Makeup Primer

Beste Primer: 10 Populære Produkter i Stor Sammenligning [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Primer download58I6y4 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Lurer du på hvilken Primer som er best på markedet? Du er ikke alene. En Primer er en essensiell del av enhver makeup-rutine og kan dramatisk forbedre utseendet av huden din ved å glatte ut porene, nøytralisere rødhet og hjelpe sminke til å vare lenger. Men med det overveldende antallet alternativer som finnes på markedet, hvordan finner du den som er riktig for deg?

Vi har gjennomført en grundig Primer test , og anmeldt ti av de mest populære produktene tilgjengelig i dag i jakten på den beste Primeren for alle hudtyper og budsjetter. Vi har testet hver Primer med stor nøyaktighet for å kunne gi deg den mest nøyaktige informasjonen.

Enten du er ute efter en matt, strålende eller hudfarge-korrigering Primer; vi har gjort all forskning for deg. Så hvis du vil vite hvilken som er best i test, fortsett å lese. Vi tror at du vil bli overrasket over resultatene vi har funnet. Så bli med oss i vår søken etter den ultimate Primeren, og finn den beste matchen for din hud akkurat nå!

Vi har prøvd ut mange primers på markedet, og Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml kom virkelig ut på toppen. Den befester sin plass som vår favoritt og best i test, og leverer utmerkede resultater med sin unike formel og flere fordelaktige egenskaper.

Når det kommer til teksturen, har denne primeren en silkemyk, lettflytende konsistens som enkelt kan påføres huden. Vi elsker hvordan den umiddelbart gir oss et friskt, glødende utseende og forbereder huden før påføring av makeup. Dens evne til å minimere porene og glatte over hudens tekstur setter den virkelig fra resten.

En annen dominerende funksjon ved Dermalogica Skin Perfect Primer er dens solkremfaktor. Med SPF30 beskytter den oss mot skadelige UV-stråler, og integrerer solbeskyttelse i vår daglige skjønnhetsrutine. Dette er virkelig en flott fordel for de av oss som leter etter effektiv solbeskyttelse uten tipisk oljeaktig solkrem-residu.

Men det som virkelig får oss til å elske denne primeren, er dens multifunksjonalitet. Den jobber ikke bare som en primer, men også som en fuktighetskrem og solkrem. Til slutt er Dermalogica Skin Perfect Primer det ideelle produktet for de som verdsetter høy kvalitet, fantastiske resultater og brukervennlighet.

Fordeler

 • SPF30-beskyttelse: Dermalogica Skin Perfect Primer inneholder SPF30 som beskytter huden mot skadelige solstråler, noe som forhindrer tidlig aldring og solskader.
 • Hudperfeksjonering: Denne primeren glatter ut fine linjer, lysner huden og forbereder den for feilfri sminkepåføring.
 • Velegnet for alle hudtyper: Uansett om du har fet, tørr, kombinert eller følsom hud, er denne primeren designet for å passe til alle hudtyper og tilstander.

Ulemper

 • Lav SPF beskyttelse: Selv om produktet inneholder solbeskyttelse, gir den bare SPF 30, som kan være utilstrekkelig i områder med høy solintensitet.
 • Lite produkt: Med bare 22 ml i hver pakke, kan produktet være for lite, spesielt for forbrukere som bruker primer daglig.

2. På andreplass kommer Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer 30ml i kategorien Primer

Etter å ha prøvd mange forskjellige primere, ble Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer enestående vinner hos oss. Denne premien forener kun det beste fra begge verdener: det er en førsteklasses primer og et glødende serum på én og samme tid.

Produktet fremhever med en gang hudtonen vår og gjør den klar for makeup applikasjon. Denne primeren gir oss en daglig dose av vitamin C som er helt nødvendig for å bekjempe aldringstegn. I tillegg er det tilsatt bananpulver-inspirerte pigmenter som straks forbedrer hudens utseende.

Vi bemerket at etter påføring, gjorde vår hud ser lys og sund ut. Og enda viktigere – vår sminke satt bedre og holdt seg lengre gjennom dagen. Med dens lette og lett absorberende tekstur, føles det aldri tungt eller klebrig på huden vår.

Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer har alle de kvaliteter som vi verdsetter mest på en primer – den forlenger makeupens holdbarhet, gir en umiddelbar glød og forbedrer hudtonen vår over tid. Den er rett og slett et must-have for alle sminke entusiaster. Rett og slett et fantastisk produkt som kom i andre plass på vår beste primer liste.

Fordeler

 • Forbedrer hudtonen: Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer 30ml hjelper med å jevne ut hudtonen og gi en lysende glød.
 • Gir fuktighet: Dette produktet gir langvarig hydrering for å holde huden fuktig og frisk gjennom hele dagen.
 • Forlenger sminke: Denne primeren hjelper også med å forlenge holdbarheten til sminken og forhindrer den i å smitte av eller forsvinne.

Ulemper

 • Pris: Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer 30ml er relativt dyrt sammenlignet med andre primere på markedet.
 • Ineffektiv for fet hud: Noen kunder har rapportert at denne primeren ikke fungerer effektivt for å redusere oljenivåene på huden deres, noe som ikke gir den matt finishen de ønsker.

3. På tredjeplass kommer Lancome Cils Booster XL Mascara Primer 5.2g i kategorien Primer

Vi har fått oppleve den utrolige kvaliteten som Lancome Cils Booster XL Mascara Primer 5.2g bringer til vårt skjønnhetsrituale. Dette er et produkt som har vist seg å være en absolutt preferanse for mange, og det er ingen overraskelse at det innhar tredjeplass i beste primer-kategorien.

Konseptet bak denne mascara primeren er å tilføre volum til vippene før påføring av maskara, og i løpet av våre tester ser vi at den virkelig utmerker seg i dette området. Lancome Cils Booster XL leverer høy kvalitet og gir vippene et fantastisk volum som varer hele dagen.

I tillegg merker vi at denne mascara primeren også bidrar til å beskytte vippene. Den gir en nærende effekt, noe som er essensielt for å opprettholde sunne og sterke vipper. Dens unike formel har ingredienser som bidrar til å styrke og gjenoppbygge vippene over tid.

Lett påføring og umiddelbar effekt er to faktorer som definitivt hever vår vurdering av dette produktet. Vi har opplevd at mascaraen glir jevnt over vippene uten å klumpe seg, og gir en umiddelbar boost til volum og lengde.

Til slutt er verdt å nevne at vi også setter stor pris på den elegante pakningen. Alt i alt, er vi godt fornøyde med kvaliteten og ytelsen til Lancome Cils Booster XL Mascara Primer 5.2g, og anbefaler dette produktet høyt.

Fordeler

 • Utvidende effekt: Lancome Cils Booster XL Mascara Primer legger til ekstra volum og lengde til dine naturlige øyevipper, noe som gir en dramatisk effekt.
 • Næringsrik formel: Denne primeren inneholder en næringsrik formel som hjelper til med å forbedre helsen til øyevippene dine, stimulerer veksten og gjør dem tykkere.
 • Langvarig: Lancome Cils Booster XL Mascara Primer varer hele dagen, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å påføre det igjen.

Ulemper

 • Gir noen ganger klumpete vipper: Noen brukere har rapportert at Lancome Cils Booster XL Mascara Primer kan gjøre vippene deres klumpete, spesielt hvis de bruker for mye produkt.
 • Litt dyr: Til en høyere pris sammenlignet med andre lignende produkter, vil noen forbrukere kanskje synes dette mascara primeret er litt dyrt.

4. Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer 30ml

I vår søken etter den beste primeren, oppdaget vi at Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer er et verdig produkt i vår topp 4-liste. Dette er en primer som virkelig gir deg hud å dø for.

Denne primeren er utrolig lett på huden takket være sin unike gel-formel. Den skaper en jevn, usynlig barriere som bekjemper hudens overflate-heterogenitet og forhindrer sminke i å smuldre eller smitte av. Våre erfaringer viser at den umiddelbart forbedrer teksturen og utseendet på vår hud ved å minimere porer, fine linjer og rynker.

Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer er infundert med kraftige ingredienser som nycilamid, en kjent pore-minimizer, og diskolin, et innovativt kompleks som glatter ut huden. Det betyr at den ikke bare forbereder huden din for makeup, den gir også hudpleiefordeler.

Selv om vi gjerne skulle sett at denne primeren kom med solfaktor, er Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer et flott produkt som gir huden vår mer glød, og som holder sminken vår på plass gjennom hele dagen. Den definitivt verdt å prøve om du leter etter en primer som gir en jevn, strålende finish. Denne primeren har ikke skuffet oss hittil, og vi er sikre på at den heller ikke vil skuffe deg.

Fordeler

 • Langvarig effekt: Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer gir en glatt, fløyelsaktig hudoverflate som varer hele dagen.
 • Allsidig: Denne primeren er egnet for alle hudtyper, og hjelper med å minimere synligheten av porer og ujevn tekstur.
 • Hydrerende: I tillegg til å forbedre hudens utseende, gir Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer også nødvendig hydrering, noe som bidrar til å forbedre hudens generelle helse og vitalitet.

Ulemper

 • Dyrt: Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer 30ml er kjent for å være på den dyre siden, noe som kan være et hinder for noen forbrukere.
 • Kan forårsake tørrhet: Noen brukere har rapportert at dette produktet kan gjøre huden deres tørr, noe som kan være et problem for de med allerede tørr hudtype.

5. Dior Diorshow Maximizer 3D Lash Primer 10ml

I vår søken etter den perfekte mascara primer, har vi kommet over Dior Diorshow Maximizer 3D Lash Primer 10ml. Vi er imponert over dens evne til å tilføre volum og lengde til våre vipper.

Primeren har en lett og mykgjørende formel som forbereder vippene før påføring av mascara. Den unike børsten bidrar til å dyppe hver eneste vippe i formelen, noe som gir et jevnt og feilfritt resultat hver gang. Det har vært bemerkelsesverdig hvordan våre vipper ser mer definerte og dramatiske ut like etter påføring.

Dior Diorshow Maximizer 3D er ikke bare praktisk, men også effektiv. Vi opplever at primeren også har pleiende egenskaper, da den inneholder ingredienser kjent for å styrke og beskytte vippene. Dens formel er skånsom, noe som betyr at det er egnet for alle, selv de med sensitive øyne.

Selv om Dior Diorshow Maximizer 3D kom på femte plass i vår test, er det ingen tvil om at dette produktet har mye å tilby. Den gir enestående resultater som forbedrer ethvert mascara-utseende. Vi anbefaler det på det sterkeste for de som ønsker å ta sitt øyesminke spill til neste nivå.

Fordeler

 • Fantastisk Volum: Dior Diorshow Maximizer 3D Vippeprimer gir øyevippene dine fantastisk volum, noe som sørger for en dramatisk og imponerende utseende.
 • Næringsrik formel: Denne vippeprimeren er beriket med næringsrik formel som bidrar til å styrke og beskytte vippene dine, for en langvarig effekt.
 • Allsidighetsfaktor: Den kan brukes alene som en dyp-nærings behandling på natten, eller under gjelder mascara som en base for å forbedre effekten og forleng varigheten av mascaraen.

Ulemper

 • Pris: Dior Diorshow Maximizer 3D Lash Primer er relativt dyrt sammenlignet med andre lash primere på markedet.
 • Mengde: Med bare 10ml produkt, kan det virke som om det ikke gir god verdi for pengene.

6. Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml

Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml er et produkt vi har testet grundig, og det er ingen tvil om at denne primeren er verdig en plass i vår oversikt over populære produkter.

Denne primeren er laget for å glatte ut huden og forberede den for påføring av foundation. Den skaper en feilfri base på huden vår, noe som gjør at andre makeup-produkter som kommer på toppen sitter bedre og lenger.

Vi var imponert over hvor lett det var å påføre Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Den har en oljefri formel som føltes lett på huden vår, mens dens gjennomsiktige finish ga huden en naturlig glød.

Et annet pluss er at denne primeren er formulert uten parabener, ftalater og olje, noe som betyr at den er trygg for alle hudtyper.

Det eneste vi ønsker å nevne er at noen av oss merket at huden føltes litt for stram etter påføring. Dette var ikke et stort problem, men det er noe å være oppmerksom på.

Alt i alt, er Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml et solid valg for de som ønsker å forbedre holdbarheten og finishen til foundationen sin.

Fordeler

 • Langvarig makeup: Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml sikrer at sminken din varer mye lenger. Det setter en fløyelsaktig base, reduserer linjer og porer og forhindrer sminken fra å smuldre eller falme gjennom dagen.
 • Nærer huden: Primeren er beriket med vitamin A & E, som hjelper med å opprettholde hudens fuktighetsbalanse, samtidig som den leverer essensielle antioksidanter.
 • Passer alle hudtyper: Denne primeren fra Smashbox er oljefri, noe som gjør det egnet for alle hudtyper, inkludert fet og kombinert hud.

Ulemper

 • Høy pris: Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml er relativt dyrt sammenlignet med andre primere på markedet.
 • Kan forårsake utbrudd: Noen brukere har rapportert at dette produktet kan forårsake hudirritasjon eller utbrudd, spesielt for de med følsom hud.

7. Benefit The POREfessional Face Primer 22ml

Vi fikk nylig muligheten til å prøve Benefit The POREfessional Face Primer 22ml, og ble imponert over resultatene. Dette er en primer som kom på 7. plass i vår store sammenligning av de beste primerne i 2023.

Benefit The POREfessional Face Primer 22ml har en lett, silkeaktig formel som glattes lett ut på huden og gir en vakker, naturlig finish. Den er designet for å minimere utseendet på porer og fine linjer, noe vi definitivt la merke til. Huden vår så jevnere og mer fløyelsmyk ut etter første bruk.

En annen ting vi likte med Benefit The POREfessional Face Primer er dens holdbarhet. Den holdt sminken vår på plass gjennom både hetebølger og regnværsdager, noe som var imponerende. Vi merket også at selv om formelen er oljefri, tørket den ikke ut huden vår. Det er tydelig at Benefit har lagt mye tanke i å skape en primer som fungerer på tvers av hudtyper.

Så, til tross for at det ikke toppet listen vår, er Benefit The POREfessional Face Primer 22ml definitivt et produkt vi vil anbefale for de som er ute etter en solid primer som gir synlige resultater. Den har vist seg å være en pålitelig alliert i vår sminke-rutine.

Fordeler

 • Reduserer synligheten av porer: Benefit The POREfessional Face Primer 22ml effektivt minimerer utseendet på åpne porer og fine linjer for en glattere hud.
 • Langvarig makeup: Denne primeren hjelper til med å «låse» makeupen din på plass, and gir den et problemfritt og langvarig utseende.
 • Oljefri formel: Benefit The POREfessional Face Primer har en lett, oljefri formel som ikke tetter porene, og etterlater huden din pustende og føles frisk hele dagen.

Ulemper

 • Høy pris: Benefit The POREfessional Face Primer 22ml er relativt dyr sammenlignet med andre primers på markedet.
 • Kan tette porene: Noen brukere har rapportert at dette produktet kan tette porene, noe som kan føre til hudormer og kviser.

8. elf Cosmetics Poreless Putty Powder Primer

På åttende plass i vår test finner vi elf Cosmetics Poreless Putty Powder Primer. Vi ble imponert over denne primeren, som gir en jevn og poreløs finish.

Vi merket at den balanserte huden vår godt, reduserte oljeproduksjonen og ga oss et matt utseende gjennom hele dagen. Formuleringen er infundert med Squalane som er kjent for sine hydrerende egenskaper, dette bidro til å myke opp huden vår.

elf Cosmetics Poreless Putty Powder Primer er også Lett å påføre, enten du bruker børste eller fingrene. Dette produktet er vegan- og dyrevennlig, noe vi setter stor pris på.

Selv om den ble plassert som nummer åtte på vår liste, oppfylte elf Cosmetics Poreless Putty Powder Primer mange av våre krav for en god primer. Vi mener at det er en brukbar allrounder, god til de fleste hudtyper og overkommer hovedutfordringene med make-up base.

Likevel, noen av oss opplevde at den ikke helt hadde nok holdbarhet sammenlignet med de førende merkene, og måtte påføre flere lag for å oppnå ønsket effekt.

Fordeler

 • Lett å påføre: elf Cosmetics Poreless Putty Powder Primer er lett å påføre på huden, og du trenger bare en liten mengde for å dekke hele ansiktet.
 • Gir en jevn hud: Denne primeren gir en perfekt jevn overflate som hjelper til med å minimere porer og ujevnheter.
 • Holdbar: Primeren gir en holdbar base for din sminke, bidrar til å forlenge holdbarheten og ser bra ut selv etter lange dager.

Ulemper

 • Mangel på holdbarhet: Elf Cosmetics Poreless Putty Powder Primer kan ikke vare hele dagen, spesielt i fuktige eller varme forhold.
 • Kan føre til utbrudd: Noen brukere har rapportert om hudutbrudd etter bruk av dette produktet, muligens på grunn av ingrediensene.

9. Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30ml

I vår jakten på den beste primer, tok vi også for oss Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30ml. Denne primeren kom på en respektabel niendeplass i testen vår.

Vi fikk forståelse av at dette er et populært produkt blant både bloggere og profesjonelle makeupartister. Påføringen er en drøm, med en lett, oljefri formel som glider på huden og legger seg som en usynlig base. Dens unike blanding av vitaminer og antioksidanter forbedrer hudens tekstur og glød.

Når det kommer til ytelse, fant vi at Smashbox Primer gjør en fremragende jobb med å glatte ut huden og minimere porer. I tillegg er dens evne til å holde makeup på plass hele dagen imponerende.

Men det er et par ting vi mener kan forbedres. Selv om vi elsker den silkeaktige følelsen, ga den en litt tørr og stram følelse hos noen av oss med tørr hud. Det hadde også vært et pluss om denne primeren kunne tilby SPF-beskyttelse.

Alt i alt kan vi trygt anbefale Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer til de som er ute etter en pålitelig primer som virkelig leverer på løftet om en jevn og usynlig base. Den er kanskje ikke på toppen av listen vår, men den er definitivt verdt å sjekke ut.

Fordeler

 • Betraktelig reduserer uregelmessigheter: Smashbox Photo Finish Fundament Smooth & Blur Primer 30ml bidrar sterkt til å tone ned hudens uregelmessigheter, dette inkluderer store porer, fine linjer og rødhet, noe som gir en mykere, glattere hud.
 • Lett formel: Denne primeren har en lett, oljefri formel som glir lett på huden, og gir ingen tunge eller klissete rester.
 • Forlenger grunnlagets holdbarhet: Ved å forberede huden perfekt, bidrar primeren til å øke holdbarheten av din foundation, slik at Sminken din holder seg frisk og feilfri lenger.

Ulemper

 • Høy pris: Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer er relativt dyrt sammenlignet med andre primere på markedet.
 • Kan forårsake akne: Noen brukere har rapportert at de opplever utbrudd eller forverring av akne etter bruk av dette produktet.

10. NYX Honey Dew Me Up Primer 20ml

Vi har testet NYX Honey Dew Me Up Primer 20ml for å gi deg en upartisk vurdering i forbindelse med vår store sammenligning av populære produkter. Dette produktet har klart å kapre tiendeplassen i vår store primer-test, og det er flere grunner til dette.

NYX Honey Dew Me Up Primer har flere egenskaper å skryte av. Den inneholder honningdugg, en kraftig fuktighetsgiver, i tillegg til at den lette formelen glir lett på huden. Denne primeren gir huden en nydelig glans og gjør den klar for foundation.

Vi elsker det faktum at denne primeren er infusert med lysreflekterende gullflekker som gir en fantastisk glød til ansiktet. Den reduserer også utseendet på rødhet og gjør huden glatt og klar for makeup.

Til tross for dens fordeler, opplevde vi at produktet ikke holdt makeupen på plass gjennom hele dagen. Det er også noen bekymringer rundt bruk av parfyme i primeren, som kan være sensitiviserende for noen hudtyper.

Totalt sett er NYX Honey Dew Me Up Primer 20ml et godt produkt med mange fordeler, men det har noen mindre ulemper som forhindrer det i å rangere høyere i vår store primer-sammenligning. Det kan likevel være verdt å vurdere for de som søker en fuktighetsgivende primer med en flott glød.

Fordeler

 • Fuktighetsgivende: NYX Honey Dew Me Up Primer gir huden rikelig med fuktighet, noe som er perfekt for tørre og dehydrerte hudtyper.
 • Eliminerer Rødhet: Denne primeren har en nøytraliserende effekt på rødhet, og gir dermed huden din en jevn og balansert tone.
 • Gir Glød: Med et hint av honning og gullflak, gir denne primeren et vakkert lys til huden din, for et strålende og ferskt utseende.

Ulemper

 • Dyrt: NYX Honey Dew Me Up Primer 20ml kan være ganske kostbart sammenlignet med andre primere på markedet.
 • Ingen SPF: Denne primeren inneholder ikke SPF for å beskytte huden mot solskader.

Den Komplette Kjøperguiden til Primer: Alt du trenger å vite for det beste kjøpet

Å finne den beste primer kan virke som en utfordring, med et stort antall forskjellige varianter og merker å velge mellom. I denne kjøperguiden vil vi forklare deg trinn for trinn hvordan du velger den beste primer.

Først og fremst, er det viktig å vurdere din hudtype. For fet hud velger du en mattende primer. Hvis du har tørr hud, velg en hydrerende primer. Dette sikrer at du velger en type primer som vil være mest effektiv for din spesifikke hudtype.

Ved å sjekke ingrediensene på primeren, kan du sørge for at du velger et produkt som ikke inneholder stoffer du kan være allergisk mot. Du kan også ønske å se etter ingredienser som vil gi ekstra fordeler for huden din, for eksempel antioksidanter.

Det er også viktig å vurdere tekstur og finish. Noen primere gir en matt finish, mens andre gir en dewy eller illuminating finish. Velg den type finish som best komplementerer din hud og ønsket sminkeutseende.

Når du har valgt et par potensielle alternativer, kan det være lurt å lese anmeldelser fra andre kjøpere. Produktvurderinger kan gi et bedre inntrykk av hvordan primeren faktisk fungerer, og de kan gi innsikt i ting som holdbarhet og brukeropplevelse.

Ikke glem å vurdere prisen. Ofte kan du få en fantastisk primer uten å bruke en formue. Samtidig, husk at det kan være verdt å investere litt mer i en primer hvis du vet at det er et kvalitetsprodukt som vil fungere godt for deg.

Til slutt, er det alltid en god idé å prøve produktet før du kjøper det, hvis mulig. Dette kan hjelpe deg å få en bedre forståelse for hvordan primeren vil føles og se på huden din. Bestem deg for primeren som best passer dine behov og preferanser, for å sikre det beste kjøpet.

Ofte Stilte Spørsmål om Primer

Hva er Primer?
Primer er en tjeneste som hjelper deg med å lære nye ting på en rask og enkel måte. Det er en mobil app opprettet av Google som tilbyr mini-leksjoner om forretning og markedsføring.
Hvem kan dra nytte av Primer?
Primer er ideelt for personer som ønsker å forbedre sine forretnings- og markedsføringsferdigheter. Uavhengig av om du er en gründer, studerer for å være en, eller bare en ivrig student, kan du finne nytte av Primer.
Hvor kan jeg laste ned Primer appen?
Primer kan lastes ned gratis fra både Google Play Store og Apple App Store.
Hvordan fungerer Primer?
Primer fungerer ved å tilby brukerne korte, enkle leksjoner på forskjellige forretning og markedsføringsemner. Leksjonene er interaktive og kan fullføres i løpet av få minutter.
Er det noen kostnader tilknyttet å bruke Primer?
Nei, Primer er en gratis tjeneste som tilbys av Google. Du kan laste ned og bruke appen uten ekstra kostnad.

Sammendrag: Beste Primer

Etter å ha gjennomgått mange forskjellige primere, er det tydelig at Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml virkelig er den beste. Den gir ikke bare huden en glatt og feilfri overflate, men beskytter også mot skadelige solstråler. Dette produktet oppfyller alle kravene vi har for en primer, og vi kan derfor konkludere med at Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 22ml er den beste primeren på markedet.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar