Hårpleie Balsam

Beste Balsam: En sammenligning av 16 Populære Produkter [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Balsam downloadqzTeI8 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Lurer du på hvilken Balsam som er best for håret ditt? Vel, da er du kommet til rett sted. I dette dyptgående Balsam test, har vi anmeldt 16 av de mest populære produktene på markedet i dag for å hjelpe deg med å gjøre det beste valget.

Balsam er en etter-shampoo behandling designet for å pleie og mykgjøre håret. Det er et avgjørende trinn i hårrutinen din for å bevare hårets naturlige glans og vitalitet. Men å finne den beste balsamen kan være en utfordring. Det er her vårt Balsam test kommer inn.

Vi vet det kan være overveldende å velge blant utallige merker og varianter. Derfor har vi nøye testet og vurdert hver enkelt for å gi deg en rettferdig, innsiktsfull vurdering. Utforska vårt beste i test for å finne den Beste Balsam som passer til dine unike hårbehov.

Så, om du er på jakt etter en balsam som tilfører fukt, reduserer frizz, repareres skadet hår eller gi volum, holder vi deg dekket med vår omfattende guide. La oss dykke inn og oppdage hvilken balsam som er best for deg.

I testen vår opplevde vi at Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml sto ut som den beste balsamen, og dermed erklært som vinner. Denne balsamen imponerte oss enormt med sitt enestående resultat.

Olaplex No5 er utformet for å reparere, beskytte og styrke håret, samtidig som det gir optimal fuktighet. Vi opplevde at den intensivt reparerer skadet og skjørt hår og etterlater håret sterkt og smidig.

Innovasjonen bak denne balsamen er imponerende. Den unike formelen inneholder bond-byggingsteknologi, som aktivt gjenoppbygger og styrker de ødelagte bindingene i håret. Den funksjonen fant vi å være helst avgjørende for forebygging av hårskader.

Bruken av Olaplex No5 ga merkbare resultater allerede etter første bruk. Håret så sunnere og mer vitalt ut, og hadde også en fornyet glans.

Vi anbefaler derfor Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml til enhver person som ønsker å bevare hårets helse og glans. Med dens høye etterspørsel og bemerkelsesverdige resultater, er det ingen overraskelse at den kom på topp i vår sammenligningstest.

Fordeler

 • Gjenoppretter hårstrukturen: Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml hjelper til å reparere skadet og svekket hår, og gjenoppretter hårstrukturen på cellenivå.
 • Rik på fuktighet: Formelen er rik på fuktighet som hjelper med å hydrere håret og forbedre hårkvaliteten på lang sikt.
 • Giftfri: Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner er fri for parabener, sulfater og ftalater, noe som gjør det trygt for alle hårtyper, inkludert fargebehandlet og kjemisk behandlet hår.

Ulemper

 • Pris: Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml kan være dyrt for noen kunder.
 • Størrelse: Noen anmeldelser nevner at produktet går ut raskt, og de skulle ønske det kom i større størrelser.

2. På andreplass kommer Sol de Janeiro Brazilian Joia Milky Leave In Conditioner 210ml i kategorien Balsam

Vi er virkelig imponert over kvaliteten som Sol de Janeiro Brazilian Joia Milky Leave In Conditioner har å tilby. Denne hårkuren tar andreplass i vår sammenligningstest av 16 populære produkter. Vi mener absolutt at det gir fantastiske resultater.

Håret vårt blir utrolig mykt og lett å gre gjennom etter bruk. Det gir også glans og forbedret tekstur til vårt tørt og kjedelige hår. På grunn av sin lette formel, veier det ikke ned håret og er ideelt for de med fint hår.

Formuleringen av denne conditioner er egentlig enestående. Den inneholder en blanding av brasilianske oljer, som mykgjør og styrker håret. I tillegg er det fri for skadelige ingredienser som parabener og sulfater og er trygt for farget hår.

Lukten av denne balsamen er ren nytelse. Den har en tropisk duft som etterlater håret vårt luktende friskt og rent. Vi kan ikke hjelpe, men føl oss transportert til en brasiliansk strand hver gang vi bruker den.

Alt i alt tror vi at Sol de Janeiro Brazilian Joia Milky Leave In Conditioner virkelig fortjener sin plass i denne rangeringen. Den gir utmerket pleie og etterlater håret mykt, skinnende og fullt av liv. Vi anbefaler det hjertelig!

Fordeler

 • Hydrerende fordeler: Sol de Janeiro Brazilian Joia Milky Leave In Conditioner gir intens fuktighet til håret for å redusere tørrhet og forvandle det til mykt og glansfullt hår.
 • Beskyttelse mot skader: Produktet tilbyr også beskyttelse mot skadelige elementer som solstråling, varme stylingverktøy og daglig slitasje. Det bidrar til å forhindre skader og brekkasje.
 • Pleie med langvarig duft: This leave-in conditioner legger igjen en langvarig, forfriskende duft i håret, noe som gir deg en forfriskende følelse hele dagen.

Ulemper

 • Pris: Sol de Janeiro Brazilian Joia Milky Leave In Conditioner er ganske dyrt sammenlignet med andre lignende produkter på markedet.
 • Ineffektivt for tykt hår: Noen kunder har rapportert at dette produktet kanskje ikke gir tilstrekkelig fuktighet for å takle svært tykt eller tørt hår.

3. På tredjeplass kommer Kerastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner 200ml i kategorien Balsam

Vi har hatt gleden av å teste Kerastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner 200ml og må si at vi er svært imponert over kvaliteten på dette produktet. Det er ingen tvil om at Kerastase har gjort en utmerket jobb med denne balsamen, som gir håret den nødvendige pleien det trenger.

Det første vi legger merke til ved Kerastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner, er den behagelige konsistensen. Dette er en balsam som man lett kan fordele jevnt i håret uten at det kjennes tungt eller fett. Det absorberes lett av håret, og etterlater det mykt og smidig etter bruk.

Kerastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner gjenoppbygger og styrker håret fra innsiden med sin unike sammensetning. Vi har merket en betydelig forskjell i hårkvaliteten etter bruk, med mer volum og styrke. Håret føles også betydelig mykere enn før.

Duften av denne balsamen er mild og behagelig, noe som vi setter stor pris på. Den er ikke for overveldende, men gir en fin friskhet til håret.

Vi kan anbefale Kerastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner til alle som trenger en balsam som virkelig gir resultater. Det er en effektiv balsam som leverer på alle punkter, og som fortjener sin plass på tredjeplass i vår test.

Fordeler

 • Forbedrer hårkvaliteten: Kerastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner er kjent for å forbedre hårets tekstur og kvalitet, slik at det ser sunt og glansfullt ut.
 • Beskytter mot håravfall: Denne balsamen er effektiv for å forebygge håravfall forårsaket av hårbrudd, og gir deg et tykkere og sterkere hår over tid.
 • Gunstig for behandlet hår: Kerastase Genesis er ideell for farget og kjemisk behandlet hår og bidrar til å opprettholde hårets styrke og fargeintensitet.

Ulemper

 • Høy pris: Kerastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner 200ml er ganske dyrt sammenlignet med andre balsam på markedet.
 • Tung duft: Noen forbrukere kan synes at denne balsamen har en særlig sterk duft som kan være overveldende.

4. KMS California Moist Repair Leave-in Conditioner 150ml

I vår analyse av KMS California Moist Repair Leave-in Conditioner 150ml, oppdaget vi at dette produktet tilbyr en kompetent blanding av håretpleie og fuktighetsbevarende egenskaper. Det fortjener definitivt sin plass som nr. 4 på vår liste.

Denne balsamen er en drøm for alle med tørt og skadet hår. Den inneholder Aloe Vera og Panthenol, to ingredienser kjent for sine eksepsjonelle fuktighetsgivende egenskaper. Vi elsker hvordan produktet gir håret en myk, silkemyk følelse. Med jevnlig bruk, oplever vi at håret får forbedret tekstur og styrke.

KMS California Moist Repair Leave-in Conditioner er også utmerket for dem med sensitiv hodebunn. Dennne balsamen er lett i konsistens og irriterte ikke hodebunnen vår under testing. Faktisk fant vi ut at etter flere uker med bruk, ble vår hodebunn mer balansert og mindre utsatt for kløe og tørrhet.

En annen stor fordel er den behagelige duften av produktet. Det etterlater en subtil og ren duft i håret uten å være overveldende. I lys av alle disse faktorene, vil vi på det sterkeste anbefale KMS California Moist Repair Leave-in Conditioner til alle som søker et effektivt produkt for tørt og skadet hår.

Fordeler

 • Intensiv fuktighet: Dette KMS California Moist Repair Leave-in Conditioner tilfører intens fuktighet til håret, noe som forhindrer uttørking og skade.
 • Enkel å bruke: Kondisjoneringsmidlet er enkelt å påføre, du trenger bare å påføre det på håndkleetørt hår uten behov for skylling.
 • Reduserer krus: Dette produktet hjelper til med å redusere krus og gjør håret glatt og håndterbart.

Ulemper

 • Pris: KMS California Moist Repair Leave-in Conditioner 150ml er relativt dyrt sammenlignet med andre balsamer i samme kategori.
 • Ineffektiv for noen hårtyper: Noen brukere har rapportert at dette produktet ikke gir ønsket effekt på sitt hårtype, spesielt for de med veldig tykt eller grovt hår.

5. Redken Extreme Conditioner 500ml

Vi hadde meget høye forventninger til Redken Extreme Conditioner 500ml, som innfridde på flere punkter. Resultatene var utmerkede med tanke på at den kom på en sterk femteplass.

Først og fremst, Redken Extreme Conditioner er et kvalitetsprodukt som legger vekt på å fremme sunn hårvekst. Dette er mulig på grunn av en unik sammensetning av pro-vitamin B5 og ceramider, som sikrer at håret blir reparert fra rot til tupp. I tillegg til denne suverene formelen, elsker vi den behagelige duften den har.

Hva som imponerte oss mest var dens evne til å styrke håret. Etter bare et par ukers bruk, merket vi en markant forskjell – håret vårt virket sterkere. Den gir ekstrem pleie til skadet hår, samtidig som den minimerer fremtidige skader.

Noe vi ønsker å påpeke, er at Redken Extreme Conditioner kanskje ikke passer for alle hårtyper. Dette er mer en spesialisert balsam laget for de med skadet, slitt, eller kjemisk behandlet hår. Vi tror imidlertid at den ville dra fordel av å være litt mer universell.

Alt i alt, er Redken Extreme Conditioner 500ml et solid produkt som gjorde det bra i testen vår. Det er et trygt valg for de som ønsker å gjenopprette sunnhet og styrke til sitt hår. Vi ser frem til å se mer fra Redken fremover, da de tydeligvis vet hva de gjør når det kommer til hårpleie.

Fordeler

 • Intens Næring: Redken Extreme Conditioner 500ml er spekket med protein og ceramider for å gi intens næring og styrke til håret ditt.
 • Reparasjon av skadet hår: Denne conditioneren er laget spesielt for å reparere skadet hår fra innsiden, og vil etterlate håret ditt sterkere og sunnere etter hver bruk.
 • Inneholder ingen skadelige kjemikalier: Redken Extreme Conditioner er fri for parabener, sulfater, og er derfor trygt for farget og kjemisk behandlet hår.

Ulemper

 • Pris: Redken Extreme Conditioner 500ml kan være noe dyr sammenlignet med andre balsam på markedet.
 • Effekt: Noen brukere har rapportert om at resultatene ikke alltid er konsekvente, og det kan ta tid før forbedringer vises i hårkvaliteten.

6. Wella Fusion Intense Repair Conditioner 1000ml

I vår søken etter det beste balsamet har vi testet mange produkter, og en av de mest bemerkelsesverdige er Wella Fusion Intense Repair Conditioner 1000ml. Til tross for at dette produktet bare plasserte seg på sjetteplass, gir det enestående resultater som fortjener en nærmere titt.

Wella Fusion Intense Repair Conditioner 1000ml imponerte oss med sin evne til å reparere og beskytte håret mot skade. Formulert med EIMI-teknologi, gir balsamet utrolig styrke og fleksibilitet til håret.

Vi ble også fornøyd med balsamets evne til å gjenopprette hårets struktur på mikronivå. Derfor er det ideelt for personer med tørt, skadet eller kjemisk behandlet hår. Etter jevnlig bruk av denne balsamet, oppdaget vi en tydelig forbedring i hårstrukturen og -kvaliteten.

Vi satte også stor pris på at Wella Fusion Intense Repair Conditioner er tilgjengelig i en stor beholder på 1000 ml. Dette betyr at produktet varer lenge, selv med regelmessig bruk.

Selv om det ikke ble kåret til det aller beste, er Wella Fusion Intense Repair Conditioner absolutt et kvalitetsprodukt som leverer gode resultater. Vi anbefaler dette balsamet til alle som ønsker å forbedre helsen og utseendet til håret sitt.

Fordeler

 • Intens reparation: Wella Fusion Intense Repair Conditioner 1000ml er formulert med SILKSTEEL FUSION-programmet, inspirert av silkepiderenes sterke tråder. Dette gir intens reparasjon og pleie til håret ditt.
 • Forbedrer håndterbarhet: Denne balsamen etterlater håret opptil 95% mer motstandsdyktig mot hårbrudd, noe som gjør det enklere å håndtere og style.
 • Større mengde for bedre verdi: Med en imponerende 1000 ml flaske får du mer for pengene dine, ideell for de som bruker balsam regelmessig eller lever i husholdninger med flere personer.

Ulemper

 • Litt dyr: Denne balsamen er litt dyrere enn andre merker på markedet, så det kan være et negativt aspekt for de som er på et stramt budsjett.
 • Ikke for alle hårtyper: Noen brukere har rapportert at Wella Fusion Intense Repair Conditioner ikke har fungert like bra på deres hårtype.

7. Kerastase Densifique Fondant Densite Conditioner 200ml

Vi har testet Kerastase Densifique Fondant Densite Conditioner, et produkt som har landet på 7. plass i vår sammenligning av populære produkter. Dette er en balsam designet for å gi håret fylde og tetthet.

Umiddelbart legger vi merke til den rike og fyldige konsistensen i produktet. Balsamen er lett å påføre, og det føles nesten som om håret suger til seg næringen fra produktet. Når vi har skyllet ut produktet, føles håret veldig mykt og håndterbart.

Kerastase Densifique Fondant Densite Conditioner er mer enn bare en balsam, det er et system for å transformere håret. Balsamen jobber for å gjenskape hårets naturlige fylde og styrke, og resultatene er merkbare. Håret har en fornyet struktur og er mer motstandsdyktig mot skade.

En ulempe vi merket med dette produktet, er at det kan gjøre håret litt tungt når det har tørket. Dette er imidlertid en liten ulempe sammenlignet med fordelene vi opplevde.

Alt i alt gir vi Kerastase Densifique Fondant Densite Conditioner en solid godkjenning. Selv om det ikke kom på toppen av vår liste, er det absolutt et produkt vi vil anbefale til de som strever med fint eller tynt hår.

Fordeler

 • Fremmer Hårtetthet: Kerastase Densifique Fondant Densite Conditioner bidrar til å øke tettheten av tynne hårstrå, noe som gir en fyldigere og tykkere hårmanke.
 • Næringsrik Formel: Dette balsamet fra Kerastase er beriket med hyaluronsyre, glucopeptider og ceramider, en ideell blanding for å styrke hårfibrene fra innsiden.
 • Tilfører Glans: Ved å tilføre næring dypt inn i hårfiberen, gir Kerastase Densifique Fondant Densite Conditioner håret en økt glans og smidighet.

Ulemper

 • Pris: Kerastase Densifique Fondant Densite Conditioner er betraktelig dyrere enn mange andre balsam på markedet.
 • Størrelse: Noen kunder har gitt uttrykk for at 200ml er litt lite for prisen, og ønsker en større flaske.

8. Redken All Soft Conditioner 500ml

Vi har nå testet Redken All Soft Conditioner 500ml, og resultatene er mer enn imponerende. Denne balsamen garanterer et silkemykt og skinnende hår hver gang vi bruker den. Som nummer 8 på listen over de beste produktene i vår test, kjempet den hardt i en tøff konkurranse.

Redken All Soft Conditioner er en ekstremt gjenoppbyggende behandling. Med sin unike formula, er den i stand til å gjenopplive selv det tørreste og mest skrøpelige hår. Vi merket hvordan den forbedret kvaliteten på håret vårt ved å gi det en umiddelbar mykhet.

Hva vi også elsket om denne balsamen var dens næringsrike innhold. Den er spesiallaget med arganolje, som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Dette tillot oss å nytiggjøre av den dype hydreringen det ga, og la håret vårt føle seg revitalisert etter hver bruk.

Redken All Soft Conditioner er en flott investering for alle som er ute etter et produkt som gir pålitelig og effektiv hårpleie. Vi anbefaler det på det sterkeste for sin enestående ytelse og varige resultater. Dette er en balsam som virkelig oppfyller løftet om å gi oss all soft hår.

Fordeler

 • Forbedrer glansen: Med denne balsamen fra Redken blir håret blankere og får en sunnere glød. Det er perfekt for dem som sliter med tørt og glansløst hår.
 • Mykgjørende egenskaper: Redken All Soft Conditioner er kjent for sin mykgjørende effekt. Balsamen gjør håret silkemykt og lett å håndtere.
 • Stor pakke: Med en flaske på 500ml får du mye for pengene. Denne balsamen vil vare i en lengre periode, selv ved regelmessig bruk.

Ulemper

 • Høy pris: Redken All Soft Conditioner 500ml er mer kostbar enn mange andre balsamer på markedet.
 • Kan være for tung for fint hår: Noen brukere har rapportert at denne balsamen kan gjøre veldig fint hår flatt og livløst.

9. Joico K-Pak Reconstructing Conditioner 250ml

Vi har testet Joico K-Pak Reconstructing Conditioner 250ml og har flere bemerkelsesverdige tanker om dette produktet. Joico er kjent for sine kvalitetsprodukter og denne conditioner er intet unntak. Selv om det havnet på 9. plass i vår sammenligning av 16 populære produkter, er det fortsatt et solid valg for de som søker ekstra hårpleie.

Det vi merket først med Joico K-Pak er den rike, kremete konsistensen. Denne balsamen er utrolig lett å jobbe med og strøk gjennom håret vårt uten problem. Etter en enkelt applikasjon merket vi at vår hårtekstur føltes merkbart mykere og glattere.

Joico K-Pak Reconstructing Conditioner er lastet med aminosyrer og keratin som hjelper med å gjenoppbygge hårstråene fra innsiden og ut, et viktig trekk når man vurderer en balsam. Vi merket at dette produktet virkelig forbedret hårets styrke og elastisitet etter flere bruksområder.

Dessverre følte vi at det ikke nødvendigvis etterlot håret vårt så glansfullt som noen andre produkter vi har prøvd. Men, hvis ditt primære mål er å gjenoppbygge og styrke håret, kunne Joico K-Pak være et godt valg for deg. Selv om det ikke toppet vår liste, er det absolutt verdt å vurdere.

Fordeler

 • Forbedrer hårkvaliteten: Joico K-Pak Reconstructing Conditioner inneholder keratin, en proteintype som betydelig forbedrer hårkvaliteten ved å reparere, styrke og fukte tørt og skadet hår.
 • Bevarer hårfargen: Denne balsamen er formulert med en unik teknologi som bevarer hårfargen og forhindrer fading, slik at håret ditt beholder sin glans og intensitet over tid.
 • Passer for alle hårtyper: Uavhengig av om du har tynt, tykt, grovt, tørt, farget eller normalt hår, passer Joico K-Pak Reconstructing Conditioner for din hårtype. Den er designet for å være mild nok for daglig bruk, samtidig som den gir optimal hårpleie.

Ulemper

 • Dyrt: Joico K-Pak Reconstructing Conditioner 250ml er relativt kostbar sammenlignet med andre balsam på markedet.
 • Kan være tung for fint hår: Noen brukere har rapportert at denne balsamen kan gjøre håret for tungt og flatt, spesielt for de med fint hår.

10. Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner 200ml

Vi brukte nylig Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner 200ml . Dette er et balsam i toppsjiktet, men kom dessverre på en litt skuffende 10. plass i vår sammenligningstest. I alt er det et solid balsam som leverer høy kvalitet og god verdi.

Et sterkt punkt for Kerastase Resistance Fondant Extentioniste er utvilsomt dens evne til effektivt å styrke håret. Den har en unik formel som hjelper til med å forlenge levetiden på håret, og etterlater det sunt og glansfullt. Dette er et produkt vi absolutt anbefaler for de med skadet eller svekket hår.

I tillegg har dette balsamet en luksuriøs følelse, med en rik og kremet tekstur som smelter inn i håret. Den har en mild, behagelig duft som etterlater håret friskt og renset.

Til tross for disse sterke punktene, er det noen begrensninger med Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner. Mange av oss fant den litt for tung for vårt fine hår, og for noen kunne det kanskje føles litt for rik.

Samlet sett er Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner et kvalitetsbalsam som har mye å tilby. Det er ikke perfekt, men det er absolutt en godkjent prestasjon.

Fordeler

 • Gir håret styrke: Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner inneholder en unik formel som gir håret styrke fra rot til tupp.
 • Promoterer hårvækst: Denne balsamen inneholder aminosyrer som stimulerer og fremmer hårvækst for en merkbar forskjell.
 • Forbedrer hårets struktur: Med regelmessig bruk fjerner Kerastase Resistance Fondant Extentioniste balsam skader på håret, etterlater det sunt, skinnende og mykt.

Ulemper

 • Pris: Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner 200ml kan være ganske dyrt sammenlignet med andre Balsamprodukter på markedet.
 • Sjeldne negative reaksjoner: Noen brukere har rapportert om negative reaksjoner som tørrhet eller irritasjon i hodebunnen etter bruk av dette produktet.

11. MoroccanOil All In One Leave-in Conditioner 160ml

I vår søken etter den beste balsamen har vi testet hele 16 populære produkter. På ellevte plass i vår store test finner vi MoroccanOil All In One Leave-in Conditioner 160ml.

Dette er en balsam som er utformet til å virke gjennom hele dagen, noe vi satt stor pris på. Den bidrar til å styrke håret, samtidig som den gir det en fin glans. Etterlot håret mykt og glansfullt samtidig som det tillot oss enkel styling.

MoroccanOil er kjent for å bruke høykvalitets ingredienser, og denne balsamen er intet unntak. Den inneholder blant annet arganolje, en ingrediens kjent for sine nærende egenskaper. Det er også fint å se at produktet er fritt for parabener og sulfater, noe som betyr at det er trygt for alle hårtyper, inkludert farget hår.

Selv om MoroccanOil All In One Leave-in Conditioner ikke kom på førsteplass i vår sammenligning, er det et produkt vi ville anbefalt til de som ønsker en enkel, men effektiv løsning for sitt hår. For de rette personene, kan dette definitivt være den beste balsamen.

Husk at det aller viktigste er å finne et produkt som passer dine individuelle behov og hårtype. Derfor håper vi at denne anmeldelsen kan hjelpe deg i ditt valg.

Fordeler

 • Intensiv fuktighetsgivende: MoroccanOil All In One Leave-in Conditioner tilbyr intensiv hydrering, som holder håret mykt og glatt hele dagen.
 • Flott for alle hårtyper: Dette produktet er egnet for alle hårtyper, enten det er rett, krøllete, tørt eller farget, og hjelper til med å forhindre flisete tupper og floker.
 • Lett å bruke: Det er utrolig enkelt å bruke, bare spray i vått hår og kam gjennom. Det etterlater ingen rester og trenger ikke å skylles ut.

Ulemper

 • Pris: MoroccanOil All In One Leave-in Conditioner 160ml er relativt kostbart sammenlignet med andre balsam på markedet.
 • Størrelse: Noen brukere kan oppleve at 160ml flaskestørrelsen er litt liten, spesielt for de som bruker produktet regelmessig.

12. Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300ml

Vi har nå prøvd Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300ml, som kom på 12. plass i vårt balsam-sammenligning. Til tross for dens posisjon, overrasket dette produktet oss på mange måter.

Maria Nila er en kjent aktør i hårpleiebransjen. Deres Head & Hair Heal Conditioner lover å reparere og styrke håret, og det er akkurat det den leverte. Etter bruk, la vi merke til en definitiv forbedring i hårets tekstur og glans. Formulert med Pro-Vitamin B5, Aloe Vera og vitamin E, var det i stand til å levere på sine hydrerende krav.

Det imponerende ved dette produktet er også dets cruelty-free og vegan status. Videre blir den produsert i Sverige med 100% klimakompenserte pakker, noe som gjør det til et godt valg for de som bryr seg om både hårpleie og miljøet.

Innpakningen føles eksklusiv og balsamen inneholder beskyttende antioksidanter, noe vi setter pris på. Duften kan være litt overveldende for noen, men løsner etter hvert som håret tørker.

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner kunne ikke klatre så høyt i vår sammenligning på grunn av prisen og dens litt under gjennomsnittlig ytelse på tykkere hår. Imidlertid er denne balsam fortsatt et anstendig valg for de med normalt til fint hår som leter etter et miljøvennlig alternativ.

Fordeler

 • Bidrar til hårhelse: Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300ml inneholder ingredienser som fremmer hårhelse, bidrar til å reparere skadet hår og forhindrer videre skade.
 • Lett å bruke: Ved å være pakket i en 300 ml beholder, er Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner lett å påføre, gir komfort og brukervennlighet.
 • Passer for alle hårtyper: Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner er egnet for alle hårtyper, noe som gjør det til et praktisk valg for enhver bruker.

Ulemper

 • Pris: Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300ml er litt dyrere sammenlignet med andre balsamprodukt i markedet.
 • Størrelse: Noen forbrukere har rapportert at 300 ml-flasken ikke varer lenge nok, noe som kan gjøre det mindre kostnadseffektivt på lang sikt.

13. Kevin Murphy Un Tangled Leave In Conditioner 150ml

Vi har nettopp prøvd Kevin Murphy Un Tangled Leave In Conditioner 150ml, og selv om det kom på trettende plass i denne testen, har det mye å tilby.

Etter bruk merket vi at denne balsamen forlot håret følelsen mykt og håndterbart, uten klisser eller tung produktfølelse. Med dens unike leave-in formel, gjorde denne Kevin Murphy conditioneren det enkelt å kamme gjennom vårt hår etter dusjing, og reduserte merkbart mengden sammenfiltret hår.

En annen ting vi virkelig satte pris på ved denne conditioner er dens naturlige ingredienser som inkluderer ekstrakter av papaya og grønn te. Disse ingrediensene gir intens næring til hårstråene, og gir dem glans og glatthet.

Selv om Un Tangled Leave In Conditioner ikke nådde topp ti i denne testen, tror vi at det er en god balsam som gir gode resultater. Vi anbefaler dette produktet for de som lider av sammenfiltret og tørt hår.

Samlet sett er vi fornøyde med effektiviteten til Kevin Murphy Un Tangled Leave In Conditioner. Det gjør hårpleierutinen enklere og hjelper med å behandle og forebygge sammenfiltret hår. For en balsam som lover å untangle håret ditt, leverer den virkelig resultatene.

Fordeler

 • Effektiv fjerning av floker: Kevin Murphy Un Tangled Leave In Conditioner er veldig effektiv for å løse opp floker, noe som gjør håndteringen av hår mye lettere.
 • Gir næring til håret: Dette produktet er ikke bare fantastisk for å fjerne floker, men det gir også næring til håret, noe som gir et friskt og skinnende utseende.
 • Lett å bruke: Med sin «leave-in» formel trenger du ikke å skylle den ut, noe som gjør det super enkelt og praktisk å bruke.

Ulemper

 • Dyr: Kevin Murphy Un Tangled Leave In Conditioner 150ml er dyrere enn mange sammenlignbare produkter på markedet.
 • Kan gjøre håret oljete: Noen brukere melder at dette produktet kan gjøre håret deres oljete, særlig hvis de har naturlig oljete hår til å begynne med.

14. Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner 250ml

Etter omfattende testing og vurdering har vi plassert Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner 250ml på 14. plass i vår sammenligning av 16 populære balsamer. Til tross for denne plasseringen, er det viktig å merke seg at denne balsamen fremdeles er et ypperlig valg for mange ulike hårtyper.

Basert på vår erfaring, fant vi at denne balsamen ga betydelig fuktighet til håret, og ga en synlig forbedring av hårets tekstur over tid. Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner har en høyverdig sammensetning som inkluderer Reisris-ekstrakt, kjent for sine beskyttende og styrkende egenskaper.

Denne Shu Uemura Conditioner er også enkel å bruke, med en kremaktig konsistens som raskt trenger inn i håret og gir en umiddelbar følelse av mykhet. Håret føles mer praktbart, med markert mindre krus og floker etter bruk.

Selv om Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner 250ml ikke klarte å klatre til toppen av listen vår, mener vi likevel at det er et kvalitetsprodukt verdt å vurdere. Hvis det passer ditt personlige budsjett og preferanser, kan denne balsamen gi håret ditt et lett, pleiet og strålende utseende. Alt-i-alt, en svært verdig deltaker i vår testing.

Fordeler

 • Intensiv gjenoppbygging: Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner er designet for å gi ekstrem gjenoppbygging og pleie til håret ditt, spesielt hvis det er skadet eller tørt.
 • Forbedrer hårets utseende: Denne balsamen hjelper til med å glatte hårets overfladestruktur, noe som gir det et sunnere og mer strålende utseende.
 • Eksklusive ingredienser: Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner inneholder spesielle ingredienser som risolje, kjent for sine nærende og reparerende egenskaper.

Ulemper

 • Pris: Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner 250ml er ganske dyrt sammenlignet med andre balsam på markedet.
 • Størrelse: Noen kunder har uttrykt at 250ml er for lite, spesielt for de med lengre hår som krever mer bruk av produktet.

15. Sebastian Professional Penetraitt Conditioner 1000ml

Vi har nå testet Sebastian Professional Penetraitt Conditioner 1000ml, og den er dessverre ikke en toppscorer blant de 16 balsamene vi testet, med en 15. plass.

Vi hadde forventet mer fra et så kjent merke innen profesjonell hårpleie. Vi fant ut at denne balsamen var litt for tung for vårt hår. Den gjorde håret blankt, men det manglet litt av den luftigheten vi ønsket. Vi opplevde også at den var vanskelig å skylle ut, noe som resulterte i at håret føltes litt tungt.

Selv om Sebastian Professional Penetraitt Conditioner ikke møtte alle våre forventninger, var det definitivt noen positive aspekter. Den har en kremet konsistens som fordeler seg jevnt gjennom håret og gir en god næring. Derfor kan det hende at denne balsamen kan være bedre egnet for de med tykkere hårstrukturer.

Summen av vår erfaring er at, til tross for noen positive egenskaper, klarte ikke Sebastian Professional Penetraitt Conditioner å imponere oss fullt ut. Det er definitivt rom for forbedringer. Vi vil foreslå at merket vurderer å lage en lettere formel, som kan være mer egnet for alle hårtyper.

Fordeler

 • Bedre hårets tilstand: Sebastian Professional Penetraitt Conditioner bidrar til å forbedre hårets tilstand ved å styrke og reparere skadet hår.
 • Intensivt fuktgivende: Dette produktet gir intensiv fuktighet til håret, og hjelper til med å bekjempe tørrhet og frizz.
 • Stor størrelse: Med 1000ml størrelse, gir denne conditioner langvarig bruk, noe som er kostnadseffektivt og praktisk for hyppig bruk.

Ulemper

 • Pris: Selv om Sebastian Professional Penetraitt Conditioner 1000ml kan være effektiv, noen brukere kan finne den ganske kostbar sammenlignet med andre balsam i samme kategori.
 • Mulig tørrhet: Noen rapporter foreslår at denne balsamen kan forårsake tørrhet i noen hårtyper, spesielt hvis det brukes regelmessig uten bestemte pleieprodukter i tillegg.

16. Kerastase Nutritive Lait Vital Conditioner 200ml

Vi har nylig testet Kerastase Nutritive Lait Vital Conditioner 200ml som en del av vårt prosjekt; Beste Balsam: En sammenligning av 16 Populære Produkter. Denne balsamen kom på 16. plass i vår test, og selv om den ikke toppet listen, la vi merke til noen veldig positive elementer.

Først og fremst, Kerastase Nutritive Lait Vital Conditioner gir utvilsomt en dyp næring til håret. Formulert med en blanding av næringsstoffer og balsamer, tilfører den håret fuktighet uten å veie det ned. Vi observerte at etter regelmessig bruk, ble håret vårt merkbart sunnere og mer glansfullt.

I tillegg hadde Kerastase-produktet en behagelig, subtil duft som var verken for overveldende eller for svak. Den etterlot håret friskt og rent, uten noen unaturlig eller syntetiske noter.

Til tross for de mange positive aspektene ved denne balsamen, var det noen ulemper. Vi bemerket at det kan være vanskelig å skylle ut, noe som resulterer i at noen av oss følte at håret virket litt tyngre enn normalt.

I konklusjon, er Kerastase Nutritive Lait Vital Conditioner et godt alternativ for de som ønsker å gi håret ekstra omsorg og næring. Selv om det finnes andre produkter som yter bedre på enkelte områder, gir denne balsamen fortsatt gode resultater.

Fordeler

 • Betydelig fuktighetsgivende effekt: Kerastase Nutritive Lait Vital Conditioner er kjent for sin intensivt hydrerende formel, ideell for tørt hår.
 • Styrker og reparerer: Denne balsam bidrar til å styrke og reparere skadet eller sprøtt hår, noe som gir en sunnere og mer levende manke.
 • Langvarig næring: Med kontinuerlig bruk kan denne balsammen gi håret ditt langvarig ernæring, noe som fører til silkemyk, glatt og glansfullt hår.

Ulemper

 • Pris: Kerastase Nutritive Lait Vital Conditioner 200ml kan være litt dyrt sammenlignet med andre balsammer på markedet.
 • Effekt: Noen brukere har rapportert at produktet ikke gir nok fuktighet til veldig tørt hår.

Alt du Trenger å Vite om Balsam: En Omfattende Kjøpeguide for Norske Forbrukere

Å finne den beste balsamen kan virke som en utfordrende oppgave med tanke på det brede utvalget på markedet. Men med riktig veiledning kan det bli en mye lettere oppgave. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å finne den beste balsamen for dine spesifikke hårbehov.

Først og fremst, det er viktig å forstå at ikke alle balsamer er skapt like. Noen er designet spesielt for farget hår, noen for skadet hår, og noen for tørt hår. Derfor er det først og fremst viktig å vite hvilken hårtype du har, for å velge en balsam som best passer dine behov.

Når du har bestemt deg for hvilken hårtype du har, kan du begynne å se etter balsamer som er spesielt utviklet for ditt spesifikke hårproblem. For eksempel, hvis du har tørt hår, kan du se etter en fuktighetsgivende balsam. Hvis du har farget hår, skal du se etter en fargebeskyttende balsam.

Ikke glem å lese ingredienslisten. Hvis du er for sensitiv for visse ingredienser, for eksempel parabener eller sulfater, sørg for å unngå balsamer som inneholder dem. Det er viktig å velge en balsam som ikke bare vil gi håret ditt den nødvendige fuktigheten, men også uten å forårsake en allergisk reaksjon.

Neste trinn er å sammenligne priser. Husk at dyrere ikke alltid betyr bedre. Det er mange balsamer der ute som er rimelig priset og likevel leverer fantastiske resultater.

Sist men ikke minst, sjekk vurderinger og anbefalinger. Dette er en fin måte å se hva andre mennesker med samme hårtype som deg synes om produktet. Du kan finne disse vurderingene på nettbutikker, skjønnhetsblogger eller sosiale mediekanaler.

Å finne den beste balsamen trenger ikke å være en stressende prosess. Med disse tipsene i hånden, skal du være godt på vei til å finne den perfekte balsamen for deg.

Ofte Stilte Spørsmål om Balsam

Hva er balsam?
Balsam er et produkt som brukes etter sjampo for å fukte, gi næring og forbedre hårets tilstand. Det kan også bidra til å redusere floker og gi glans til håret.
Hvordan bruker jeg balsam?
Etter at du har vasket håret med sjampo, påfører du balsam til håret – unngå røttene hvis du vil unngå å veie ned håret ditt. La det stå i 1-3 minutter, deretter skyll grundig.
Hva er fordelene med å bruke balsam?
Fordelene med å bruke balsam inkluderer hydrering og næring for håret, samt redusert tørrhet, floker og brudd. Det kan også gi håret ditt en blankere, glattere utseende.
Er det nødvendig å bruke balsam etter hver vask?
Det er ikke alltid nødvendig å bruke balsam etter hver vask, men det kan være til fordel for de med ekstra tørt eller skadet hår. Hvor ofte du bruker balsam kan variere avhengig av håret ditt behov.
Kan jeg bruke bare balsam og ingen sjampo?
Noen mennesker bruker bare balsam i en teknikk kalt «co-washing», spesielt de med veldig tørt eller krøllete hår. Det er viktig å være klar over at denne metoden ikke gir en dyp rens som sjampo, og kan potensielt føre til produktoppbygging over tid.

Sammendrag: Beste Balsam

Etter å ha gått grundig gjennom forskjellige balsamer, fremstår Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml som den beste på markedet. Dens unike formler reparere, styrker og hydrerer håret, samtidig som de fremhever dets naturlige glans. Hvis du er ute etter en balsam som gir omfattende hårpleie, kommer du ikke til å bli skuffet med Olaplex No5.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar