Hudpleie Selvbruning

Beste Selvbruning: En Sammenligning av 10 Populære Produkter [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Selvbruning downloadk1NfZu 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Leter du etter den perfekte sommergløden? En Selvbruning kan være løsningen du har vært på jakt etter. En Selvbruning er en metode for å tilføre huden en solkysset glød, uten skadelig UV-stråling. Selv om markedet bugner av ulike alternativer, har vi testet og analysert de 10 mest populære produktene på markedet i dag.

Vår omfattende Selvbruning test fremhever de beste produktenes fordeler og ulemper. Slik håper vi å hjelpe deg med å finne det produktet som passer best for din hudtype og livsstil. Det være seg en krem, mousse, spray eller lotion.

Er du opptatt av å vite hva som er best i test? Eller kanskje du vil vite hva som er den beste Selvbruning for deg? Vi har svarene. Fra luksuriøse valg til budsjettvennlige alternativer, er detaljene i vår guide konkrete og lettfattelige. Så vær med oss videre, og oppdag hvilket Selvbruning produkt som er ideelt for deg og kan gi deg den flotte, gyldne fargen du alltid har drømt om.

Etter vårt forsøk med forskjellige selvbruningsprodukter, har vi funnet at ST. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse 200ml absolutt fortjener sin plass som vinner og Best i Test i kategorien Selvbruning.

Dette produktet imponerte oss med sitt lynraske resultat. Med denne moussen får vi en naturlig og jevn brunfarge på bare 1-3 timer, avhengig av hvor dyp farge vi ønsker. På tross av den raske virkningstiden, ser resultatet aldri flekkete eller unaturlig ut.

ST. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse er dessuten veldig lett å påføre. Vi la merke til at det lett la seg jevnt på huden uten å etterlate noen striper, noe som er et stort pluss når vi ønsker et naturlig resultat.

Vi setter også pris på at denne selvbruningsmoussen er beriket med 100 % naturlige bruningsaktive stoffer, og den har verken parabener, sulfater eller ftalater. Vi merket også lite lukt, noe som er sjeldent blant selvbruningsprodukter.

Summa summarum: ST. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse er en høykvalitets selvbruning som gir raskt resultat, er lett å påføre, og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Vi kan trygt si at det er den beste selvbruneren vi har prøvd.

Fordeler

 • Rask og effektiv: ST. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse gir deg en dyp, naturlig brunfarge på bare 1-3 timer, noe som betyr at du ikke trenger å vente i lange perioder for å oppnå ønsket resultat.
 • Langvarig: Denne selvbruningsmoussen varer opptil 24-48 timer, noe som gir deg selvtilliten til å vise frem en solgyllen glød over lengre tid uten å måtte påføre produktet gjentatte ganger.
 • Hydrerende og hudvennlig: ST. Tropez Selvbruningsmousse er infusert med hudelskende ingredienser som bidrar til å gi næring og fuktighet til huden din, slik at du får en flott brunfarge som også føles og ser sunn ut.

Ulemper

 • Pris: ST. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse 200ml kan være ganske dyrt sammenlignet med andre selvbruningsprodukter på markedet.
 • Anvendelse: Noen brukere har rapportert at denne selvbruningen kan være litt utfordrende å påføre jevnt, noe som kan føre til ujevne og flekkete resultater.

2. På andreplass i kategorien Selvbruning kommer Bt Cosmetics Instant Jet Set Sun Instant Self Tanning Mist 150ml

Vi var spesielt imponert over Bt Cosmetics Instant Jet Set Sun Instant Self Tanning Mist 150ml som kom på en solid andreplass i kategorien Selvbruning i vår test. Fra første spray, la vi merke til en umiddelbar forvandling i vår hudtone, noe som ga en naturlig og solkysset effekt.

Bt Cosmetics Instant Jet Set Sun skiller seg ut med sin praktiske og lette sprayapplikator, som gjør det mulig å påføre produktet jevnt og effektivt over hele kroppen. Fargen, en perfekt gylden brun, fremkommer umiddelbart ved påføring og fortsetter å utvikle seg over de neste timene.

I tillegg til den flotte fargen, elsket vi den pleiende formelen. Bt Cosmetics har inkludert næringsgivende ingredienser som holder huden hydrert og myk, noe som forlenger holdbarheten på den vakre brunfargen. Produktet har også en behagelig og subtil duft, et stort pluss i forhold til mange selvbruningsprodukter som kan ha en sterk, kjemisk lukt.

Til tross for å være en instant tanning mist, har Bt Cosmetics klart å lage et produkt som gir langvarig, naturlig glød uten å glemme viktigheten av huden sin helse. På andreplass, er dette definitivt et sterkt anbefalt produkt i vår selvbruningstest.

Fordeler

 • Hurtigvirkende: Bt Cosmetics Instant Jet Set Sun Instant Self Tanning Mist gir deg øyeblikkelig brunfarge uten å måtte vente på resultatene.
 • Enkel å bruke: Dette produktet leveres i en sprayflaske, noe som gjør den enkel å påføre jevnt over hele kroppen for et naturlig utseende.
 • Hydrerende: Bt Cosmetics Instant Jet Set Sun Instant Self Tanning Mist inneholder ingredienser som bidrar til å hydrere huden, noe som gir en fin, sunn glød.

Ulemper

 • Kort varighet: Bt Cosmetics Instant Jet Set Sun Instant Self Tanning Mist har fått noen klager på at selvbruningen ikke varer lenge og må påføres igjen ganske raskt for å opprettholde fargen.
 • Ingen fargeindikator: Dette produktet mangler en fargeindikator som kan gjøre applikasjonen mer utfordrende. Du vet ikke hvor mye du har brukt eller hvor du har brukt det, noe som kan resultere i ujevn eller flekkete solbruning.

3. På tredjeplass kommer selve bruningsproduktet Glöd Sophie Elise Self Tanning Spray 200ml i kategorien Selvbruning

Vi gikk grundig gjennom denne testens tredje sted, nemlig Glöd Sophie Elise Self Tanning Spray 200ml. Det er trygt å si at denne selvbruningen virkelig imponerte oss.

Fra første øyeblikk føltes sprayen utrolig lett på huden. Den har en konsistens og duft som minner oss om sommeren, og hvem vil vel ikke det? For å ikke snakke om hvordan denne selvbruningen absorberes raskt av huden, noe som gjør påføringen til en ekte fryd.

En annen fordel er at Glöd Sophie Elise Self Tanning Spray 200ml gir en naturlig og jevn farge. For de av oss som ønsker å unngå det oransje skjæret som noen selvbruningsprodukter kan gi, er dette utvilsomt et pluss.

Videre beundrer vi hvordan denne selvbruningen gled over huden uten å etterlate striper, og hvordan den fargen den etterlater er langvarig. Selv med daglig dusjing, holdt fargen seg godt i flere dager.

Sist men ikke minst, liker vi hvordan Glöd Sophie Elise Self Tanning Spray 200ml er enkel å bruke. Med bare noen få sprayer er vi klare til å vise frem den nyoppnådde sommergløden. Med denne selvbruningen har vi definitivt funnet en keeper blant våre skjønnhetsprodukter.

Fordeler

 • Enkel påføring: Glöd Sophie Elise Self Tanning Spray kommer i sprayformat som gjør den lett å påføre jevnt over hele kroppen.
 • Naturlig og strålende utseende: Denne selvbrunings sprayen gir deg en naturlig bronsefarge som ser både frisk og levende ut.
 • Inneholder nærende ingredienser: Glöd Sophie Elise Self Tanning Spray inneholder også ingredienser som nærer huden, og etterlater den myk og sunn.

Ulemper

 • Dyrt: Noen kunder synes at Glöd Sophie Elise Self Tanning Spray 200ml kan være litt dyrt sammenlignet med andre selvbruningsprodukter på markedet.
 • Krever jevn påføring: Hvis ikke påført riktig og jevnt, kan dette produktet etterlate ujevn eller flekkete farge på huden.

4. BT Cosmetics Jet Set Sun Self Tanning Mist 150ml

Vårt team var imponert over BT Cosmetics Jet Set Sun Self Tanning Mist 150ml under testingen, og det er ingen overraskelse at dette produktet kom på fjerde plass i vår sammenligning av de 10 beste selvbruningsproduktene.

BT Cosmetics er kjent for deres kvalitetsprodukter, og denne selvbruningen er definitivt ikke noe unntak. Fordøyeren er lett å bruke, og vi opplevde at den gir en jevn, naturlig brunfarge uten striper eller ujevnheter. Vi likte også at den tørker raskt, slik at du unngår klebrige klær eller sengetøy.

Formuleringen i Jet Set Sun Self Tanning Mist inneholder en kombinasjon av DHA og Erythrulose for å gi en langvarig solbrun farge. Det er også verdt å nevne at denne selvbruningen er fri for parabener, alkohol, og den er vegansk, noe vi setter stor pris på.

Det skal sies at dette produktet har en litt sterk lukt, noe som kan være forstyrrende for noen brukere. Dette er imidlertid et vanlig problem med mange selvbruningsprodukter, og vi opplevde ikke at dette påvirket resultatene vi oppnådde.

Alt i alt er BT Cosmetics Jet Set Sun Self Tanning Mist et solid selvbruningsprodukt som kan gi deg en naturlig solbrun farge uten solens skadelige stråler. Det tilbyr også god verdi fordi det varer lenge og gir pålitelige resultater.

Fordeler

 • Enkel påføring: BT Cosmetics Jet Set Sun Self Tanning Mist er enkelt å spraye på, og gir en jevn og naturlig brunfarge uten streker.
 • Hurtigtørkende formel: Denne selvbruningssprayen tørker raskt, slik at du ikke trenger å vente lenge før du kan kle på deg igjen.
 • Hydrerende ingredienser: I tillegg til å gi en flott brunfarge, er BT Cosmetics Jet Set Sun Self Tanning Mist beriket med ingredienser som gir huden din fuktighet og næring.

Ulemper

 • Dyrt: BT Cosmetics Jet Set Sun Self Tanning Mist er litt kostbart sammenlignet med andre selvbruningsprodukter tilgjengelig på markedet.
 • Kortvarig effekt: Noen brukere har rapportert at den gylne gløden fra dette produktet ikke varer så lenge som forventet, noe som kan kreve hyppig påføring.

5. Glöd Sophie Elise Self Tanning Mousse Medium 200ml

Vi har testet Glöd Sophie Elise Self Tanning Mousse Medium 200ml, en populær selvbruning og den tryllet oss virkelig om til bronsegudinner! Vi fant at skummet tørker raskt og etterlater en jevn, naturlig brunfarge, eliminerer bekymringer for flekker eller ujevn farge.

Glöd Sophie Elise skiller seg ut med sin lette, luftige mousse tekstur. Vi fant den enkel å påføre, selv for nye brukere, og vi kunne enkelt bygge opp fargen til ønsket nivå. Denne selvbruningen var naturlig nok av brunfarge og hadde ingen oransje undertoner som noen andre produkter kan ha.

En særegenhet vi verdsatte var den friske duften. Mange selvbrunere har en skarp lukt, men Glöd Sophie Elise hadde en behagelig og frisk duft. I tillegg er denne selvbruningen beriket med pleiende ingredienser, noe vi verdsatt da huden vår følte seg hydrert og næret etter bruk.

Vi vil anbefale Glöd Sophie Elise Self Tanning Mousse Medium 200ml for den som ønsker en jevn, naturlig brunfarge. Selv om det kom på femte plass i vår test, har produktet mange fortrinn og gir gode resultater.

Fordeler

 • Naturlig solbrun farge: Glöd Sophie Elise Self Tanning Mousse Medium 200ml gir en naturlig og jevn solbrun farge uten skadelige solstråler.
 • Hydrerende ingredienser: Denne selvbruningsmousse inneholder fuktighetsgivende ingredienser som pleier huden mens du får en flott brunfarge.
 • Langvarig effekt: Glöd Sophie Elise Self Tanning Mousse Medium 200ml har en langvarig effekt og varer opptil en uke, slik at du kan nyte en vakker brunfarge lenger.

Ulemper

 • Kortvarig effekt: Enkelte brukere har rapportert at Glöd Sophie Elise Self Tanning Mousse Medium 200ml gir en selvbruningseffekt som ikke varer like lenge som noen konkurrerende produkter.
 • Litt dyrt: Noen kunder syns at produktet er litt dyrt sammenlignet med andre selvbruningsprodukter på markedet.

6. Clarins Self Tan Radiance Plus Golden Glow Booster 15ml

Vi testet produktet nummer seks, Clarins Self Tan Radiance Plus Golden Glow Booster 15ml, og fant ut at det hadde flere bemerkelsesverdige funksjoner. En stor aktør i selvbruningsindustrien, Clarins er kjent for å levere premiumprodukter, og denne selvbruneren er intet unntak.

For det første er denne selvbruneren konsentrert og derfor veldig effektiv, så en liten mengde går langt. Med bare noen få dråper kan du oppnå den solkyssede gløden du lengter etter. Dette gjør produktet til et svært praktisk og økonomisk valg i det lange løp.

Vi var spesielt imponert over bronzers naturlige utseende. Det ga oss en subtil, sunn glød uten de vanlige telltale-tegnene på en falsk solbrunhet, som ujevne flekker eller for mørk farge.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er produktets hudvennlige ingredienser. Clarins er kjent for sine plantebaserte formler, og denne selvbruneren er beriket med aloe vera for å hydrere huden din mens den gir den en vakker glød.

Til tross for sin sjetteplass, viser Clarins Self Tan Radiance Plus Golden Glow Booster 15ml at det er en solid konkurrent i selvbruningsmarkedet med sine unike funksjoner og høykvalitetsformel.

Fordeler

 • Selvjusterende formel: Clarins Self Tan Radiance Plus Golden Glow Booster har en selvjusterende formel som sørger for en naturlig og jevn brunfarge, uansett hudtone.
 • Glødende finish: Produktet gir huden din en glødende finish for en umiddelbar sunn skinne.
 • Lett å påføre: Med sin lette og ikke-fettete konsistens, er denne selvbruneren svært enkel å påføre. Den absorberes raskt, noe som betyr at du ikke trenger å vente lenge før du kan kle på deg igjen.

Ulemper

 • Høy pris: Clarins Self Tan Radiance Plus Golden Glow Booster 15ml er mer kostbar enn mange andre selvbruningsprodukter på markedet.
 • Kan etterlate flekker: Noen brukere har rapportert at produktet kan etterlate ujevne flekker eller striper hvis det ikke påføres riktig.

7. Glöd Sophie Elise Self Tanning Drops Medium 30ml

Vi har testet Glöd Sophie Elise Self Tanning Drops Medium 30ml, og selv om den bare kom på syvendeplass i denne testen, mener vi at dette produktet har mange fremragende egenskaper.

Det første vi la merke til var den behagelige duften, noe som er et stort pluss når det gjelder selvbruningsprodukter. Mange produkter har en sterk, kjemisk lukt, men dette var ikke tilfellet med disse dråpene. Vi opplevde også at dette produktet var ekstremt lettvint å påføre. Ved å tilføre noen få dråper til vårt vanlige hudpleieprodukt kunne vi enkelt tilpasse mengden av glød vi ønsket.

Vi merket også at Glöd Sophie Elise Self Tanning Drops ga en naturlig og jevn brunfarge. Noen produkter på markedet kan gi en oransje tone, men disse dråpene gav huden vår en troverdig solkysset farge. Transparensen av dråpene tillot oss å bygge opp ønsket fargetone over tid, noe som gir brukeren full kontroll.

Selv om dette produktet ikke toppet vår test, mener vi at Glöd Sophie Elise Self Tanning Drops Medium 30ml kan være et godt valg for de som vektlegger brukervennlighet, lukt og et naturlig resultat. Vi var imponerte over kvaliteten, og vil absolutt anbefale det for de som er på utkikk etter et pålitelig selvbruningsprodukt.

Fordeler

 • Selvtilpassende farge: Glöd Sophie Elise Self Tanning Drops Medium 30ml tilpasser seg din naturlige hudtone for å gi en individuell og naturlig brun farge.
 • Hydrerer huden: Denne selvbruningen er ikke bare designet for å gi deg en strålende glød, men også for å hydrere og nære huden din.
 • Lett å påføre: Med bare noen få dråper blandet i din vanlige fuktighetskrem, er produktet lett å påføre for et jevnt og naturlig resultat.

Ulemper

 • Tørketid: Glöd Sophie Elise Selvbruning Dråper Medium 30ml kan ta litt tid å tørke helt. Dette kan være ulempelig for noen brukere som er på farten og ønsker raske resultater.
 • Hudreaksjoner: Noen brukere kan oppleve mild hudirritasjon eller allergiske reaksjoner på grunn av visse ingredienser i produktet. Det anbefales alltid å utføre en patch-test før bruk.

8. Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Face Mist 75ml

Vi har grundig testet produktet Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Face Mist 75ml og skal gi deg vurderingen vår. Selv om dette selvbruningsproduktet havnet på 8. plass i denne testen, er det en variasjon det er verdt å nevne.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer skiller seg ut med sin innovative mist-teknologi. Dette er en metode for påføring som vi synes gir en jevn, naturlig glød. Sprayen er lett å bruke, og formelen tørker raskt.

Noe av det vi virkelig satte pris på var at selvbruningsproduktet ikke etterlater noen merker eller skjolder. Dette er et stort pluss, da det kan være en utfordring med mange andre selvbruningsprodukter.

Vi likte også duften av Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer. Den har en frisk og lett duft som i motsetning til mange andre selvbruningsprodukter, ikke har den typiske selvbruningslukten. Dette er en stor fordel for brukerne.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Face Mist 75ml er ikke øverst på listen vår, men det er absolutt et skikkelig produkt av god kvalitet. For de som foretrekker en mist-applikasjon, vil dette være et utmerket valg.

Fordeler

 • Enkel å påføre: Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Face Mist har en svært fin spray som dekker ansiktet jevnt, noe som gjør det enkelt å påføre.
 • Naturlig brunfarge: Dette produktet gir en dyp, naturlig brunfarge uten oransje undertoner, slik at du kan få en solkysset glød året rundt.
 • Hurtigtørkende: Denne selvbruningsmist tørker fort, slik at du kan kle deg raskt etter påføring uten å påvirke fargen.

Ulemper

 • Ujevn farge: Noen brukere rapporterer at Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Face Mist 75ml kan gi en ujevn farge, avhengig av hvordan den påføres.
 • Kan forårsake hudirritasjon: Selv om den er ment for å være skånsom mot huden, har noen brukere rapportert hudirritasjon etter bruk av produktet. Du bør alltid teste et nytt selvbruningsprodukt på et lite hudområde først for å se hvordan huden din reagerer.

9. ST. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80ml

Vi var imponert over ST. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80ml når vi testet den i vår sammenligning av beste selvbruning-produkter. Selv om det ikke nådde toppen av listen vår, kom det solid på niende plass, noe som viser at det er et produkt pålitelig hvor det gjelder ytelse.

ST. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist imponerte oss med sin lette og friske vannformel. Denne formelen gjorde det mulig å oppnå en naturlig, gradvis solkysset glød uten å etterlate noen falsk tan-lukt. Vi likte spesielt godt at dette produktet ikke krever skylle, noe som betyr at vår daglige rutine ble forstyrret minimalt.

Et annet plusspunkt vi la merke til, var hvor raskt produktet tørket og hvor jevn brunfargen ble. Vi opplevde ingen striper eller ujevnheter, noe som ofte kan være et problem med andre selvbruningsprodukter.

Hvordan ST. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist hydrerte huden vår, var også et stort plusspunkt. Vi opplevde at huden vår ble etterlatt myk, smidig og fuktig, og vi la også merke til en merkbar forbedring i hudtonen vår.

Til tross for sin niendeplass, er ST. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80ml definitivt et produkt vi ville anbefale for dem på jakt etter en behagelig, brukervennlig og effektiv selvbruning-opplevelse.

Fordeler

 • Lett å påføre: Med sin kontinuerlige spray, er ST. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80ml lett å påføre jevnt over ansiktet for et strekfritt resultat.
 • Naturlig utseende: Dette produktet gir en naturlig solbrun tanning effekt uten å etterlate den typiske «selvbruning» lukten.
 • Hydrerende ingredienser: Inneholder mandarin vann og lotusblomst ekstrakt, som bidrar til å hydrere og revitalisere huden.

Ulemper

 • Pris: ST. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80ml kan være litt dyr sammenlignet med andre selvbruningsprodukter på markedet.
 • Varighet: Det er noen anmeldelser som nevner at fargen fra denne selvbruneren ikke varer så lenge som forventet.

10. Kanebo Sensai Bronzing Gel SPF6 50ml

I vår søken etter den beste selvbruningen har vi anvendt en rekke forskjellige produkter, og på tiendeplass finner vi Kanebo Sensai Bronzing Gel SPF6 50ml. Dette er en bronsegele med en lett tekstur og SPF6 solbeskyttelse, som gir huden en naturlig og sunn glød.

Det vi engasjerte mest med Kanebo Sensai Bronzing Gel er dens lette konsistens som absorberes raskt i huden, noe som gir umiddelbar farge. Den etterlater ikke flekker eller ujevnheter, noe som gir en jevn og naturlig bronsefarge.

SPF6 beskyttelsen er et plusspunkt, selv om det ikke er like høyt som vi foretrekker i solbeskyttende produkter. Men det gir en viss grad av beskyttelse, noe som er bra hvis du planlegger å bruke denne gelén på stranden eller utendørs.

Det vi følte manglet i Kanebo Sensai Bronzing Gel, er en dypere, lenger varig brunfarge. Selv om den gir en umiddelbar farge, fant vi at den ikke varer så lenge som noen av de andre produktene vi testet.

Til tross for sin tiendeplass, er Kanebo Sensai Bronzing Gel et pålitelig selvbruningsprodukt som gir en anstendig, naturlig utseende brunfarge, med ekstra bonus med litt solbeskyttelse. Hvis du leter etter en lett anvendelig, hurtigtørkende bronsegel, er dette produktet definitivt verdt en titt.

Fordeler

 • Hydrerende egenskaper: Kanebo Sensai Bronzing Gel SPF6 holder huden fuktig og hydrert, noe som hjelper til med å forhindre tørrhet og flaking.
 • Solbeskyttelse: Med SPF6, gir denne bronzing gel en viss grad av beskyttelse mot solens skadelige stråler.
 • Naturlig brunfarge: Denne bronzing gelen gir en naturlig og jevn brunfarge uten å etterlate noen oransje nyanser.

Ulemper

 • Lav SPF: Denne bronsegeleen har bare SPF6, noe som kanskje ikke gir tilstrekkelig beskyttelse mot solstråling, særlig for folk med sensitiv hud.
 • Pris: Kanebo Sensai Bronzing Gel er et premium produkt, og prisen kan bli for høy for noen forbrukere.

Den Komplette Kjøpeguide til Selvbruning: Bli Brun uten Sol – Tips, Produkter og Vurderinger

Å finne den beste selvbruning kan være en utfordring, men det er noen tips og faktorer man bør se etter for å gjøre det enklere. Grunnleggende bør man vurdere sin eget hudtype, preferanse for produkttype (krem, mousse, spray, osv.), og budsjett når man søker etter det beste selvbruning produktet.

Produsentenes omdømme og produktanmeldelser kan også være veldig hjelpsomme, siden de kan gi deg en ide om hvilke produkter som er av høy kvalitet og effektive. Noen velkjente merker inkluderer St. Tropez, Bondi Sands, Vita Liberata og Fake Bake.

Vær oppmerksom på ingrediensene som er brukt i produktene, velg så naturlige og skånsomme ingredienser som mulig, ideelt sett uten alkohol, parabener og syntetiske farger. Produkter med fuktighetsgivende ingredienser er også en bonus, da de holder huden hydrert og bidrar til å opprettholde brunfargen lenger. Dette er spesielt viktig for de med tørr hud.

Det er også viktig at selvbruning produktet gir en naturlig utseende farge. For å oppnå dette bør du velge et produkt som passer din naturlige hudtone. De fleste selvbruningsprodukter kommer i forskjellige nyanser, så sørg for at du velger det som passer best for deg.

For nybegynnere kan det være lurt å begynne med et produkt som er mer subtilt og bygger gradvis opp, for å unngå dramatisk fargeendring og potensielle feil. Det kan også være verdt å investere i en god selvbruning hanske for å sikre en enda søknad og unngå flekkete resultat.

Til slutt, vær sikker på å gjøre en patch test før full påføring. Dette for å sikre at du ikke har noen allergisk reaksjon på produktet. Bare påfør en liten mengde på et diskret område av huden din, vent 24 timer, og, hvis det ikke er noen reaksjon, er du klar til å gå.

Ofte Stilte Spørsmål om Selvbruning

Hva er selvbruning?
Selvbruning er produkter som kan gi huden en mørkere tone uten eksponering for solen. De inneholder vanligvis stoffet dihydroxyaceton (DHA) som reagerer med huden for å produsere en brunfarge.
Er selvbruning trygt?
Ja, de fleste selvbruningsprodukter er trygge å bruke. Men det er alltid viktig å teste produktet på et lite område av huden først for å sjekke for eventuelle allergiske reaksjoner.
Hvordan påfører jeg selvbruning?
For det beste resultatet, eksfolier huden før du påfører selvbruningsproduktet. Påfør deretter produktet jevnt over huden og vent til det er tørt før du kler på deg.
Hvor lenge varer effekten av selvbruning?
Effekten av selvbruning varer vanligvis mellom 3-7 dager, avhengig av produktet og hvordan du tar vare på huden din.
Hvordan fjerner jeg selvbruning?
Selvbruning kan fjernes ved hjelp av eksfoliering eller et spesielt produkt designet for å fjerne selvbruning. Noen ganger kan det også fades naturlig over tid.

Sammendrag: Beste Selvbruning

Konklusjonen på denne artikkelen er klar: ST. Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse 200ml er det beste selvbruningsproduktet på markedet. Med sin innovative formula og enkle påføring, gir den et naturlig og langvarig resultat. Denne selvbruningsmoussen er verdt hver eneste krone og vil garantert gi deg den solbrune gløden du ønsker. Dette produktet er utvilsomt den beste selvbruningen tilgjengelig.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar