Ansiktet Ansiktsvann Hudpleie

Beste Ansiktsvann: En Sammenligning av 12 Populære Produkter [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Ansiktsvann downloadC1lGEj 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Lurer du på hva en Ansiktsvann er? Ansiktsvann er en viktig del av hudpleierutinen, laget for å rense huden i dybden, fjerne overskytende olje, og bidra til å gjenopprette hudens naturlige PH-verdi. I en verden full av ulike hudpleieprodukter, kan det være vanskelig å finne det rette Ansiktsvannet for deg. Derfor har vi gjennomført en uttømmende Ansiktsvann test, der vi har analysert 12 av de mest populære produktene på markedet idag.

Er du nysgjerrig på å finne ut hvilket produkt som ble best i test? Eller ønsker du å vite hvilket er det Beste Ansiktsvann generelt? Fortsett å lese for å utforske våre ærlige vurderinger, profesjonelle tips, og de viktigste faktorene du bør vurdere når du skal investere i en Ansiktsvann. Ved å dele vår kunnskap og erfaring, håper vi å hjelpe deg i søket etter ditt neste favoritt ansiktsprodukt. Med våre omfattende evalueringer, er du bare et steg unna flott hud!

Vi har hatt gleden av å prøve Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes i kategorien Ansiktsvann, og det er ikke tilfeldig at dette produktet har blitt kåret til Vinner og Best i Test. Med sin skånsomme men effektive formel, er dette et produkt vi trygt kan anbefale videre.

Lancome Bi-Facil er mer enn bare et ansiktsvann, det fungerer faktisk som en todelt øyemakeupfjerner. Det fjerner skånsomt, men effektivt makeup uten å tørke ut eller irritere hud rundt øynene, noe vi setter pris på. Ikke bare er dette ansiktsvannet effektivt, det etterlater huden hydrert, myk og ren, noe som gjør det til et opplagt valg for oss alle.

Dette produktets brukervennlighet gjør det også til en vinner. Den ikke-oljete formelen gjør at huden ikke føles klebrig etter bruk, og det er enkelt å påføre med en bomullspad.

Alt i alt, er vi svært fornøyd med Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes. Det oppfyller alle våre kriterier for et ansiktsvann; det rengjør huden skånsomt men effektivt, det er ikke-oljete, og det etterlater oss med en følelse av frisk, hydrert og ren hud.

Fordeler

 • Effektiv fjerning: Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes er spesielt formulert for å effektivt fjerne øye-make-up, inkludert vannfast mascara.
 • Skånsom mot huden: Dette produktet er oljefritt og utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud rundt øynene, noe som reduserer risikoen for irritasjon.
 • Rikelig mengde: Med en 200ml flaske får du mye for pengene, da det bare trengs en liten mengde per bruk for å oppnå de ønskede resultatene.

Ulemper

 • Pris: Lancome Bi-Facil ikke-oljete, øyeblikkelig rengjøringsmiddel for følsomme øyne 200ml er ganske dyrt sammenlignet med andre Ansiktsvann produkter.
 • Irritasjon: Noen kunder har rapportert om mild hudirritasjon etter bruk, noe som kan være et problem for mennesker med ekstremt følsom hud.

2. På andreplass i kategorien Ansiktsvann kommer Bioderma Crealine Sensibio H2O Micelle Solution 500ml

På andreplass i vår omfattende test av ansiktsvann har vi Bioderma Crealine/Sensibio H2O Micelle Solution 500ml. Denne franske formelen er svært mild og skånsom mot huden, men effektiv i å fjerne sminkerester og urenheter.

Vi opplever at Bioderma Crealine Sensibio fungerer ekstremt godt for å friske opp huden etter en lang dag, eller for å forberede ansiktet for morgenrutinen. Produktet er designet for å respektere huden din sin naturlige biologi og er derfor et fantastisk valg for de med følsom hud.

En av de mest bemerkelsesverdige fordelene ved dette ansiktsvannet er dets evne til effektivt å fjerne selv vannfast sminke, noe vi vet er et viktig kriterie for mange. Bioderma er kjent for kvalitet, og denne Micelle Solution er intet unntak.

Vi er også imponert over produkets evne til å bevare hudens naturlige fuktighet, et viktig aspekt for å opprettholde sunn hud. Med Bioderma Crealine Sensibio kan du forvente et rent, friskt og fuktet ansikt.

Til slutt er denne micellar-løsningen alkoholfri og parabenfri, noe som gjør den enda mer attraktiv for de med sensitiv hud. Med sin delikate formel og effektive utrensing, er det enkelt å se hvorfor Bioderma Crealine Sensibio H2O Micelle Solution 500ml har sikret seg en solid andreplass på vår liste.

Fordeler

 • Effektiv i fjerning av sminke: Bioderma Crealine/Sensibio H2O Micelle Solution 500ml er utrolig effektiv når det gjelder å fjerne selv vannfast sminke, gir ren hud uten behov for gniing eller å vaske ansiktet etterpå.
 • Allergivennlig: Dette produktet er spesielt formulert for å være mildt på sensitive hudtyper, og det minimerer risikoen for allergiske reaksjoner eller hudirritasjon.
 • Fuktighetsgivende: Ikke bare renser det huden, men det bidrar også til å holde huden hydrert og fuktig, noe som gjør det til et utmerket valg for å opprettholde sunn hud.

Ulemper

 • Pris: Bioderma Crealine/Sensibio H2O Micelle Solution 500ml kan være en smule dyrere sammenlignet med andre produkter i Ansiktsvann-kategorien.
 • Pakningsstørrelse: Noen brukere har rapportert at de finner 500 ml-flasken litt for stor og uhåndterlig for daglig bruk.

3. På tredjeplass i kategorien Ansiktsvann kommer Beauty of Joseon Ginseng Essence Water 150ml

Vi har testet mange ulike ansiktsvann og på tredjeplass kommer Beauty of Joseon Ginseng Essence Water 150ml. Som skjønnhetseksperter, er vi imponert over dette produktets kvalitet og effektivitet.

Som et essensvann basert på ginseng, bringer Beauty of Joseon en spennende innovasjon til bordet. Ginseng er kjent for sine revitaliserende og anti-aldrende egenskaper, og vi bemerket at vår hud følte seg mer forfrisket og ungdommelig etter bruk.

Det var også en behagelig overraskelse å merke hvor hydrerende dette produktet er. Tross dens lette konsistens, er Beauty of Joseon Ginseng Essence Water utrolig fuktighetsgivende, noe som hinter til en høy konsentrasjon av effektive ingredienser. Vår hud følte seg silkemyk og smidig i timevis etter bruk.

Vi er imponert over dette produktets balanse mellom nyskapende ingredienser og tradisjonsrike skjønnhetsritualer. Mens ginseng er et tradisjonelt koreansk skjønnhetsingrediens, viser det seg å være like relevant og effektivt i dagens skjønnhetsindustri.

Til tross for å ikke ta førsteplassen i denne testen, er vi mer enn fornøyde med Beauty of Joseon Ginseng Essence Water 150ml. Ikke bare føles det godt på huden, men det gjør også en fantastisk jobb med å gi huden vår det ekstra løftet den trenger under tørre og stressede perioder. Vi ville definitivt anbefale dette produktet til folk som er ute etter et effektivt og luksuriøst ansiktsvann.

Fordeler

 • Hydrering: Beauty of Joseon Ginseng Essence Water gir intens hydrering til huden din, noe som er ideal for å bekjempe tørrhet og gi huden en sunn glød.
 • Anti-aging fordeler: Denne ansiktsvannet inneholder også ginseng, som er kjent for sine anti-aging egenskaper. Det hjelper til med å redusere fine linjer og rynker, og gir huden en yngre utseende.
 • Passe for alle hudtyper: Beauty of Joseon Ginseng Essence Water er formulert for å være egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er fri for skadelige kjemikalier og irriterende stoffer.

Ulemper

 • Høyt prisnivå: Beauty of Joseon Ginseng Essence Water 150ml er dyrere enn mange andre ansiktsvann på markedet.
 • Kan være for tung for fet hud: Noen brukere med fet hud har rapportert at dette produktet kan føles for tungt eller fetende på deres hudtype.

4. La Roche Posay Effaclar Ultra Micellar Water 200ml

Etter å ha testet La Roche Posay Effaclar Ultra Micellar Water 200ml, kan vi konkludere med at denne ansiktsvannen helt klart fortjener en plassering i toppen av vår rangering. Sammenlignet med andre produkter vi har vurdert, plasserer dette seg helt klart som en sterk nummer fire.

Alternativet vi snakker om, er fra det velkjente merket La Roche Posay, og er en del av deres Effaclar serie. Vi tror den vil appellere til mange som leter etter et pålitelig, høykvalitets ansiktsvann.

Effaclar Ultra Micellar Water er et svært effektivt produkt. Den fjerner sminke og urenheter i ansiktet effektivt, uten å tørke ut huden. Vi elsker også at denne ansiktsvannen er skånsom nok til å bli brukt på selv sensitiv hud.

I tillegg til å rense huden, tilbyr Effaclar Ultra Micellar Water også regulering av talgproduksjon, som hjelper til med å holde huden matt og klar gjennom dagen. Dette er en virkelig god egenskap for de med kombinert eller fet hud.

Totalt sett kan vi anbefale La Roche Posay Effaclar Ultra Micellar Water. Den kombinerer effektive egenskaper med forsiktig pleie, og gir huden en fornyet, frisk følelse hver gang den brukes.

Fordeler

 • Fjerner sminke effektivt: La Roche Posay Effaclar Ultra Micellar Water fjerner enkelt og effektivt makeup, selv vannfast variant, uten å irritere huden.
 • Ikke-irriterende ingredienser: Dette produktet inneholder ingredienser som er spesielt designet for å være skånsomme mot huden, noe som gjør det egnet også for sensitiv hud.
 • Mattende effekt: Effaclar Ultra Micellar Water fra La Roche Posay har en mattende effekt, noe som betyr at den kan bidra til å kontrollere oljeproduksjon og redusere glans gjennom dagen.

Ulemper

 • Pris: La Roche Posay Effaclar Ultra Micellar Water er relativt dyr sammenlignet med andre produkter i samme kategori.
 • Kan være uttørkende: Noen brukere har rapportert at dette produktet kan være litt uttørkende på huden, spesielt for de med allerede tørr hud.

5. Avene Gentle Eye Makeup Remover 125ml

Etter nøye testing av mange forskjellige ansiktsvann, har vi kommet frem til at Avene Gentle Eye Makeup Remover 125ml fortjener en imponerende femteplass. Dette produktet utmerker seg med sin milde, men likevel effektive formel som grundig fjerner øyemake-up, samtidig som det pleier den sensitive huden rundt øynene.

Avene Gentle Eye Makeup Remover er ganske behagelig på huden og fikser raskt og skånsomt make-up fjerning uten å forårsake irritasjon. I tillegg er det verdt å merke seg at dette er en oljefri formel, noe som gjør at den passer godt for de med fet eller kombinert hud.

Dette produktet har også blitt dermatologisk og oftalmologisk testet, noe som gir oss sikkerhet for kvalitet og effektivitet. Avene har klart å lage et produkt som balanserer mellom å være mild og effektiv på samme tid.

Til slutt må vi legge til at det er veldig brukervennlig. Den kommer i en flaske på 125ml, noe som er en ideell størrelse for daglig bruk.

Summa summarum, Avene Gentle Eye Makeup Remover er et flott produkt som bidrar til å utføre viktig hudpleie med stor effektivitet og mildhet. Vi anser dette som et utmerket valg for de som leter etter en pålitelig og skånsom øyemakeupfjerner.

Fordeler

 • Mild og effektiv: Avene Gentle Eye Makeup Remover er en øye-make up fjerner som er mild mot huden, men effektiv mot kraftig makeup. Passer for, og er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud.
 • Inneholder beskyttende Avene Thermal Spring vann: Denne makeupfjerneren er beriket med beskyttende Avene Thermal Spring vann, kjent for sin beroligende og anti-irriterende egenskaper, som bidrar til å beskytte huden mot irritasjon.
 • Ikke-fettete formula: Avene Gentle Eye Makeup Remover har en lett, ikke-fettete formel som ikke etterlater noen rester, hvilket gjør huden ren og klar!

Ulemper

 • Pris: Avene Gentle Eye Makeup Remover er ganske kostbar sammenlignet med andre produkter i samme kategori. Dette kan være et ugunstig aspekt for noen forbrukere.
 • Ineffektiv på vannfast sminke: Noen brukere har rapportert at denne makeupfjerneren ikke er så effektiv til å fjerne vannfast sminke, noe som kan kreve ekstra anstrengelse eller et annet produkt.

6. Clarins Instant Eye Make-Up Remover 125ml

Vi har testet Clarins Instant Eye Make-Up Remover 125ml og ønsker å dele våre erfaringer med dere. Denne magiske lille flasken kom på en sterk sjetteplass i vår teste og artikel Beste Ansiktsvann: En Sammenligning av 12 Populære Produkter og har virkelig bevist at den fortjener en plass på listen.

Å fjerne sminke ved dagens slutt kan ofte være en kjedelig oppgave, men med denne ansiktsvann var prosessen rask, enkel og hele opplevelsen føltes luksuriøs. Uavhengig av det faktum at vi testet et bredt spekter av produkter, skilte denne flasken seg ut takket være sin evne til å håndtere selv det tøffeste vanntette øyensminke. En svak press og svampbevegelse var alt som var nødvendig for å fjerne dagens glamour.

Den silkemyke formelen sørger for at huden rundt øynene ikke tørker ut og blir irritert. Tvert imot, etter bruk føltes våre øyne oppfrisket og beroliget. Clarins Instant Eye Make-Up Remover sørger for at huden blir ren, jevn og fuktet.

I tillegg til dette, elsket vi den diskrete, friske duften som etterlot oss følelsen ren og fornyet. Alt i alt, er dette produktet et flott valg for alle som ønsker en sterk, men skånsom makeupfjerner.

Fordeler

 • Effektiv sminkefjerner: Clarins Instant Eye Make-Up Remover er spesielt formulert for å fjerne makeup raskt og effektivt, selv vannfast sminke.
 • Mild mot huden: Dette produktet er testet dermatologisk og oftalmologisk for å forsikre at det er mildt og skånsomt mot huden, noe som gjør det ideelt for bruk selv på sensitiv hud og rundt øyene.
 • Fuktighetsgivende egenskaper: I tillegg til å fjerne make-up, hjelper denne sminkefjerneren også med å tilføre fuktighet til huden, noe som bidrar til å forhindre uttørking og etterlater huden myk og smidig.

Ulemper

 • Pris: Clarins Instant Eye Make-Up Remover 125ml er litt på den dyre siden sammenlignet med andre ansiktsvann produkter på markedet.
 • Tørker ut huden: Noen brukere har rapportert at produktet kan tørke ut huden rundt øynene, noe som kan være ubehagelig for personer med allerede tørr hud.

7. Clinique Take The Day Off Make Up Remover 125ml

Vi hadde sett frem til å teste Clinique Take The Day Off Make Up Remover, og vi ble ikke skuffet da vi endelig skulle prøve dette produktet. Med sin 125ml flaske kommer dette ansiktsvannet i en praktisk størrelse, perfekt for daglig bruk.

Det første vi la merke til med Cliniques make-up fjerner, er hvor effektivt det fjerner sminke. Selv det mest sta faste produktene forsvinner uten problemer, noe som viser at dette produktet virkelig er av høy kvalitet. Det etterlater huden ren, fresh og uten spor av sminkerester, noe som er utrolig tilfredsstillende.

Vi var også imponert over hvor skånsom dette ansiktsvannet er. Det var verken irriterende eller uttørkende på huden vår, noe vi ser som et stort pluss. Mange make-up fjernere kan være litt harde på huden, men dette var absolutt ikke tilfelle med Clinique Take The Day Off.

Sammenlignet med andre produkter vi har testet, kom Clinique Take The Day Off Make Up Remover inn på en solid syvende plass. Selv om det er flere produkter som utmerker seg lite mer, mener vi absolutt at dette ansiktsvannet er verdt å prøve.

Vi anbefaler Clinique Take The Day Off Make Up Remover for anyone som søker en effektiv, men skånsom måte å fjerne sminke på daglig basis.

Fordeler

 • Effektiv sminkefjerner: Clinique Take The Day Off Make Up Remover er svært effektiv til å fjerne sminke, også vannfast sminke, uten å etterlate huden tørr.
 • Svært mild: Denne sminkefjerneren er dermatologisk testet og er mild mot huden, noe som gjør den perfekt for personer med sensitiv hud.
 • Allergitestet og 100% parfymefri: Produktet er testet for allergier og er 100% parfymefri, noe som minsker risikoen for hudirritasjon og allergiske reaksjoner.

Ulemper

 • Pris: Clinique Take The Day Off Make Up Remover 125ml er dyrebare enn mange andre make up fjernere i markedet.
 • Kan være tørr: Noen brukere har rapportert at produktet kan forårsake tørrhet når det brukes regelmessig, noe som kan være ubehagelig for de med sensitiv hud.

8. Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400ml

Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400ml har gjort det til topplisten vår. Den fortjener sin 8. plass i cylinderlistingen av Beste Ansiktsvann [Best i Test 2023] og beviser at kvalitet ikke alltid behøver å komme først for å være merkbar.

Vi elsker denne løsningen for dens fordelene og dens allsidige funksjoner. Filorga Anti-ageing Micellar Solution er ikke bare et effektivt rensemiddel, det er også fylt med anti-aldringsingredienser som hyaluronsyre og rhamnose polysakkarid, noe som gir en forbløffende anti-aldringseffekt. Den fjerner urenheter og sminke uten å tørke ut huden, en egenskap som vi setter stor pris på.

Denne ansiktsvannløsningen støtter en balansert hudfarge og bidrar til å minimere porene. Vi har merket en betydelig forbedring i huden vår etter bruk. Den er også skånsom nok for sensitiv hud, noe vi anser å være en stor fordel.

Vi liker den minimaletiske esken og flaske valget, og er lett å ta ut renseløsningen. Durability ensuring the product lasts more extended periods, noe som er et absolutt pluss. Samlet sett, vil vi anbefale Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400ml for de som ønsker et effektivt og praktisk anti-aldrings produkt.

Fordeler

 • Effektiv rengjøring: Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400ml fjerner effektivt smuss og makeup fra huden uten å være for hard mot huden.
 • Anti-aging egenskaper: Denne løsningen inneholder ingredienser som bidrar til å bekjempe aldringstegn, redusere fine linjer og rynker, og forbedre hudens elastisitet.
 • Hudvennlig: Denne løsningen er egnet for alle hudtyper, og er spesielt formulert for å være skånsom mot sensitiv hud. Den inneholder ingen parabener eller kunstige farger som kan irritere huden.

Ulemper

 • Pris: Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400ml er ganske dyrt sammenlignet med andre produkter i Ansiktsvann-kategorien.
 • Størrelse: Noen brukere synes kanskje at 400ml flaske er for stor og uhåndterlig å bruke og reise med.

9. Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover 100ml

I vår søken etter det beste ansiktsvannet, kom vi over Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover 100ml. Selv om det ikke nådde helt til toppen av vår liste, tok dette produktet en solid niendeplass, og har mange positive aspekter som fortjener omtale.

Vi satte stor pris på hvor mildt dette ansiktsvannet er. Med sin termalske og beroligende formel, fjerner det effektivt øyenmakeup uten å forårsake irritasjon. Det er en stor fordel for de av oss med følsom hud, takket være dens hypoallergeniske sammensetning.

Effektiviteten til Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover sto også sterkt i vår test. Det etterlot ingen rester av makeup bak seg, og lot øynene våre føle seg rene og forfrisket. Den lette formelen tillater oss også å benytte den daglig uten å bekymre oss for noen uønskede effekter.

Til tross for dens plassering på niendeplass i vår testing, er Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover fortsatt et godt valg for de som søker etter et vennlig og effektivt ansiktsvann. Den bør absolutt tas i betraktning under din søk etter det neste beste hudpleie produktet.

Fordeler

 • Effektiv på fjerning av sminke: Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover 100ml er ekstremt effektiv til å fjerne all type øyesminke, inkludert vannfast sminke.
 • Soothing og hydrerende: Dette produktet roer ned og hydrerer huden rundt øynene, og etterlater huden følelse fersk og ren.
 • Hypoallergenic: Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover 100ml er hypoallergenisk og testet på sensitiv hud, noe som betyr at det er mindre sannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner.

Ulemper

 • Kort holdbarhet etter åpning: Etter å ha åpnet Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover, er holdbarheten kort, noe som betyr at du kanskje må kjøpe en ny flaske raskere enn forventet.
 • Kan forårsake irritasjon: Noen brukere har rapportert at produktet kan forårsake irritasjon, spesielt hvis du har følsom hud eller øyne.

10. Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover 125ml

På tiendeplass i vår test finner vi Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover. Denne ansiktsvannet har noe unikt å tilby nettopp grunnet sin dobbelte effekt i sminkefjerning. Hvis du stadig bekymrer deg for rester av øyesminke og mascara etter ansiktsrengjøring, kan dette produktet være løsningen for deg.

Nivea Daily Essentials er formet for å tilby grundig fjerning av vannfast sminke samtidig som den gir hydra i den følsomme huden rundt øynene. Vi var imponert over hvor raskt og effektivt det var i stand til å fjerne selv de mest hardnakkede sminkerester. Hvis du er ute etter en ansiktsvann som gjør jobben raskt og forsiktig, vil vi definitivt anbefale dette produktet.

Videre er det verdt å merke seg at dette produktet også er beriket med Niveas velkjente pleiende ingredienser. Mens det fjerner sminke, jobber det også aktivt for å opprettholde hudens naturlige fuktighetsnivå. Det etterlater huden følelses frisk, ren og velhydrert, noe som mange av oss setter pris på etter en lang dag.

Selv om Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover ikke nådde de øverste plassene i vår test, er det et høykvalitetsprodukt som fremdeles er verdt å vurdere.

Fordeler

 • Effektiv sminkefjerner: Nivea Daily Essentials Dobbel Effekt Øyesminkefjerner er effektiv for å fjerne hardnakkede makeup-rester, inkludert vannfast mascara, uten å etterlate rester.
 • Skånsom mot huden: Dette produktet fra Nivea er alkoholfritt og beriket med naturlige, hudvennlige ingredienser. Det er mildt og skånsomt mot huden rundt øynene, noe som gjør det ideelt for sensitiv hud.
 • Hydrerende effekt: I tillegg til å fjerne sminke gir denne øyesminkefjerneren også en hydrerende effekt, noe som hjelper med å beholde hudens naturlige fuktbalanse og forhindrer tørrhet etter bruk.

Ulemper

 • Ikke helt effektiv: Noen brukere har rapportert at Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover 125ml ikke alltid klarer å fjerne vannfast sminke helt, spesielt maskara.
 • Kan forårsake irritasjon: Personer med veldig sensitiv hud har nevnt at produktet kan forårsake øyeirritasjon eller en svak brennende følelse etter bruk.

11. Mustela No-Rinse Cleansing Fluid 300ml

Etter å ha prøvd en rekke ansiktsvann, kom vi til nummer elleve på listen vår, nemlig Mustela No-Rinse Cleansing Fluid 300ml. Dette ansiktsvannet, som er utviklet av det anerkjente merket Mustela, hadde definitivt noen bemerkelsesverdige egenskaper.

Først og fremst var vi ganske fornøyde med sammensetningen av dette produktet. Det er formulert med naturlige ingredienser, uten parabener, ftalater eller phenoxyethanol. Dette sørger for en mild og irritasjonsfri rensing av huden vår.

Vi merket også at Mustela No-Rinse Cleansing Fluid har en lett, frisk duft. Duften av disse stoffene gjorde ikke bare huden vår ren, men også forfriskende og revitaliserende.

Men vi fant den litt mindre effektiv i å fjerne smuss og makeup fra huden vår, sammenlignet med noen av de øvrige aniktsvannene vi testet. Vårt råd er å dobbeltsjekke huden din etter bruk for å sikre at alle rester er grundig fjernet.

Selv om Mustela No-Rinse Cleansing Fluid 300ml ikke topper listen vår, mener vi fortsatt at dette er et solid produkt verdt å prøve ut. Spesielt hvis du er på jakt etter et naturlig og mildt ansiktsvann med en oppfriskende duft.

Fordeler

 • Hydrerer huden: Mustela No-Rinse Rensevæske er kjent for å hydrere og berolige huden etter bruk, noe som gjør den spesielt gunstig for tørr hud.
 • Skånsom mot sensitiv hud: Dette produktet er formulert for å være skånsom mot sensitiv hud, noe som gjør det til et trygt valg for de med følsom hud eller hudallergier.
 • Praktisk å bruke: Med sitt ‘no-rinse’ design, er dette produktet utrolig enkelt og praktisk å bruke, noe som gjør det til et flott valg for de som er på farten eller ønsker en rask og effektiv hudrens.

Ulemper

 • Ikke så effektiv på hardnakket smuss: Noen brukere har rapportert at Mustela No-Rinse Cleansing Fluid 300ml ikke alltid er like effektiv for å fjerne hardnakket smuss fra huden.
 • Kan forårsake irritasjon: Selv om dette produktet er designet for sensitiv hud, har noen kunder rapportert om hudirritasjon etter bruk, spesielt hos de med svært sensitiv hud.

12. CeraVe Hydrating Micellar Water 295ml

Vi har testet CeraVe Hydrating Micellar Water og erfaringen vår er ganske blandet. Som et ansiktsvann lover den å fjerne sminke og rense huden samtidig som den tilfører fuktighet. Funksjonaliteten er der, men det er noen aspekter vi mener kunne vært bedre.

CeraVe Hydrating Micellar Water gjør en utmerket jobb med å fjerne sminke. Den etterlater huden ren og føles ikke fet. Micellært vann er kjent for sin evne til å tiltrekke seg smuss og olje, og vi var imponert over hvordan produktet levde opp til dette ryktet.

Når det gjelder hydrering, merker vi også en forskjell. Huden vår føles mer hydrert etter bruk, noe som sikkert skyldes tilstedeværelsen av ceramider og hyaluronsyre i formelen, kjent for å forbedre hudens fuktighet.

På den annen side, fant vi duften av dette produktet litt overveldende. Selv om noen kanskje liker den friske duften, fant vi den litt for sterk.

Samlet sett er CeraVe Hydrating Micellar Water et solid valg for de som søker etter en effektiv sminkefjerner og et fuktighetsgivende ansiktsvann. Men hvis du er følsom for sterke dufter, vil du kanskje prøve noe annet.

Fordeler

 • Effektiv rensing: CeraVe Hydrating Micellar Water er kjent for å fjerne makeup, olje og smuss fra huden effektivt uten å strippe bort dens naturlige oljer.
 • Hydrering: Denne micellarvannet legger til fuktighet til huden, noe som gjør det ideelt for brukere med tørr hud.
 • Irriterer ikke huden: Denne micellarvann er fri for parabener og sulfater, noe som gjør den mild nok for sensitiv hud.

Ulemper

 • Ikke veldig effektiv for fjerning av tung sminke: CeraVe Hydrating Micellar Water kan streve med å fjerne tung, vanntett sminke, spesielt rundt øynene.
 • Kan forårsake irritasjon: Noen brukere har rapportert om mild hudirritasjon etter bruk, spesielt de med følsom hud. Alltid utfør en patch-test før bruk på hele ansiktet.

Den Ultimative Kjøpers Guide til Ansiktsvann: Alt Du Trenger å Vite For å Velge Det Beste Ansiktsvannet

Å finne det beste ansiktsvannet kan variere avhengig av hudtype, alder, og personlige preferanser. Her er noen trinn du kan følge for å finne det beste ansiktsvannet for deg.

Først og fremst, bestem hudtype. Er huden din fet, tørr, kombinasjon, eller sensitiv? Dette er et viktig spørsmål å besvare fordi forskjellige typer ansiktsvann formuleres for å møte spesifikke hudbehov. For eksempel, hvis huden din er fet, vil et ansiktsvann hvor styring av olje og minimering av porene er hovedmålet være et godt valg. Hvis huden er tørr, så vil et hydrerende ansiktsvann være et bedre valg.

Neste, tenk på alder. Når du blir eldre, endres huden din gjerne til det tørrere, så det kan være gunstig å se etter anti-aldring og fuktighetsgivende ansiktsvann. På den annen side, hvis du er ung og har problemer med akne, vil et ansiktsvann med salisylsyre eller andre akne-bekjempende ingredienser være mer hensiktsmessig.

Sluttelig, undersøk ingrediensene. Sørg for å unngå ansiktsvann som inneholder sterke, irriterende stoffer, som alkohol, parfymer og parabener, spesielt hvis huden din er sensitiv. Se etter naturlige ingredienser som grønn te, aloe vera og rosevann, som er kjent for sine beroligende og hudforbedrende egenskaper.

Å velge et ansiktsvann kan være en personlig prosess, og det som virker best for en person vil kanskje ikke virke for en annen. Det er viktig å ta hensyn til hudtype, livsstil, og hudens behov når du velger et produkt, og ikke være redd for å prøve forskjellige merker og produkter til du finner det som passer best for deg.

Vanlige spørsmål om Ansiktsvann

Hva er ansiktsvann?
Ansiktsvann, også kjent som toner, er en hudpleieprodukt som brukes til å rengjøre, tone og fukte huden din.
Hvordan brukes ansiktsvann?
For best resultat, påfør ansiktsvann etter rensing, men før fuktighetskrem. Bare påfør en liten mengde på en bomullsdott og tørk forsiktig over ansiktet ditt.
Er ansiktsvann nødvendig i en hudpleierutine?
Ja, ansiktsvann er et viktig trinn i en hudpleierutine. Det hjelper å fjerne eventuelle rester av smuss eller sminke som rengjøringsmiddel ikke klarte å fjerne, og det bidrar til å balansere PH-verdien av huden din.
Hva er fordelene med å bruke ansiktsvann?
Ansiktsvann hjelper til med å fjerne eventuelle rester etter rengjøring, balansere huden, minimere utseendet på porer, og bidra til å hydrere og berolige huden din.
Kan ansiktsvann forårsake hudirritasjon?
Noen kan oppleve hudirritasjon eller tørhet fra visse typer ansiktsvann, spesielt de som inneholder alkohol. Hvis du har sensitiv hud, er det best å velge et alkoholfritt ansiktsvann.

Sammendrag: Beste Ansiktsvann

Etter en grundig gjennomgang av ulike ansiktsvann, har Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes 200ml kommet ut på topp som det beste valget. Dette produktet balanserer perfekt mellom kvalitet og pris, og tilbyr en overlegen rengjøring av huden, spesielt for de med sensitive øyne. Viktigst er det at det ikke er fet, og etterlater huden din frisk og ren uten å tørke den ut. Hvis du vil ha det beste, kan du ikke gå galt med Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes 200ml.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar