Hårpleie Rettetang

Beste Rettetang: En Sammenligning av 9 Populære Modeller i Stort Test [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Rettetang downloadbq2PzT 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Er du på utkikk etter en pålitelig og effektiv Rettetang? Da har du kommet til riktig sted. I denne artikkelen skal vi utføre en Rettetang test, og gir deg en omfattende oversikt over de 9 mest populære produktene på markedet i dag.

En Rettetang, også kjent som en hårstrykejern, er et uunnværlig stylingverktøy for mange, som effektivt glatter og former håret for å skape en rekke vakre frisyrer. Det er imidlertid mange forskjellige merker og modeller å velge mellom, og det kan være utfordrende å vite hvilken som er best i test.

Ved å sette spotlighten på de mest ettertraktede merkene og modellene, skal vi hjelpe deg å oppdage Beste Rettetang for dine individuelle behov og preferanser. Vi tar en grundig titt på hver Rettetangs påviste ytelse, pålitelighet og verdi for pengene.

Hold deg rundt – vi tar den tunge løftingen av å grave gjennom alle detaljene, så alt du trenger å gjøre er å sitte tilbake og ta en informert beslutning.

I vår søken etter den perfekte rettetangen, har vi endelig funnet vår vinner. Remington S9100 ProLuxe tar førsteplassen i vår store test. Med et elegant design og enestående funksjoner, står denne rettetangen ut blant alle de andre modellene vi har testet.

Rettetangen har en intelligent OptiHeat-teknologi som sørger for å opprettholde en konstant og optimal varme gjennom hele stylingprosessen. Vi merket at håret vårt ble silkeglatt og rett nesten umiddelbart, og var i stand til å holde stilen hele dagen.

En virkelig nyttig funksjon vi la merke til var dens ni ulike varmeinnstillinger. Det tillot oss å tilpasse varmen til vår spesifikke hårtype og behov, som endret spillet for oss, spesielt for dem med følsomt hår.

Sikkerhetsfunksjonene på Remington S9100 ProLuxe er også imponerende. Med automatisk sikkerhetsavstenging og en varmebestandig oppbevaringsveske kan vi være trygge på at enheten er sikker å bruke og oppbevare etter bruk.

Helt til slutt vil vi nevne den lange ledningen. Denne funksjonen ga oss frihet til å bevege oss rundt og gjorde stylingprosessen mye mer behagelig. Alt i alt, Remington S9100 ProLuxe er en rettetang som virkelig forstår brukerens behov og leverer utover forventning.

Vi anbefaler på det sterkeste Remington S9100 ProLuxe til alle som leter etter en høykvalitets rettetang.

Fordeler

 • OptiHeat-teknologi: Remington S9100 ProLuxe bruker OptiHeat-teknologi som gir mer effektiv styling ved å distribuere varmen jevnt over lengre perioder.
 • Nøyaktig temperaturkontroll: Rettetangen har ni forskjellige varmeinnstillinger som lar deg tilpasse varmebehandling etter dine hårbehandlingsbehov.
 • Slank og praktisk design: Remington S9100 ProLuxe har et slankt, moderne design som gjør den enkel å håndtere og bruke, samt tar minimalt med plass når den skal lagres

Ulemper

 • Svakt digital display: Noen brukere har rapportert at den digitale skjermen kan være vanskelig å lese i visse lysforhold.
 • Varmeinnstillinger: Selv om Remington S9100 ProLuxe har flere varmeinnstillinger, kan noen brukere finne at den høyeste innstillingen fortsatt ikke er varm nok for deres hårtype.

2. På andreplass kommer rettetangen GHD Platinum+ Professional Smart Styler

Vi har testet GHD Platinum+ Professional Smart Styler og vi er imponert over resultatet. Denne rettetangen gjør en utmerket jobb med å rette ut hår av all typer og teksturer. Og med sin “smart” teknologi, sikrer den konstant optimal temperatur på 185 grader.

Det som virkelig setter GHD Platinum+ i en egen liga, er dens unike ultra-zone med forutsigende teknologi. Denne teknologien sørger for å oppdage din hårtypes tykkelse og stylinghastighet og deretter justerer riktig mengde effekt for å sikre optimal stylingtemperatur. Dermed er hvert eneste trekk så effektivt som mulig.

Designet er også noe vi setter pris på. Den elegante, lettvektige kroppen og det glatte, runde fatet gjør den til en glede å bruke. I tillegg, sørger dens unike ønskebein-hengsel for perfekt justering, og gir deg bedre kontroll under styling.

Sammenlignet med andre modeller vi har testet, er det klart at GHD Platinum+ Professional Smart Styler er en solid investering for ethvert hårpleie-arsenal. De ekstra teknologiske funksjonene gjør det enkelt å oppnå salong-verdige resultater hjemme. Alt i alt er denne rettetangen verdt plassen på andreplass på vår liste.

Fordeler

 • Avansert teknologi: GHD Platinum+ Professional Smart Styler benytter ultra-zone med forutsigende teknologi som sikrer en jevn og konsekvent hårstyling.
 • Sikkerhet og brukervennlighet: Deres styler går i hvilemodus etter 30 minutter med inaktivitet, noe som øker sikkerheten og energieffektiviteten.
 • Høy kvalitet og langsiktig ytelse: Denne styler er kjent for sin supre kvalitet og holdbarhet, og gir deg et profesjonelt og skinnende resultat hver gang.

Ulemper

 • Høy pris: GHD Platinum+ Professional Smart Styler er relativt kostbar sammenlignet med andre rettetanger på markedet. Dette kan være en barriere for noen forbrukere.
 • Ikke justerbar varmeinnstilling: Dette produktet har en fast temperaturinnstilling på 185 grader. For noen brukere med enten veldig fint eller veldig grovt hår, kan mangelen på varmejustering være en ulempe.

3. På tredjeplass i kategorien Rettetang kommer GHD Original Professional Styler

Vi har tatt en nærmere kikk på GHD Original Professional Styler og vi er virkelig imponert over hva det har å tilby. Kvaliteten på denne rettetangen er absolutt bemerkelsesverdig.

Designet er elegant og ergonomisk, noe som gjør det enkelt å rette ut selv de mest gjenstridige krukker. Vi elsket at det også har en ekstra lang ledning, noe som gjør det mye mer bekvemt å bruke.

Ytelsen er en av de viktigste aspektene når det gjelder rettetenger, og GHD Original Professional Styler skuffer absolutt ikke. Det varmes opp raskt, noe som sparer tid, og det gir en jevn varme over hele platen, noe som sikrer at håret rettes jevnt og effektivt.

Når det kommer til teknologien, er dette produktet også toppmoderne. Det har avanserte keramiske varmeplater som sikrer en skinnende, frizzfri finish. Vi fant også ut at det hadde dobbelt spenning, noe som gjør det perfekt for de av oss som reiser ofte og trenger en rettetang som kan brukes hvor som helst i verden.

Til slutt, vi må også nevne sikkerhetsfunksjonene. I tillegg til å ha en automatisk av-modus hvis det ikke er i bruk etter 30 minutter, har GHD Original Professional Styler også en beskyttende platebeskyttelse for ekstra sikkerhet.

Alt i alt, vi gir GHD Original Professional Styler tommelen opp. Den kommer klar med imponerende funksjoner og leverer eksepsjonelle resultater, og gjør det til en verdig kandidat for vår tredjeplass i kategorien best i test. Den er definitivt et verdifullt tillegg til hver kvinnes skjønnhetsrutine.

Fordeler

 • Profesjonell kvalitet: GHD Original Professional Styler er produsert med avansert teknologi som sikrer utmerket ytelse og holdbarhet.
 • Allsidig styling: Denne rettetangen er utformet for å lage glatte, krøllete eller bølgete frisyrer med profesjonelt resultat.
 • Praktisk bruk: GHD Original Professional Styler har et slanke design, og den lange roterende ledningen gjør den smidig og lett å bruke.

Ulemper

 • Høy pris: GHD Original Professional Styler er mer kostbar enn mange andre rettetanger på markedet.
 • Ingen justerbar temperatur: Denne rettetangen har ikke mulighet til å justere temperaturen, noe som kan være et problem for dem med spesielt følsomt eller skadet hår.

4. OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide

I vår søken etter den perfekte rettetangen, har vi satt OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide under lupen. Dette er en avansert rettetang som gir oss det beste fra begge verden – muligheten til å rette ut håret, men også til å lage elegante krøller.

Varmepolstret til OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide er ekstra lange og brede, som gir en jevn varmefordeling og minimalt med skade på håret. Designet er også tenkt igjennom, med avrundede kanter for å hindre knekk, og en låsfunksjon for sikker oppbevaring.

Denne rettetangen sitter godt i hånden med et sklisikkert grep, noe som gir oss full kontroll når vi styler håret. Med temperaturinnstillinger fra 130 til 230 grader, har OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide noe å tilby for alle hårtyper og stylingbehov.

Selv om denne rettetangen ikke nådde helt opp til pallen i vår test, er det uten tvil en solid kandidat. Den presenterer et godt alternativ for de som ønsker kvalitet og brukervennlighet i en og samme pakke.

Vi er imponert over OBH Nordicas forståelse for hva vi som forbrukere trenger i en rettetang. Den rommer mange gode kvaliteter som absolutt bør tas i betraktning når du skal velge din nye rettetang.

Fordeler

 • Flere funksjoner: OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide er ikke bare en rettetang, men også en krølltang, noe som gir mer verdi for pengene dine.
 • Høy kvalitet: Dette produktet er laget av høy kvalitetsmaterialer og designet av Björn Axén, en av Nordens ledende hårstylister, noe som garanterer lang levetid og topp kvalitet på stylingen.
 • Tilpasningsdyktig varme: Produktet har fem forskjellige varmeinnstillinger for å tilpasses alle hårtyper, fra det fineste til det mest robuste håret, noe som sikrer at håret ikke blir skadet av for høy temperatur.

Ulemper

 • Størrelse: OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide kan være litt stor og klumpete å håndtere for noen brukere, noe som kan begrense dens brukervennlighet.
 • Høy pris: Sammenlignet med andre modeller i samme kategori, kan OBH Nordica 3055 Björn Axén Tools Straight & Curl Wide ha en høyere pris, noe som kan være avskrekkende for potensielle kjøpere.

5. HH Simonsen True Divinity MK2

Som en samlet gruppe har vi hadd gleden av å teste HH Simonsen True Divinity MK2 i vår søken etter den beste rettetangen. Etter nøye vurdering, har vi rangert denne rettetangen som nummer fem på vår liste.

Vi ble umiddelbart imponert over denne rettetangens eleganse og design. Den er vakkert utformet og har en kompakt størrelse som er perfekt for reiser. HH Simonsen True Divinity MK2 er ikke bare estetisk tiltalende, men også høyeffektiv.

Denne modellen har mange overlegne funksjoner som virkelig setter den fra de andre. De keramiske platene gir en myk, skånsom oppvarming, noe som gjør at hårstråene blir rettet uten overdreven varmeskade. Den har også en variabel temperaturinnstilling, noe som betyr at vi kunne tilpasse temperaturen etter vårt spesifikke behov.

Men, selv med alle disse imponerende funksjonene, var det noen få ulemper vi også noterte. For eksempel fant vi at tidsbruken for å oppnå optimale resultater var litt lengre enn de fire modellene som rangerer foran den.

Alt i alt vil vi si at HH Simonsen True Divinity MK2 er et utmerket valg for de som foretrekker en kombinasjon av funksjon og eleganse. Denne rettetangen ga oss et flott resultat på håret vårt, og vi er sikker på at det vil være tilfellet for de fleste brukere der ute.

Fordeler

 • Profesjonell kvalitet: HH Simonsen True Divinity MK2 holder en ekstremt høy standard som tilfredsstiller de mest profesjonelle kravene, og gir deg et salongklart resultat hjemme.
 • Innovativ teknologi: Denne rettetangen fra HH Simonsen bruker infrarød varmeteknologi og keramiske plater for å sikre jevn varmefordeling, minimalt med skade og et glatt, glansfullt resultat.
 • Lett å bruke: HH Simonsen True Divinity MK2 har en brukervennlig design, inkludert et digitalt temperaturdisplay og automatiske avstengingsfunksjoner, noe som gjør stylingprosedyren enklere og tryggere.

Ulemper

 • Høy pris: HH Simonsen True Divinity MK2 er en premium rettetang, noe som kan gjøre den for dyr for noen forbrukere.
 • Tar tid å varme opp: Noen brukere har rapportert at det tar litt tid for denne rettetangen å nå optimal temperatur, noe som kan forsinke stylingprosessen.

6. Philips StraightCare Essential BHS378

Vi har tatt en nærmere titt på Philips StraightCare Essential BHS378, en rettetang som kom på sjetteplass i vår omfattende testing. Philips er kjent for å levere solid kvalitet, og denne rettetangen er intet unntak. Med sin raske oppvarmingstid kan vi raskt sette i gang med stylingen, noe som er en stor fordel på travle morgener.

Philips StraightCare Essential BHS378 er utstyrt med keramiske plater som gir en jevn varmedistribusjon. Dette bidrar til å forebygge varmeskader på håret, noe som gjør Philips StraightCare til et godt valg for de av oss som bruker rettetang regelmessig. Videre gir det oss muligheten til å skape en jevn og glatt frisyre med et profesjonelt resultat.

En annen fordel er at den har en automatisk avslåingsfunksjon for ekstra sikkerhet. I tillegg er rettetangen utstyrt med et 360° roterende ledning som gjør stylingen enklere og mer fleksibel.

Samlet sett kan vi si at Philips StraightCare Essential BHS378 er et solid produkt som gir god verdi for pengene. Den passer godt for de av oss som ønsker en rettetang som ikke bare gjør jobben på en effektiv måte, men som også tar vare på håret i prosessen.

Fordeler

 • Temperatureinnstillinger: Philips StraightCare Essential BHS378 har et bredt spekter av temperaturinnstillinger, slik at du kan finne den perfekte varmen for akkurat din hårtype.
 • Keramiske plater: Dette produktet har keramiske plater, noe som reduserer skader på håret ditt ved at det gir en jevn varmefordeling under bruk.
 • Rask oppvarming: StraightCare Essential BHS378 har også en rask oppvarmingstid, noe som betyr at du kan begynne å style håret ditt innen 60 sekunder etter at du har slått den på.

Ulemper

 • Kort strømledning: Philips StraightCare Essential BHS378 har en relativt kort strømledning, som kan gjøre det litt vanskelig å bruke hvis stikkontakten er et stykke unna speilet.
 • Ikke justerbar temperatur: Denne rettetangen har kun én fast temperaturinnstilling, som kan være et problem hvis du har spesielt tynt eller tykt hår som krever en lavere eller høyere temperatur.

7. Dyson Corrale

Vi havnet på plass nummer 7 med vår Dyson Corrale Rettetang, men det betyr ikke at dette ikke er et flott produkt å vurdere å kjøpe. Selv om det er en rekke høyere rangerte rettetang på vår liste, er det mange grunner til at vi kan anbefale Dyson Corrale, spesielt for de som er villige til å investere i kvalitet og design.

Dette er en rettetang som benytter innovativ teknologi for å beskytte håret og gi det en glatt, blank finish. Den har tre varmeinnstillinger som kan tilpasses etter hårtypen din, noe som gjør den til en flott allsidig styler. Dyson Corrale fungerer utmerket på alle hårtyper, fra fint til grovt.

Vi var også veldig imponert over dens trådløse teknologi. Du kan bruke denne rettetangen hvor som helst uten å bekymre deg for å finne en strømkilde, noe som gir stor bekvemmelighet for de travle morgenrutinene våre.

Til tross for den høyere plasseringen, er Dyson Corrale en uslåelig rettetang som leverer topp ytelse hver gang. Vi ville gjerne sett at den var litt mer økonomisk, men for dem som verdsetter kvalitet, er dette absolutt et verdig valg.

Fordeler

 • Skånsom mot håret: Dyson Corrale rettetang er designet med fleksible plater som gir jevn varmedistribusjon. Dette reduserer behovet for sterk varme, noe som kan skade håret over tid.
 • Kraftig batteri: Corrale er utstyrt med et kraftig 4-celle lithiumionbatteri som gir deg opptil 30 minutters trådløs bruk. Perfekt for de gangene du trenger å rette håret på farten.
 • Varmekontroll: Corrale har flere varmeinnstillinger, slik at du kan velge den som passer best for ditt spesifikke hårtype og stil. I tillegg har den sensorer som overvåker temperaturen 100 ganger per sekund for å forhindre overoppheting.

Ulemper

 • Høy pris: Dyson Corrale er betydelig dyrere enn de fleste andre rettetangene på markedet.
 • Kort batterilevetid: Mange brukere har rapportert at Dyson Corrale har relativt kort batterilevetid, noe som kan være upraktisk for lengre styling økter.

8. BaByliss ST482E Straight & Curl Brilliance

Vi har nylig prøvd BaByliss ST482E Straight & Curl Brilliance, og selv om det har kommet på 8. plass i vår test, har dette produktet fortsatt mange unike egenskaper som vi verdsetter. Det er verdt å merke seg at denne rettetangen også kan brukes til å krølle håret, noe som gjør den til et allsidig stylingverktøy.

Vi likte særlig godt temperaturjusteringsevnen til denne rettetangen. Den har fem ulike varmeinnstillinger, noe som gir oss mulighet til å tilpasse temperaturen etter hårtypen vår. Dette er en viktig funksjon som forhindrer skade på håret.

Dessuten har BaByliss ST482E Straight & Curl Brilliance en ionisk funksjon, som er designet for å redusere statisk elektrisitet og frizz, samtidig som den forbedrer hårets glanseffekt. Med denne rettetangen opplever vi alltid glatt, glansfullt hår.

Den har også en automatisk sikkerhetsfunksjon som slår av rettetangen etter 72 minutter uten bruk. Vi syntes dette er en verdifull egenskap som gir ekstra trygghet.

Selv om den kom på 8. plass i vår test, er BaByliss ST482E Straight & Curl Brilliance definitivt et høyverdig produkt, som gir oss både rette og krøllende stylingalternativer sammen med nyttige funksjoner for å beskytte håret vårt.

Fordeler

 • Flere funksjoner: BaByliss ST482E Straight & Curl Brilliance er ikke bare en rettetang, men også en krølltang. Den er designet for å rette og krølle håret, hvilket gir deg større fleksibilitet og flere stylingmuligheter.
 • Høy kvalitet: Produktet er laget av høy kvalitet med titan-keramiske plater. Disse sørger for et glatt og glansfullt resultat, samtidig gir varmebeskyttelse til håret.
 • Enkel å bruke: Med fem varmeinnstillinger og en hurtigvarmende funksjon, er denne rettetangen brukervennlig og passer for alle hårtyper.

Ulemper

 • Tung å håndtere: BaByliss ST482E Straight & Curl Brilliance kan være litt tung og ukløkelig å håndtere, spesielt for de som er nye til å bruke rettetenger.
 • Ingen auto-slukk funksjon: Dette produktet har ikke en auto-slukk funksjon, noe som kan være en ulempe for sikkerheten hvis man glemmer å slå den av etter bruk.

9. Remington Pearl S9500

Vi ble nylig introdusert for Remington Pearl S9500, som er vår nummer ni på listen over de beste rettetengene i 2023. Selv om denne modellen ikke klarte å nå toppen, har den likevel noen utrolig gode kvaliteter som er verdt å nevne.

Det første vi la merke til er det elegante designet, det forsterkede keramiske belegget med ekte perle. Ikke bare ser det fantastisk ut, men det gir også en ekstremt glatt glideeffekt som gjør det enkelt å rette håret uten å trekke eller rykke.

En annen funksjon vi var spesielt imponerte over, er den raske oppvarmingen. Remington Pearl S9500 er klar til bruk på bare 10 sekunder. Dette betyr at du sparer tid, noe som er en enorm fordel hvis du ofte er i farta.

En funksjon vi savner, er automatisk avstengning. Det kunne gitt oss en ekstra trygghet og unngått potensielle farer som kan oppstå om man glemmer å slå av rettetanga etter bruk.

Til tross for sin plassering, er Remington Pearl S9500 en rettetang vi absolutt vil anbefale. Det er en god allrounder som leverer i de fleste felt, selv om den mangler noen av de mer avanserte funksjonene som vi ser i de mer høyere plasserte modellene på denne listen.

Fordeler

 • Gir skinnende og glatt hår: Remington Pearl S9500 rettetang med avansert keramisk belagt plate inneholder ekte perler, noe som gir glatt og blankt resultat etter bruk.
 • Rask oppvarming: Denne rettetangen varmer opp til 235 grader på bare 10 sekunder, noe som betyr at du kan begynne stylingen nesten med det samme.
 • Temperaturkontroll: Remington Pearl S9500 har en digital temperaturkontrollskjerm, som lar deg tilpasse varmen etter ditt hårtype og stylingbehov.

Ulemper

 • Ujevn oppvarming: Noen brukere har rapportert om ujevn temperaturfordeling under bruk, noe som kan føre til ujevn retting av håret.
 • Svak ledning: Enkelte kunder har uttrykt frustrasjon over ledningens kvalitet, som angivelig er lett å skade eller brekke.

Den Ultimative Kjøperguiden for Rettetang: Alt du Trenger å Vite før Kjøp

Å finne den beste rettetangen kan være en utfordring gitt det store antallet merker og modeller tilgjengelig på markedet. Derfor er det viktig å ta hensyn til noen få nøkkelfaktorer når du skal velge ut den perfekte rettetangen for deg.

For det første er varmeinnstillingene viktige. En rettetang med flere varmeinnstillingene er å foretrekke da den kan tilpasses til forskjellige hårtyper. For eksempel trenger tykt og bølgete hår høyere temperatur mens fint hår klarer seg med lavere varme.

Deretter, materiale på varmeplatene spiller også en stor rolle. Keramiske plater er ofte det beste valget da de fordeles og holder varmen jevnt. I tillegg, skader det ikke håret ditt så mye som andre materialer.

Størrelsen på rettetangen er en annen faktor du bør se på. Smale tang er bedre for kort hår og for å lage krøller, mens brede tang er mer egnet for langt og tykt hår.

Til slutt, husk å sjekke merkets omdømme og brukeranmeldelser før kjøp. En god indikasjon på en rettetang av høy kvalitet er mange positive anmeldelser fra tidligere kunder. Gjør grundig forskning om produktene, og vær nøye med å sammenligne priser og funksjonaliteter

Det kan ta tid å finne den perfekte rettetangen, men med nøye undersøkelse og vurdering, vil du til slutt finne en som passer perfekt for deg og ditt hår. Lykke til!

Vanlige Spørsmål om Rettetang

Hva er en rettetang?
En rettetang er et stylingverktøy som brukes til å rette bølget eller krøllet hår. Det er en elektrisk enhet som varmes opp og deretter føres gjennom håret for å glatte ut krøllene.
Hvordan bruker jeg en rettetang?
Først må du sørge for at håret ditt er tørt og fri for floker. Deretter deler du håret i seksjoner, starter ved nakken og beveger deg oppover. Før rettetangen fra rot til tupp sakte og forsiktig. Gjenta prosessen til alle seksjoner er rettet.
Er det trygt å bruke en rettetang hver dag?
Det anbefales ikke å bruke en rettetang hver dag da det kan skade håret. Overflødig varme kan tørke ut håret og gjøre det sprøtt. Det anbefales å bruker den 2-3 ganger i uken.
Hva slags beskyttelse bør jeg bruke med en rettetang?
Bruk et varmebeskyttende produkt før du begynner å rette håret. Dette vil skape en barriere mellom håret og rettetangen, redusere skader og gi håret en fin glans.
Hva skal jeg se etter når jeg kjøper en rettetang?
Når du kjøper en rettetang, skal du se etter funksjoner som justerbar temperatur, høy kvalitet keramisk eller turmalinplater for jevn varmedistribusjon, en låsemekanisme for sikker oppbevaring, og en lang ledning for brukervennlighet.

Sammendrag: Beste Rettetang

Etter en grundig gjennomgang konkluderer vi med at Remington S9100 ProLuxe rangerer øverst på vår liste som den beste rettetangen. Den tilbyr kvalitet, holdbarhet og enestående ytelser som uovertruffen i markedet. Hvis du ønsker glatt, skinnende hår uten mye oppstyr, er Remington S9100 ProLuxe definitivt veien å gå.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar