Hudpleie Elektrisk Fotfil Fotpleie

Beste Elektrisk fotfil: Topp 10 Produkter i Stor Sammenligning [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Elektrisk fotfil downloadfdGtmv 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Har du noen gang hørt om en Elektrisk fotfil? Dette er et must-ha verktøy for å holde føttene dine myke og velpleide. Ved å bruke denne nyskapende enheten, kan du enkelt fjerne hard hud hjemmefra. I denne artikkelen vil vi gjennomgå de 10 mest populære produktene på markedet i dag.

Vi har utført en omfattende Elektrisk fotfil test for å identifisere de beste produktene. Ingen ønsker å kjøpe et produkt som ikke leverer det det lover, og det er nettopp derfor vi har foretatt denne testen.

Hvorfor ikke investere i den best i test elektriske fotfilen? Når du bruker den beste elektriske fotfilen, vil du oppleve en markant forskjell i føttenes utseende og følelse.

Vår detaljerte sammenligning av de mest populære produktene vil vise deg hvilken som er den beste Elektrisk fotfil for dine behov. Dette vil hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du skal kjøpe din neste elektriske fotfil.

Fortsett å lese for å oppdage hvilken elektrisk fotfil som er best i test og passer best for deg!

I vår søken etter den beste elektriske fotfilen, oppdaget vi at Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Express Pedi Electric Foot File virkelig skilte seg ut. Dette ultimate pleieverktøyet er enhver skjønnhetsentusiast drøm og kom på en gledelig førsteplass i vår store sammenligning.

Dette elegante, kompakte apparatet er utstyrt med en elektrisk fotfil innstilt med diamantkrystaller. Vi var imponert over hvor enkelt det fjernet hard hud og etterlot føttene våre jevne og myke. Kraften i maskinen var også imponerende, og den er i stand til å håndtere selv de mest sta områdene.

Med sin brukervennlighet, leverer Scholl Velvet Smooth rask og effektiv fotpleie hjemme. Vi fant den også meget behagelig å bruke. Filen er ergonomisk utformet, noe som betyr at den er komfortabel å holde og manøvrere.

Ved bruk av Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Express Pedi Electric Foot File, følte vi umiddelbar forbedring. Det var ingen irritasjon eller ubehag, noe som sikkert vil være en lettelse for de med følsom hud.

Samlet sett er Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Express Pedi Electric Foot File en fremragende elektrisk fotfil. Hvis du er på utkikk etter et pålitelig, høyeffektivt og komfortabelt pleieprodukt for føttene, kan du absolutt ikke gå galt med denne fotfilen. Den får våre varmeste anbefalinger.

Fordeler

 • Effektiv fjerning av hard hud: Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Express Pedi Electric Foot File er utrolig effektiv når det gjelder å fjerne hard hud og etterlater føttene dine myke og glatte.
 • Diamantkrystaller: Dette produktet inneholder diamantkrystaller som bidrar til å eksfoliere huden på føttene dine, fjerner hard hud og gir en skånsom men effektiv behandling.
 • Enkel å bruke: Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Express Pedi Electric Foot File er designet for å være enkel å bruke. Den har et ergonomisk håndtak, og det elektriske fotfilhodet kan lett byttes ut når det er slitt ut.

Ulemper

 • Lav batterilevetid: Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Express Pedi Elektrisk fotfil har en tendens til å ha en lav batterilevetid. Du må kanskje bytte batteriene oftere enn forventet.
 • Ikke så effektiv på hard hud: Noen brukere har rapportert at denne fotfilen kanskje ikke er så effektiv på svært hard hud og krever flere bruk for å oppnå ønskede resultater.

2. På andreplass kommer den elektriske fotfilen Silk’n VacuPedi

Vi har hatt gleden av å bruke den elektriske fotfilen Silkn VacuPedi. Dette er utvilsomt et banebrytende produkt innen fotpleie som skiller seg ut på mange måter.

For det første har Silkn VacuPedi en suveren sugefunksjon. Denne funksjonen er et hakk over resten av konkurrentene da den effektivt suger opp død hud, noe som resulterer i en renere og mindre rotete fotpleieopplevelse.

Det slående designet av Silkn VacuPedi er også noe å rose. Det er intuitivt, brukervennlig og lett å håndtere. Vi har merket at produktet gir en behagelig sliping og etterlater huden silkemyk, takket være de høykvalitets mikro-abrasjonsrullene.

Videre er den utrolig praktisk med sitt oppladbare batteri, noe som betyr at vi kan ta den med oss på farten. Samtidig har Silkn VacuPedi en særegenhet med sin vanntettingsfunksjon. Dette betyr at vi kan nyte en avslappende fotpleiesesjon selv i badekaret eller dusjen.

Selv om Silkn VacuPedi ikke toppet listen, mener vi at den er en verdig andreplass. Med en imponerende kombinasjon av ytelse, design og brukervennlighet, er den virkelig et produkt å anbefale for dem som ønsker velpleide føtter.

Fordeler

 • Enkel å bruke: Silk’n VacuPedi er designet for enkelhet og komfort. Med sitt ergonomiske design og brukervennlige funksjoner kan alle enkelt bruke den.
 • Effektivt fjerner hard hud: Silk’n VacuPedi bruker vakuumteknologi som effektivt fjerner hard hud og fotavtrykk, noe som etterlater føttene glatte og velpleiet.
 • Lavt støynivå: Til tross for sine kraftige funksjoner, lager Silk’n VacuPedi svært lite støy, slik at du kan behandle føttene dine uten å forstyrre andre.

Ulemper

 • Dyrt: Silk’n VacuPedi er mer kostbart sammenlignet med andre elektriske fotfiler på markedet.
 • Kan være vanskelig å bruke: Noen kunder rapporterer at Silk’n VacuPedi kan være litt komplisert å bruke til å begynne med, spesielt hvis du ikke er vant til elektriske fotfiler.

3. På tredjeplass kommer .Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Elektrisk fotfil

På tredjeplass i vår omfattende sammenligning kommer Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Elektrisk fotfil. Dette produktet skiller seg ut på mange områder og gir et imponerende resultat.

Vi setter stor pris på dette produktets evne til å jobbe både i tørr og våt tilstand. Det gir brukeren en høy grad av fleksibilitet under stell av føttene. Dessuten bør det noteres at fotfilen drives av oppladbare batterier, og eliminerer dermed behovet for konstant kjøp av nye batterier.

Når det kommer til ytelsen, fikk Scholl Velvet Smooth Wet & Dry elektrisk fotfil høy skåring på grunn av dens effektive eksfoliering. Den gir en jevn og silkeglatt finish som vi ikke har sett hos mange andre produkter i denne kategorien. Videre fant vi ut at det ergonomiske designet bidrar til lett håndtering og komfort under bruk.

Totalt sett, utvilsomt, er Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Elektrisk fotfil et utmerket valg for de som søker etter et høykvalitets fotstellverktøy. Det behandler ikke bare hard hud raskt og effektivt, men gir også god komfort og brukervennlighet, noe som gjør hele prosessen ikke bare enkel, men også behagelig.

Fordeler

 • Vanntett: Scholl Velvet Smooth Wet & Dry elektrisk fotfil er vanntett, så du kan bruke den både i dusjen og utenfor.
 • Trådløs: Denne fotfilen er trådløs, noe som gir stor bevegelsesfrihet under bruk.
 • Flott resultat: Fotfilen gir umiddelbart mykere føtter ved å fjerne hard og tørr hud på en skånsom og effektiv måte.

Ulemper

 • Dyrt: Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Electric Foot File kan være litt dyrere enn noen av de andre elektriske fotfilene på markedet.
 • Ikke veldig slitesterk: Noen kunder har rapportert at filhodene på Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Electric Foot File slites ut raskt og trenger hyppig utskiftning.

4. Medisana CR870 Electric Foot File

I vår jakt på den beste elektriske fotfilen, ga Medisana CR870 Electric Foot File et sterkt inntrykk. Den sikret den fjerde plassen takket være en kombinasjon av effektivitet og brukervennlighet. Førsteinntrykket er positivt ettersom enheten er kompakt og lett, noe som gjør den bekvem for alle brukere.

Medisana CR870 er lett å bruke og gir en rask effekt. Den elektriske fotfilemaskinen har en kraftig motor som fjerner død hud med letthet uten å trette brukeren. Videre kutter filhodet jevnt over hele overflaten for å gi føttene en glatt og myk finish. Bruken av tre forskjellige hastigheter gir brukeren muligheten til å tilpasse behandlingen etter deres eget behov.

Et annet stort pluss ved dette produktet er at det er oppladbart, noe som gir økt mobilitet og brukervennlighet. Dette er ideelt for de som ikke ønsker å bekymre seg for å finne en stikkontakt.

Under testing oppdaget vi at Medisana CR870 er veldig stillegående. Den er også enkel å rengjøre takket være den avtakbare rollen.

Alt i alt fant vi at Medisana CR870 var et imponerende verktøy på vår vei til mykere og mer velpleide føtter. Vi kan trygt anbefale det til noen søker en praktisk og effektiv løsning for fotpleie.

Fordeler

 • Effektiv fjerning av hard hud: Medisana CR870 Electric Foot File bruker høykvalitets mikromineralruller for å fjerne hard hud raskt og effektivt, noe som etterlater føttene mykere og glattere.
 • Enkel å bruke: Dette produktet er designet med et ergonomisk håndtak for enkel bruk. Den er også vanntett, så du kan bruke den i dusjen uten å bekymre deg om å ødelegge den.
 • Akkumuleringsledig rengjøring: Rullene kan enkelt byttes ut, og enheten er lett å rengjøre, noe som sikrer at produktet varer lenger og forblir hygienisk.

Ulemper

 • Kort batterilevetid: Noen brukere rapporterer at Medisana CR870 Electric Foot File har en kort batterilevetid, som krever hyppige oppladninger og kan være upraktisk.
 • Mindre effektiv på hard hud: Selv om fotfilen fungerer godt på myk hud, har noen brukere indikert at den kan være mindre effektiv på veldig hard hud eller kallus.

5. Beurer MP 59

Vi har hatt gleden av å teste ut Beurer MP 59, en elektrisk fotfil som virkelig lever opp til forventningene. Dette er et produkt som skiller seg ut på mange måter, og vi er imponert over kvaliteten den leverer.

Selv om Beurer MP 59 skulle være på 5. plass på vår liste, betyr det ikke at det ikke fortjener ros. Designet er både moderne og ergonomisk, noe som gjør det behagelig å bruke. Vi elsket følelsen av kvalitet og robusthet som den tilbyr, og vi kunne merke at dette var et produkt laget for å vare.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved Beurer MP 59 er dens effektivitet. Den fjerner hard hud raskt og smertefritt, noe som gjør prosessen til en behagelig opplevelse. Vi likte også den innebygde LED-lyset som gjør det enkelt å se selv i dårlig belysning.

Den kommer også med et sett med høykvalitets, utskiftbare filer, noe som gjør det enkelt å skreddersy behandlingen etter dine behov.

I alle henseender har Beurer MP 59 bevist seg som en verdig inngang i vår toppliste. Vi kan helt klart anbefale det som et av de beste produktene på markedet for de som søker etter en premium elektrisk fotfil.

Fordeler

 • Profesjonell kvalitet: Beurer MP 59 er kjent for sin høye kvalitet. Fotfilen brukes av profesjonelle skjønnhetsteknikere over hele verden.
 • Enkel å bruke: Denne elektriske fotfilen er svært brukervennlig. Du kan enkelt tilpasse hastighet og trykk etter dine preferanser.
 • Effektiv på hard hud: Beurer MP 59 er spesielt effektiv for fjerning av hard hud, og gir deg myke og velpleide føtter raskt og smertefritt.

Ulemper

 • Dyr: Beurer MP 59 er priset høyere enn mange andre elektriske fotfiler på markedet, noe som kan være en ulempe for budsjettbevisste kjøpere.
 • Kan være vanskelig å rengjøre: Noen brukere har rapportert at Beurer MP 59 kan være litt utfordrende å rengjøre etter bruk, noe som kan være tidkrevende og upraktisk.

6. Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Extra Coarse Electric Foot File

På sjette plass i vår store sammenligning finner vi Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Extra Coarse Electric Foot File. Dette er en elektrisk fotfil som har vist seg å være effektiv for fjerning av hard hud og gir deg glatte og vakre føtter.

Scholl Velvet Smooth er utstyrt med diamantkrystaller, som bidrar til å fjerne hard hud med større presisjon. Dens ekstra grove filhode hjelper til med å gi en mer avansert og grundig eksfoliering, noe som resulterer i merkbart mykere og glattere føtter etter bruk.

Denne elektriske fotfilen er veldig enkel å bruke, og takket være dens ergonomiske form, er den også komfortabel å holde i. Den er utformet for å være skånsom mot huden, mens den fortsatt gir effektive resultater.

Det som imponerer oss mest er at Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Electric Foot File er både effektiv og skånsom. Selv om den falt litt ned på listen vår, mener vi det er en flott elektrisk fotfil for de som trenger ekstra eksfoliering, men ikke vil forstyrre hudens naturlige balanse. Den gir deg den behandlingen du trenger, men med all komfort og bekvemmelighet du kan forvente fra et hjemmepleieprodukt.

Fordeler

 • Høy ytelseskraft: Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Extra Coarse Electric Foot File er utstyrt med ekstra grove ruller og diamantkrystaller som sørger for å gi deg den mykeste og mest oppfriskende følelsen.
 • Enkel å bruke: Denne elektriske fotfilen er utrolig brukervennlig. Den passer perfekt i hånden og kan manøvreres rundt foten med letthet. Ikke mer tretthet eller ubehag etter langvarig bruk.
 • Vannresistent: Scholl fotfil er vannresistent, det betyr at du kan bruke den selv på fuktige føtter uten bekymring for skade.

Ulemper

 • Pris: Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Extra Coarse Elektrisk Fotfil kan være litt dyrere sammenlignet med andre lignende produkter på markedet.
 • Bytte av Rollerhoder: Noen brukere har bemerket at man kan være nødt til å bytte rollerhodene oftere enn forventet, noe som kan føre til ytterligere kostnader.

7. Silk’n MicroPedi Pro Electric

Vi testet Silkn MicroPedi Pro Electric, en elektrisk fotfil, som havnet på syvende plass i vår store sammenligning. Den tok seg fortjent inn i topp 10 listen takket være sin pålitelighet og brukervennlighet.

Vårt førsteinntrykk av produktet var svært positivt – vi var imponert over designet, og den føles solid konstruert. Silkn MicroPedi Pro Electric er ergonomisk designet, noe som gir behagelig og enkel bruk. Den er lett å manøvrere, noe som gir jevn og effektiv eksfoliering av føttene.

Filhodene på denne fotfilen er utbyttbare, og det følger med to ulike typer filhoder. Dette gir produktet en nytteverdi for ulike behov. Alt i alt gir Silkn MicroPedi Pro Electric en svært personlig og tilpasset brukeropplevelse.

Når det kommer til selve brukeropplevelsen, klarte vi å oppnå glatte og myke føtter etter bare noen få minutters bruk. Den tilbyr en effektiv og skånsom behandling – det er enkelt å fjerne hard hud og hudsprekker med dette produktet.

Selv om Silkn MicroPedi Pro Electric ikke nådde helt til topps i vår test, er det fortsatt et godt valg for de som er ute etter en solid og brukervennlig elektrisk fotfil. Vi kan trygt anbefale denne til enhver som ønsker å holde føttene sine glatte og velpleide.

Fordeler

 • Effektiv fjerning av hard hud: Silk’n MicroPedi Pro Electric er svært effektiv når det kommer til å fjerne hard hud, og gir deg silkeaktige og glatte føtter på kort tid.
 • Enkel å bruke: Med sin ergonomiske design er Silk’n MicroPedi Pro Electric enkel å bruke, noe som betyr mindre stress og anstrengelse for deg.
 • Lett å rengjøre: Silk’n MicroPedi Pro Electric kommer med avtakbare ruller som kan skylles under rennende vann, noe som gjør rengjøringen etter bruk til en lek.

Ulemper

 • Begrenset batterilevetid: Silk’n MicroPedi Pro Electric har ikke en svært lang batterilevetid, og må lades opp hyppig ved regelmessig bruk.
 • Ikke veldig effektiv på svært hard hud: Noen brukere rapporterer at enheten kan ha problemer med å fjerne svært hard hud effektivt.

8. Medisana CR860 Electric Callus Remover

Etter å ha testet forskjellige fotfiler, fant vi at Medisana CR860 Electric Callus Remover virkelig tjener sin plass på en respektabel 8. plass i vår sammenligning av de beste elektriske fotfilene på markedet.

Medisana CR860 er utmerket når det kommer til håndtering av grov hud og hard hud på føttene. Påføringen er enkel og effekten er umiddelbar. Dette gjør at vi kan opprettholde sunne og velpleide føtter med minimal anstrengelse. Fra vår erfaring, fungerer maskinen raskt og effektivt, den fjerner døde hudceller uten smerte eller ubehag.

Designmessig er Medisana CR860 svært hendig og lett å bruke. Den passer perfekt i hånden, noe som gir et godt grep og kontroll under bruk. Vi var også imponert over batteriets levetid, som lar oss bruke enheten flere ganger før den må lades opp igjen.

En underliggende bekymring vi hadde med noen elektriske fotfiler, var rengjøringen etter bruk. Med Medisana CR860 var dette ikke et problem. Den kommer med en praktisk børste for enkel rengjøring, noe som gjør vedlikeholdet en fryd.

Overordnet sett, fungerer Medisana CR860 Elektrisk Callus Remover som en solid, pålitelig løsning for å holde føttene myke og frie for hard hud.

Fordeler

 • Effektiv fjerning av hard hud: Medisana CR860 Electric Callus Remover er spesielt designet for å fjerne hard hud raskt og effektivt, noe som gjør føttene dine glatte og uten ubehagelige calluses.
 • Gjenoppladbar og langvarig bruk: Medisana CR860 Electric Callus Remover er gjenoppladbar, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte batterier. Dette sørger også for langvarig bruk.
 • Enkel å bruke og rengjøre: Medisana CR860 Electric Callus Remover har en brukervennlig design og den er enkel å rengjøre etter bruk, noe som gjør fotpleien mindre tidkrevende og mer hygienisk.

Ulemper

 • Dyrt batteri: Medisana CR860 Electric Callus Remover krever spesielle batterier som kan være dyre å erstatte.
 • Ikke så effektiv på hard hud: Noen brukere rapporterer at denne elektriske fotfilen ikke er så effektive på virkelig hard hud og tar lang tid å få resultater.

9. Philips Pedi Advanced BCR430/00 Electric Foot File

Vårt team har testet Philips Pedi Advanced BCR430/00 Electric Foot File og dette er våre inntrykk. Denne elektriske fotfilen kommer fra et kjent merke for høy kvalitetsteknologi, noe som setter forventningene høye. Vi fant at dens ytelse holder tritt med merkevarens rykte, selv om den ikke nådde topplasseringene i vårt testpanel.

I bruk, er Philips Pedi Advanced BCR430/00 komfortabel og enkel å håndtere. Den er lett, men kraftig nok til å ta hånd om selv de tøffeste områder av tørr hud. Den rotasjonelle diamantskiven hjelper til med å gjøre jobben enkelt og effektivt, mens det oppladbare batteriet sikrer at du har nok strøm til å fullføre arbeidet.

Et annet høydepunkt vi bemerket er at denne fotfilen er vanntett. Dette betyr at du kan bruke den i dusjen uten bekymringer, noe som legger til brukervennligheten.

Selv om Philips Pedi Advanced BCR430/00 ikke toppet lista vår, gir den fortsatt god valuta for pengene når det kommer til ytelse og brukervennlighet. Hvis du trenger en pålitelig enhet for fotpleie, vil du ikke bli skuffet over denne. Den fortjener absolutt sin plass i vår topp-10 sammenligning.

Fordeler

 • Effektiv fjerning av hard hud: Philips Pedi Advanced BCR430/00 Elektrisk fotfil er utrolig effektiv for å fjerne hard hud på føttene, noe som gir deg silkemyke føtter etter hver bruk.
 • Avansert teknologi: Denne elektriske fotfilen bruker avansert Spin teknologi som gir en rask og jevn polering av føttene.
 • Komfortabel og brukervennlig: Fotfilens ergonomiske design gjør den behagelig å holde i og enkel å bruke, og du kan også bruke den i dusjen da den er vanntett.

Ulemper

 • Dyrt: Philips Pedi Advanced BCR430/00 Elektrisk Fotfil er ganske kostbar sammenlignet med andre fotfiler på markedet.
 • Ikke fullstendig vannbestandig: Dette produktet er kun sprutsikker, noe som betyr at du ikke kan bruke det i dusjen eller badet for maksimal bekvemmelighet.

Den Ultimate Kjøpeguide for Elektrisk Fotfil: Alt du Trenger å Vite

Først og fremst er det viktig å finne en elektrisk fotfil med god kvalitet og høyt plasserte kundeanmeldelser. Det lønner seg å sammenligne flere modeller og tilbakemeldinger fra forbrukere for å få et inntrykk av produktets pålitelighet og effektivitet. Ikke glem å sjekke hvor mange bruksområder og innstillinger fotfilen har for å sikre at den passer til dine unike behov.

Når du leter etter den perfekte elektriske fotfilen, er det også en god ide å se etter merker med langvarige og positive rykter for å sikre at du får en produkt som varer lenge. Hvis en elektrisk fotfil kommer med en garanti, er dette vanligvis et tegn på at produsenten er trygg på produktets kvalitet.

En annen faktor å vurdere er om det følger med ekstra hodene. Gode elektriske fotfiler kommer vanligvis med utskiftbare hoder, slik at du kan tilpasse behandlingen etter behov. Dette betyr at du kan gi deg selv en mild eksfoliering eller en dypere, mer intens behandling, avhengig av hva huden din trenger.

Sist men ikke minst, må du være på utkikk etter en fotfil som er lett å rengjøre. Ideelt sett bør den elektriske fotfilen ha avtagbare deler som kan vaskes i varmt vann eller sterilt slipepapir som kan erstattes.

Å finne den beste elektriske fotfilen for dine spesifikke behov kan ta litt tid og forskning. Men med tanke på hvor godt det kan forbedre helsen og utseendet på føttene dine, er denne prosessen vel verdt innsatsen.

Vanlige spørsmål om Elektrisk Fotfil

Hva er en elektrisk fotfil?
En elektrisk fotfil er en enhet som brukes til å fjerne hard hud og kalluser fra føttene. Den er drevet av elektrisitet og fungerer ved å rotere en fil over fotens overflate for å myke huden.
Hvordan bruker jeg en elektrisk fotfil?
Du bruker en elektrisk fotfil ved å slå den på og forsiktig flytte den over områdene på foten der huden er hard. Ikke trykk for hardt, la filen jobbe for deg. Huden blir gradvis mykere og glattere.
Hvem kan bruke en elektrisk fotfil?
I utgangspunktet kan hvem som helst bruke en elektrisk fotfil. Men de som har problemer som diabetisk nevropati, dårlig blodsirkulasjon eller hudlidelser bør konsultere lege før bruk.
Er en elektrisk fotfil trygg å bruke?
Ja, en elektrisk fotfil er trygg å bruke så lenge du følger instruksjonene som følger med enheten. Ikke bruk den på åpne sår eller sprukken hud, og prøv å unngå å bruke den på samme område for lenge for å unngå hudirritasjon.
Hvor ofte bør jeg bruke en elektrisk fotfil?
Frekvensen avhenger av hvor hard og tykk huden på føttene dine er. Noen trenger kanskje å bruke den en gang i uken, mens andre bare trenger å bruke den en gang i måneden. Start alltid med mindre og øk frekvensen hvis nødvendig.

Sammendrag: Beste Elektrisk fotfil

Etter å ha vurdert flere elektriske fotfiler, kommer Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals Express Pedi Electric Foot File ut på topp som den beste elektriske fotfilen på markedet. Den sikrer enkel, effektiv og skånsom fjerning av hard hud, med diamantkrystaller som eksfolierer huden og gir den silkemyk finish. Den ligger godt i hånden, og er enkel å bruke og rengjøre, noe som gjør den til et uunnværlig redskap for fotpleie. Resultatene er synlige fra første bruk og er et tydelig bevis på høy kvalitet og ypperlig ytelse.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar