Hårpleie Hårvoks

Beste Hårvoks: Sammenligning av 10 Populære Produkter [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Hårvoks downloadzrfGJ2 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Ønsker du en komplett forandring av frisyren din, eller bare litt ekstra hold? Da kan en god Hårvoks være løsningen! Hårvoks er et stylingprodukt som gir håret form og tekstur, og kan brukes på mange forskjellige hårtyper. Men med et hav av produkter på markedet, hvilken skal du velge?

I vår Hårvoks test har vi gransket 10 av de mest populære produktene som er tilgjengelige i dag. Vi har sett på alt fra holdbarhet og duft, til hvordan voksene påvirker hår og hodebunn. For å gi deg et klart og informert bilde, slik at du kan finne den Beste Hårvoksen som passer nettopp dine behov.

Enten du er på jakt etter det nyeste innen hårvoks eller bare vil vite hvilken som er best i test, så vil denne artikkelen gi deg all den informasjonen du trenger for å treffe det perfekte valget. La oss hjelpe deg med å navigere i denne jungelen av hårprodukter!

Vi ble grundig imponert over American Crew Forming Cream 85g som utmerket seg som den utvilsomme vinneren i vår test av hårprodukter. Denne hårvoksen gir et sterkt, men fleksibelt hold og passer til alle hårtyper. Den gir også håret ditt en naturlig glans og sørger for at hårfrisyren forblir intakt gjennom hele dagen.

Alt fra konsistens til duft og anvendelighet scoret høyt hos oss. American Crew Forming Cream er enkel å påføre og fordele jevnt i håret uten å etterlate en fet følelse. Med sin middels glans og hold gir den en naturlig look som gir deg selvkontroll over din stil.

Det vi særlig likte med American Crew Forming Cream, er dens allsidighet. Den passer for en hver stil, enten du ønsker et strukturert, uformelt utseende eller en mer sofistikert frisyre. I tillegg er den hydrerende, noe som bidrar til å holde håret friskt og sunt.

Sammenfattet er American Crew Forming Cream 85g et usedvanlig godt produkt. Vi kan trygt anbefale det til enhver som leter etter en pålitelig, allsidig hårpomade som kan gi deg den frisyren og glansen du ønsker.

Fordeler

 • Let håndterlig: American Crew Forming Cream er enkel å bruke og håndtere, noe som gjør den ideell for daglig bruk.
 • Rik tekstur: Dette produktet gir en rik tekstur, gir håret ditt en skinnende finish og et sunt utseende.
 • Langvarig hold: Med sin sterke hold-kapasitet, kan du stole på at denne forming-cremen holder håret ditt i stil gjennom hele dagen.

Ulemper

 • Pris: American Crew Forming Cream 85g er en dyrere valg sammenlignet med andre hår voks på markedet.
 • Ingen sterk hold: Noen brukere har rapportert at dette produktet ikke gir en særlig sterk hold, noe som kan være et problem for de som ønsker en mer definert stil.

2. På andreplass kommer hårvoksen Olaplex No.6 Bond Smoother 100ml

Vi har testet Olaplex No.6 Bond Smoother 100ml, og kan konstatere at plass nummer to i denne sammenligningen er vel fortjent. Vi er utrolig imponert over kvaliteten og resultatene vi oppnådde ved bruk av dette produktet.

Vår erfaring viser at Olaplex No.6 Bond Smoother definitivt er et høydepunkt innenfor hårpleie. Vi bemerket umiddelbart en dramatisk mykgjøring og glatting av håret, noe som er svært gunstig, spesielt for de med grovt eller skadet hår. Det er kjent at Olaplex er en ledende leverandør av hårprodukter som gjenoppretter og styrker hårets bindinger, og det er tydelig at dette produktet ikke er et unntak.

Dessuten elsker vi at Olaplex No.6 Bond Smoother ikke er tyngende på håret. Dette er en hårvoks som gir en lett, naturlig følelse, noe som ikke alltid er tilfelle med konkurrerende produkter. I tillegg trenger du ikke å bruke mye av produktet for å oppnå resultater, noe som gir god valuta for pengene på lang sikt.

Hårvoksen er også infusert med en tiltrekkende duft, noe som gir en overdådig opplevelse ved hver bruk. Vi er sikre på at Olaplex No.6 Bond Smoother vil bli en fast favoritt blant hårvoksentusiaster og bare vil fortsette å vokse i popularitet. Det er absolutt en verdig andreplass i denne testen.

Fordeler

 • Styrker og reparerer håret: Olaplex No.6 Bond Smoother er kjent for å styrke håret ved å gjenopplive skadede disulfidbindinger. Dette bidrar til å redusere hårtap og forhindre fremtidige skader.
 • Fuktighetsgivende egenskaper: Denne Hårvoks gir intens hydrering til håret ditt, noe som hjelper til med å holde det glatt og glansfullt hele dagen.
 • Reduserer frizz: Olaplex No.6 Bond Smoother hjelper til med å redusere frizz og flyaways, noe som gir deg glatt og godt stylet hår.

Ulemper

 • Pris: Olaplex No.6 Bond Smoother 100ml er relativt dyr sammenlignet med noen andre hårvoksprodukter på markedet.
 • Resultatene varierer: Noen brukere har rapportert at, til tross for de lovet positive resultatene, de ikke opplevde forventede forbedringer i hårkvaliteten etter bruk av produktet.

3. På tredjeplass i kategorien Hårvoks kommer produktet Kevin Murphy Free Hold 100g

For en tredjeplass på listen over de beste hårvoksene, har vi gjort en god jobb med å velge Kevin Murphy Free Hold 100g. Dette produktet har virkelig utmerket seg ved å gi håret et medium hold, samtidig som det gir glans og det er perfekt for de som ønsker et mer naturlig utseende.

Vi setter pris på allsidigheten til denne hårvoksen. Den er ideell for både kort og langt hår, noe som gjør det praktisk for alle hårtyper. Dessuten er det en fryd å jobbe med, takket være den kremete teksturen som lar oss kontrollere og forme håret lett.

Hva som fikk oss til å foretrekke Kevin Murphy Free Hold over andre produkter, var dens ytelse uten å veie håret ned eller gjøre det fettete. Vi kunne også sette pris på det resirkulerbare emballasjedesignet, som viser produsentens engasjement for miljøet.

Et annet positivt punkt er at denne voks formel er beriket med essensielle oljer, som ikke bare har en behagelig lukt, men også gir næring til håret mens det styles.

Til tross for at det kom på tredjeplass, er Kevin Murphy Free Hold 100g absolutt et produkt vi trygt kan anbefale. Det viser at kvalitet og bærekraft kan gå hånd i hånd når det gjelder hårstyling.

Fordeler

 • Profesjonell kvalitet: Kevin Murphy Free Hold er utformet av anerkjente hårstylist Kevin Murphy, og er kjent for sin høye kvalitet. Den gir en medium hold uten å veie ned håret eller etterlate ubehagelige rester.
 • Flott for alle hårtyper: Uansett om du har kort, langt, tykt eller tynt hår, er dette produktet fleksibelt nok til å passe dine stylingbehov. Det er også fuktighetsbestandig, noe som gjør det ideelt for fuktige og regntunge dager.
 • Naturlige ingredienser: Kevin Murphy Free Hold inneholder naturlige ingredienser som vekker til liv hårets naturlige tekstur, og gir en matt finish. Den inneholder også næringsstoffer som bidrar til å styrke og beskytte håret.

Ulemper

 • Pris: Kevin Murphy Free Hold er relativt dyrt sammenlignet med andre hårvoks produkter på markedet.
 • Størrelse: Noen forbrukere kan synes at 100g produktmengde er for lite, spesielt gitt prisen på produktet.

4. TIGI Bed Head After Party 100ml

Vi har nå sett på TIGI Bed Head After Party 100ml hårvoks som kom på fjerdeplass i vår test. Denne voks er kjent for sin høye kvalitet og gode hold, noe vi kan bekrefte etter å ha testet den selv. Dens utmerkede ytelse og holdbarhet gjør at den skiller seg positivt ut på markedet.

TIGI Bed Head After Party er lett å påføre og blander seg raskt inn i håret. Den gir en øyeblikkelig hold og glans som gir et profesjonelt resultat. Vi elsket hvordan det hjalp oss å forme og kontrollere vår frisyre, samtidig som det ga et glatt og mykt utseende. Vi fant den å være veldig fleksibel og lett å jobbe med.

Videre, 100ml pakken kan vare lenge selv med daglig bruk på grunn av den lille mengden du trenger per påføring. Det er veldig praktisk og portabelt, noe som gjør at du kan ta den med deg hvor som helst og når som helst for å opprettholde stilen din.

Et minuspunkt å nevne er at det kan være litt klissete ved påføring, men resultatet er definitivt verdt det. Alt i alt, TIGI Bed Head After Party er en pålitelig og effektiv løsning for å kutte og formidle ditt hår på en elegant og moderne måte.

Fordeler

 • Utmerket Hold: TIGI Bed Head After Party gir en utmerket hold uten å etterlate noe stivhet, passer perfekt for både kort og langt hår.
 • Forbedrer Hårstrukturen: Dette produktet hjelper til med å glatte ut håret, redusere frizz og gir håret ditt en naturlig glød.
 • Lett å bruke: TIGI Bed Head After Party er veldig lett å bruke, bare bruk en liten mengde på håndflatene og arbeid det inn i håret for ønsket stil.

Ulemper

 • Pris: TIGI Bed Head After Party 100ml kan være litt dyrt i forhold til andre hårprodukter av samme type på markedet.
 • Holdbarhet: Noen brukere rapporterer at holdbarheten til hårstylingen er kortere enn de forventede og kan kreve påføring av mer produkt gjennom dagen.

5. KMS California Hair Play Molding Paste 100ml

Etter grundig testing av forskjellige hårvoks-produkter, fant vi ut at KMS California Hair Play Molding Paste 100ml fortjente en sterk femteplass. Dette er et høykvalitetsprodukt som er kjent for sin gode ytelse og holdbarhet.

Denne voks er kjent for å gi håret en utrolig tekstur og definisjon. Mens mange hårvokser etterlater håret stivt og tørt, gir KMS California Hair Play Molding Paste håret en naturlig, men allikevel strukturert look. Den er også veldig lett å påføre og jobbe med, noe som gir brukeren stor kontroll over stylingprosessen.

Vi var spesielt imponert over KMS California Hair Play Molding Pastes evne til å tåle høy luftfuktighet og ekstrem varme. Dette produktet holder håret på plass gjennom dagen, selv under de tøffeste forhold.

En annen egenskap som skilte seg ut for oss er at den varer lenge på håret uten å etterlate flak eller rester, noe som er et stort pluss for de som liker å style håret sitt ofte.

Til tross for å være et premiumprodukt, leverer KMS California Hair Play Molding Paste virkelig resultater, noe som gjør det mer enn verdt investeringen. Dens konsistens, holdbarhet og fleksibilitet setter den i en klasse for seg selv og gir den en plass på vår topp fem-liste.

Fordeler

 • Høy holdbarhet: KMS California Hair Play Molding Paste 100ml gir en langvarig og sterk hold, noe som gjør at håret ditt holder stilen hele dagen.
 • Vektløs tekstur: Denne hårvoksen gir en naturlig finish og føles vektløs i håret, slik at du kan skape håret ditt uten å føle at det er noe i det.
 • Allsidig styleverktøy: KMS California Hair Play Molding Paste er perfekt for å lage en rekke frisyrer, fra glatt til teksturert, og det er lett å påføre og restyle.

Ulemper

 • Dyrt: KMS California Hair Play Molding Paste 100ml kan være litt dyrt sammenlignet med andre hår voks produkter i markedet.
 • Kan være tungt for noen hårtyper: Noen brukere har rapportert at produktet kan være litt for tungt for deres hår, noe som kan føre til at det ser fettet eller tynget ned ut.

6. MoroccanOil Curl Defining Cream 250ml

I vår søken etter det ideelle hårvoks, havnet MoroccanOil Curl Defining Cream 250ml på en solid 6. plass blant de ti mest populære produktene vi testet.

MoroccanOil Curl Defining Cream 250ml har en tykk kremete tekstur som definerer krøller uten å gjøre dem stive eller klebrige, noe vi absolutt satte pris på. Med denne kremen har vi opplevd en økning i definisjonen og volumet av våre krøller som ikke kan sammenlignes med noen andre produkter vi har prøvd.

Vi fant også den signatur MoroccanOil duften å være svært behagelig og ikke overveldende. Produktet er også enkelt å bruke – en liten mengde går langt vei, så det er effektivt og varer lenge.

Et annet sterkt punkt var det høye innholdet av antioksidanter og intens fuktighetsgivende egenskaper. Vi merket en merkbar forbedring i hårets helse og glans etter bare noen bruk av MoroccanOil Curl Defining Cream.

Totalt sett, selv om det ikke nådde toppen av listen, vil vi absolutt anbefale MoroccanOil Curl Defining Cream 250ml til de som strever med frizzy eller utammet krøllete hår. Det tilbyr utmerket verdi og resultatene taler for seg selv.

Fordeler

 • Definerer krøller: MoroccanOil Curl Defining Cream hjelper med å definere krøller og bølger, og gir dem en naturlig og glansfull finish.
 • Gir Fuktighet: Dette produktet er beriket med arganolje som gir den nødvendige fuktigheten til håret for å forhindre frizz og tørrhet.
 • Lett å påføre: Kremen er lett å påføre og passer for alle krølletyper og lengder, noe som gjør hårstyling enkel og effektiv.

Ulemper

 • Pris: MoroccanOil Curl Defining Cream 250ml er litt dyrere enn andre produkter i samme kategori.
 • Ujevn fordeling: Noen brukere har rapportert at kremen noen ganger kan være vanskelig å spre jevnt over håret, noe som kan resultere i ujevne krøller.

7. Renati Strong Hold Straight Hold Glaze 100ml

I vår søken etter den beste hårvoksen har vi også testet Renati Strong Hold Straight Hold Glaze 100ml. Dette er et produkt vi satt stor pris på for dets allsidighet og sterke hold.

Det første vi la merke til med Renati-hårvoksen var dens kraftige hold. Med denne voksen er man garantert en frisyre som holder seg i form hele dagen. I tillegg, selv om det er en sterk voks, føltes det ikke tyngende på vårt hår, noe som er en stor fordel.

Det andre vi likte var hvor lett det var å påføre Renati Strong Hold Straight Hold Glaze. Den har en glatt tekstur som glir lett gjennom håret uten å etterlate klumper eller en fet følelse.

Et annet poeng til fordel for denne voksen er dens naturlige finish. Den gir håret en naturlig glans, i stedet for en kunstig wet-look. Dette resulterer i en mer polert og profesjonell frisyre.

Selv om Renati Strong Hold Straight Hold Glaze ikke nådde toppen av vår liste, er det absolutt et kvalitetsprodukt vi vil anbefale. Det har en solid yteevne og er definitivt et produkt å vurdere for de som leter etter en hårvoks med sterk hold.

Fordeler

 • Ekstremt bra hold: Renati Strong Hold Straight Hold Glaze gir deg en ekstremt sterk hold som varer hele dagen, perfekt for å style alle slags frisyrer.
 • Legger til glans: Dette produktet gir ikke bare håret ditt sterkt hold, men også en fin glans, noe som gjør at håret ditt ser friskt og sunt ut.
 • Forenkler stylingprosessen: Med sin tykke konsistens er Renati Strong Hold Straight Hold Glaze enkel å arbeide med og gir langvarig kontroll over frisyren din.

Ulemper

 • Dyre: Sammenlignet med andre hårproduktmerker på markedet, kan Renati Strong Hold Straight Hold Glaze 100ml være litt dyrt for noen kunder.
 • Mulig uønsket residu: Etter bruk kan dette produktet etterlate en fet eller klissete følelse i håret, noe som ikke alle kunder kan like.

8. d:fi d:Struct Pliable Molding Creme 150g

I vår søken etter den beste hårvoksen, har vi prøvd alt fra kjente merkevarer til mindre kjente produkter. En av voksene som har stått ut på en positiv måte, er d:fi d:Struct Pliable Molding Creme 150g. Denne voksen sikret seg en fortjent 8. plass i vår liste over populære hårstylingprodukter.

d:fi d:Struct er kjent for sin førsteklasses kvalitet. Med sin kremete tekstur er den enkel å arbeide med, og gir håret en glansfull finish. Det vi liker best med denne voksen, er dens evne til å forme håret uten å skape en stiv følelse. Håret blir mykt og håndterbart, men beholder samtidig formen.

Vi setter også stor pris på den lette fruktige duften som ikke blir for overveldende. d:fi d:Struct Pliable Molding Creme er et godt valg for de som ønsker en naturlig look med litt ekstra hold.

Det som trekker ned for denne hårvoksen er at man kan oppleve at den etterlater en litt fet følelse i håret om man bruker for mye. Derfor er det viktig å dosere rett. Overordnet sett er d:fi d:Struct Pliable Molding Creme 150g en solid hårvoks som fortjener en plass blant topp 10 hårstylingprodukter.

Fordeler

 • Langvarig hold: d:fi d:Struct Pliable Molding Creme gir håret ditt et langvarig hold, slik at du kan style det akkurat slik du vil ha det.
 • Økt volum: Denne hårvoksen gir håret økt volum og fylde, noe som er ideelt for tynne og livløse hårtyper.
 • Fleksibel styling: Med d:fi d:Struct Pliable Molding Creme kan du endre frisyren din når som helst på dagen uten å måtte påføre mer produkt.

Ulemper

 • Pris: d:fi d:Struct Pliable Molding Creme 150g kan være litt dyrere enn andre hårvoksprodukter på markedet.
 • Konsistens: Noen brukere rapporterer at denne hårvoksen kan være litt vanskelig å jobbe med, da den har en tykkere konsistens enn andre lignende produkter.

9. Kevin Murphy Rough Rider Matte Clay 100g

Plasseringen på niende plass på vår liste betyr ikke at Kevin Murphy Rough Rider Matte Clay 100g ikke er et kvalitetsprodukt. Vi fant denne hårvoksen til å være blant de beste for å skape en røff og uferdig look med sterk hold. Denne Kevin Murphy Rough Rider Matte Clay skiller seg ut med dens evne til å gi tekstur uten å tilføre unødvendig glans til håret.

Våre eksperimenter med Kevin Murphy Rough Rider viste at den er spesielt effektiv for tykt hår som krever ekstra hold for å beholde stilen gjennom dagen. Den matte leiren i voksformelen bidrar til å gi en naturlig, ikke-glitrende finish som beholder en røff, men kontrollert stil.

Håndteringen av Kevin Murphy Rough Rider Matte Clay er også enkel da den er veldig formbar. Den smelter lett mellom håndflatene og påføres jevnt i håret for å gi et profesjonelt resultat. Derfor fant vi ut at den passer utmerket til både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

Samlet sett trodde vi at denne voksens holdstyrke, og dens unike matte finish bidrar til dens sterke ytelse i vår test. For de som er på utkikk etter en hårvoks som tilbyr kontroll samtidig som de opprettholder en naturlig look, er Kevin Murphy Rough Rider Matte Clay definitivt en å vurdere.

Fordeler

 • Langvarig hold: Kevin Murphy Rough Rider Matte Clay gir deg et sterkt og langvarig hold som varer hele dagen.
 • Matterende effekt: Dette produktet gir håret en flott matt finish, perfekt for frisyrer som krever null glans.
 • Økologiske ingredienser: Rough Rider Matte Clay er laget med naturlige, økologiske ingredienser som nærer og styrker håret ditt.

Ulemper

 • Pris: Kevin Murphy Rough Rider Matte Clay er ganske kostbart sammenlignet med andre hår voks produkter i samme kategori.
 • Konsistens: Noen kunder har rapportert at denne voks kan være litt vanskelig å arbeide med og kan la en klissete følelse i håret.

10. Redken Rough 12 Paste 75ml

I vår søken etter den beste hårvoksen har vi utprøvet mange produkter, og ønsker å dele våre tanker om Redken Rough 12 Paste 75ml. Dette produktet er kjent for sin gode hold og malleabilitet, som gjør det enkelt å jobbe med.

Et viktig poeng å nevne er at Redken Rough Paste 12 har en kremete konsistens, som gjør det lett å fordele i håret. I tillegg gir den håret en fin tekstur uten å gjøre håret tungt. Vi fant også ut at denne voksen holder i flere timer, noe som er veldig viktig for oss.

I forhold til effekten og konsistensen, klarte Redken Rough Paste 12 å imponere oss. Men, dens plassering på 10. plass i testen skraw fram av at den ikke har den samme langvarige effekten som noen av de andre voksene vi testet.

Alt i alt er Redken Rough 12 Paste et sterkt hår-product, selv om det ikke klarte å hamle opp med noen av de mer dominerende voksene på markedet i denne testen. Det gir håret en solid struktur, samtidig som det er lett å jobbe med og gir en god form til håret.

Det kommer alltid til å være preferanser når det kommer til hårprodukter, og noen vil kanskje foretrekke konsistensen og holdbarheten som Redken Rough 12 Paste tilbyr.

Fordeler

 • Langvarig hold: Redken Rough 12 Paste gir håret et langvarig hold gjennom hele dagen, slik at du kan stole på at stilen holder seg.
 • Legger til tekstur: Denne hårvoksen legger til tekstur og volum til håret, gjør det lett å forme og style i ønsket stil.
 • Enkel å bruke: Redken Rough 12 Paste er lettvint å påføre og kan brukes til alle hårtyper, gjør det til et allsidig styling produkt.

Ulemper

 • Pris: Redken Rough 12 Paste 75ml er relativt dyrt sammenlignet med andre hårvoksprodukter på markedet.
 • Vanskelig å fjerne: Noen brukere har rapportert at dette produktet kan være litt vanskelig å vaske ut av håret.

Komplett Kjøperguide: Alt du trenger å vite om Hårvoks – Optimale Produkter for Perfekt Stil

Å finne den beste hårvoksen krever litt forskning og kunnskap om hva du er ute etter. Du må tenke over hvilken type hår du har, hvilken stil du ønsker å oppnå, og budsjettet ditt. Her er noen tips for hvordan du kan finne den beste hårvoksen.

Først, vurdér hårtypen din. Forskjellige hårtyper krever forskjellige typer voks, så det er viktig å ta dette i betraktning. For eksempel, hvis du har tykt hår, vil du kanskje ha en voks som gir et sterkt hold, mens tynnere hår kanskje trenger en lett voks for å gi volum.

Dernest, tenk på stilen du vil oppnå. Hvis du ønsker en glatt, skinnende look, bør du velge en voks med høy glans. Hvis du derimot foretrekker en mer naturlig look, er en matt voks kanskje det beste for deg.

Pris er også en viktig faktor å ta i betraktning. Selv om dyrere produkter ofte har høyere kvalitet, finnes det også mange rimelige alternativer som kan være like gode. Det kan lønne seg å sammenligne priser og lese anmeldelser før du tar en beslutning.

Til sist, skal du huske å lese etiketten på hårvoksens emballasje. Dette vil gi deg en god indikasjon på hvilken effekt produktet vil ha, samt hvordan det bør brukes. Se etter ingrediensene for å sørge for at du ikke har noen allergier mot produktet.

Å finne den beste hårvoksen handler om å finne et produkt som fungerer for deg og din hårtype, din stil, og ditt budsjett. Med litt forskning og prøving og feiling, burde du kunne finne en voks som hjelper deg med å oppnå den looken du er ute etter.

Vanlige Spørsmål om Hårvoks

Hva er hårvoks?
Hårvoks er et stylingprodukt som brukes til å forme og holde håret på plass. Det kan gi forskjellige effekter, fra en naturlig seende style til en sterkere hold og høyglanset finish.
Hvordan bruker man hårvoks?
Hårvoks brukes ved å gni en liten mengde mellom håndflatene for å varme det opp før det blir arbeidet inn i tørt eller fuktig hår. Dette bidrar til å skape den ønskede stilen og låse den på plass.
Kan hårvoks skade hår?
Hvis du bruker for mye hårvoks eller bruker det for ofte uten å vaske det ut skikkelig, kan det potensielt skade håret ved å tørke det ut eller tette hårfolkene.
Er hårvoks bra for tynnende hår?
Hårvoks kan være nyttig for personer med tynnende hår, da det kan gi håret mer volum og tekstur. Men det er viktig å ikke bruke for mye, da det kan veie håret ned og gjøre det synlig tynnere.
Hva er forskjellen mellom hårvoks og hårgele?
Hårgele blir ofte brukt til å style kortere hår og gir en våt og glanset finish, mens hårvoks gir en mer naturlig look og kan nyttes på forskjellige hårlengder. I tillegg renser voks seg lettere ut av håret enn gel.

Sammendrag: Beste Hårvoks

Etter en grundig gjennomgang er konklusjonen klar: American Crew Forming Cream 85g er den beste hårvoksen på markedet. Den gir utmerket hold, naturlig glans og er lett å jobbe med. Uansett om du har kort eller langt hår, er dette produktet et utmerket valg. Hvis du vil ha den beste stylingopplevelsen, går du for American Crew Forming Cream 85g.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar