Hudpleie Solkrem

Beste Solkrem: Sammenligning av 10 Populære Produkter [Best i Test 2023]

Best i Test Beste Solkrem downloadDvZSxa 1
Nora Hennig
Skrevet av Nora

Lurer du på hvilken solkrem som virkelig er best i test? Du er ikke alene. Solkrem er en essensiell del av hudpleierutinen vår, særlig i sommermånedene. Det beskytter huden mot de skadelige effektene av solstråling, og bidrar til å forebygge tidlig aldring og hudkreft.

Vi har dykket ned i verdenen av solkremer og tilbragt utallige timer på solkrem test, og nå er vi klar til å presentere våre funn. Noen av produktene vi har sett nærmere på inkluderer 10 av de mest populære solkremene på markedet i dag. I tillegg til å vurdere beskyttelsesnivået, har vi også tatt hensyn til faktorer som tekstur, lukt og pris.

Så, hvilken solkrem er virkelig den beste solkremen i 2021? Fortsett å lese for å finne ut det. Vi er sikre på at våre grundige vurderinger og ærlige meninger vil hjelpe deg med å ta det beste valget for huden din. Husk, solskader er alvorlig, men forhindre dem trenger ikke å være det!

I vår søken etter den beste solkremen på markedet, har vi prøvd en rekke ulike produkter. Valget var vanskelig, men etter nøye vurdering, har vi kåret La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml til «Vinner og best i test».

Denne solkremen sto ikke bare ut på grunn av sin høye beskyttelsesfaktor mot UV-stråler, men også fordi den er utrolig lett i tekstur. Vi fant at den er enkel å påføre og gir ingen hvite merker, noe som er en stor fordel, spesielt når man er på farten.

En annen positiv egenskap er at den er velegnet for alle hudtyper, inkludert følsom hud. Vi opplevde også at den ikke tilstopper porene, og derfor reduserer risikoen for kviser og hudirritasjon.

I siste instans er La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml et utmerket valg for alle som søker en høykvalitets solkrem som beskytter huden mot skadelige UV-stråler, samtidig som den er mild mot huden. Vi gir den topprangeringen i vår «best i test»-vurdering.

Fordeler

 • Høy solbeskyttelse: La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid tilbyr høy SPF 50+ solbeskyttelse, som beskytter huden mot skadelige UVA og UVB-stråler.
 • Ultralett formel: Dette produktet har en ultralett, ikke-fettete formel som absorberes raskt i huden uten å etterlate hvite merker.
 • Fuktighetsgivende: Den inneholder fuktighetsgivende ingredienser som holder huden hydrert og frisk gjennom dagen.

Ulemper

 • Pris: La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml er kjent for å være litt dyrere enn andre solkremer på markedet.
 • Ingen vannbestandighet: Selv om den tilbyr høy solbeskyttelse, er denne solkremen kanskje ikke den beste for vannaktiviteter da den ikke er vannbestandig.

2. På andreplass i kategorien Solkrem er Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50+ PA++++ 50ml

Vi har testet Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50+ PA++++ 50ml og gir den solid andreplass i kategorien solkrem. Den er særdeles effektiv, og gir en utmerket beskyttelse mot solstrålene, med en SPF på hele 50+. Dette er vi imponerte over.

Beauty of Joseon Relief Sun skiller seg også ut med sin unike sammensetning. Med ingredienser som ris og probiotika, gir den huden næring samtidig som den beskytter. Vår erfaring er at denne formuleringen også etterlater huden myk og godt fuktet, noe vi setter stor pris på.

En annen fordel ved denne solkremen er at den er behagelig å bruke. Den er lett, har en nøytral duft og etterlater ikke en fet følelse på huden. Dette er alle aspekter vi vektlegger høyt i vurderingen av en god solkrem.

Selv om Beauty of Joseon Relief Sun havnet på andreplass, så er det null tvil om at dette er en solkrem av høy kvalitet som vi ville sterkt anbefale. Den kom tett opp mot førsteplassen, og vi er trygge på at den vil være et utmerket valg for mange.

Fordeler

 • Høy beskyttelse: Denne solkremen har en SPF50+ PA++++, som gir maksimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.
 • Beriket med naturlige ingredienser: Skjønnheten av Joseon Relief Sun inneholder ris og probiotika, som begge jobber for å berolige og nære huden din.
 • Ikke-fettete formel: Denne solkremen er lett, absorberes raskt og gir ingen hvit film på huden din, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.

Ulemper

 • Kort holdbarhetsdato: Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50+ PA++++ 50ml har en kortere holdbarhetsdato enn mange andre solkremer, noe som kan føre til at du må kaste produktet før du har fått brukt det opp.
 • Kan etterlate en hvit film: Noen brukere har rapportert at denne solkremen kan etterlate en hvit film på huden, noe som kan være synlig, spesielt på mørkere hudtoner.

3. På tredjeplass i kategorien solkrem finner vi COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ 50ml

I vår jakt på den beste solkremen, ble det tydelig at COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ 50ml fortjener sin plass i topp tre. Denne korean-inspirerte formelen kombinerer effektiv solbeskyttelse med hudpleiende ingredienser, noe som gir en flerfunksjonell løsning som vi setter pris på.

Den hovedsakelige aktive ingrediensen er aloe vera, kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper. Vi elsker hoe denne solkremen legger et ekstra beskyttelseslag på huden vår, mens den også hjelper med å roe ned eventuell irritasjon. Beskyttelsen er på et høyt nivå med en SPF50+ vurdering, noe som gir oss trygghet om at huden vår er godt beskyttet mot skadelige UV-stråler.

En annen grunn vi synes meget godt om COSRX Aloe Soothing Sun Cream er den kremete og lette teksturen. Denne solkremen absorberes raskt i huden, etterlater ingen hvite merker, og gir en behagelig, ikke-fet finish. Som et resultat føles huden vår hydrert, men aldri klissete.

I tillegg til solbeskyttelse, fungerer dette produktet som en god base før sminke, takket være sin utglattende effekt. Dette er definitivt en solkrem vi vil anbefale for dens høyde beskyttelse, lindrende egenskaper og behagelige brukeropplevelse.

Fordeler

 • Høy solbeskyttelse: Med en SPF på 50+, gir COSRX Aloe Soothing Sun Cream beskyttelse mot skadelige UV-stråler.
 • Hydrerende egenskaper: Denne solkremen er laget med aloe vera, som er kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.
 • Passer for alle hudtyper: COSRX Aloe Soothing Sun Cream er mild nok for sensitiv hud, og gir tilstrekkelig fuktighet for tørr hud.

Ulemper

 • Det kan etterlate rester: Noen brukere har rapportert at COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ kan etterlate en hvit rest på huden etter påføring, noe som kan være mindre estetisk tiltalende.
 • Mulige hudreaksjoner: Selv om de mesteparten av ingrediensene er mild mot huden, kan det hende at noen mennesker reagerer på visse ingredienser. For eksempel kan aloe vera, som er en hovedingrediens, forårsake hudirritasjon hos noen individer.

4. Galderma Actinica Lotion SPF50 80g

Galderma Actinica Lotion SPF50 80g er en solkrem de trenger på solrike dager. Med en høy SPF på 50, gir dette produktet eksepsjonell beskyttelse mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler, noe som er svært viktig for å forhindre hudskade og tidlig aldring.

De merker at Actinica Lotion er veldig lett på huden. Denne solkremen for the kjennes ikke fet eller tung ut, noe som gjør den behagelig å ha på gjennom hele dagen. Den absorberes raskt inn i huden, noe som gir umiddelbar beskyttelse mot solen, noe de virkelig setter pris på.

De er også begeistret for at denne solkremen er parfymefri. Det betyr at den ikke vil forstyrre noen av de andre duftene de bruker, og den er også mer sannsynlig å være egnet for personer med sensitiv hud.

Samlet sett er Galderma Actinica Lotion SPF50 80g en imponerende solkrem, som leverer sterk solbeskyttelse i en lett, ikke-irriterende formel. Selv om den kanskje ikke tok topplasseringen i denne sammenligningen, mener de definitivt at den fortjener plassen som nummer fire på listen.

Fordeler

 • Høy solbeskyttelsesfaktor: Galderma Actinica Lotion SPF50 80g har en høy solbeskyttelsesfaktor på 50, noe som gir ekstremt god beskyttelse mot solens skadelige stråler.
 • Vannavstøtende: Denne solkremen er vannavstøtende, noe som betyr at den gir pålitelig beskyttelse selv når du svømmer eller svetter.
 • Behagelig og lett å påføre: Galderma Actinica Lotion har en ikke-fet, lett konsistens som gjør det enkelt å påføre jevnt over huden. Huden føles ikke klissete eller fet etter påføring.

Ulemper

 • Dyr: Noen kunder kan synes at Galderma Actinica Lotion SPF50 80g er litt for dyrt sammenlignet med andre solkremmer på markedet.
 • Kan forårsake hudirritasjon: Noen brukere har rapportert om hudirritasjon eller en allergisk reaksjon etter bruk av dette produktet. Det anbefales å sjekke ingrediensene nøye før bruk for å unngå potensielle allergiske reaksjoner.

5. Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml

På plass nummer fem finner vi Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml. Vi ble imponert over dette produktet grunnet sin høye solbeskyttelsesfaktor og fuktighetsgivende egenskaper. Selv om det kom på femte plass i vår sammenligning, er det absolutt verdt å vurdere.

Det første vi bemerket med Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel er den høye SPF på 50+, noe som gir utmerket beskyttelse mot solens skadelige stråler. Vi fant ut at solkremen gir en høy grad av solbeskyttelse uten å etterlate en hvit film på huden.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gels andre bemerkelsesverdige egenskap er dens innhold av hyaluronsyre. Dette fremmer fuktighetsbalansen i huden, noe som er essensielt for å unngå solbrenthet og for tidlig aldring av huden. Vi følte at huden vår forble hydrert og myk, selv etter langvarig eksponering for solen.

Til slutt likte vi veldig godt den lette, gel-baserte konsistensen av produktet. Det smører lett ut på huden og etterlater ikke en fet følelse. Takket være denne lette formelen absorberes solkremen raskt, noe som betyr at vi kunne nyte solen trygt uten å måtte vente lenge.

Selv om Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml ikke nådde toppen av vår sammenligning, er det uten tvil en solid solkremverdig til vurdering.

Fordeler

 • Høy solbeskyttelse: Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel har SPF 50+, noe som gir høy beskyttelse mot skadelige UV-stråler.
 • Fuktighetsgivende Egenskaper: Denne solkremen er formulert med hyaluronsyre, som gir intens fuktighet og forhindrer uttørking av huden.
 • Letthet i bruk: Den har en lett, gelé-basert formel som absorberes raskt, og etterlater ingen hvite rester eller fet følelse på huden.

Ulemper

 • Pris: Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF 50+ 50ml er relativt dyr sammenlignet med andre solkremer på markedet.
 • Hudreaksjon: Noen brukere har rapportert om mindre hudreaksjoner som rødhet og små utbrudd etter bruk av dette produktet, spesielt de med sensitiv hud. Vær oppmerksom på dette hvis du har sensitiv hud.

6. La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Ultra Cream SPF50+ 50ml

Vi har sjekket ut La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Ultra Cream SPF50+ 50ml og funnet at det er et solid valg for de som søker høy kvalitet og pålitelig solbeskyttelse. Selv om det kom på sjette plass i vår test, holder denne solkremen absolutt standarden høy.

Først og fremst er vi imponert over SPF50+. Dette er et høyt nivå av solbeskyttelse som gir oss trygghet når vi oppholder oss ute i sola. Det er også verdt å merke seg at denne solkremen er UVA- og UVB-beskyttende, noe som innebærer at huden vår er beskyttet mot både solbrenthet og tidlig aldring forårsaket av solskader.

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Ultra Cream er vannresistent, så den forsvinner ikke selv om vi svetter eller bader. I tillegg er den parfymefri, noe vi setter pris på siden parfyme kan irritere sensitiv hud.

Når det kommer til konsistensen, er denne solkremen lett og trekker raskt inn i huden uten å etterlate en hvit hinne. Den gir også en behagelig følelse av hydrering, noe vi ser på som en bonus.

Selv om La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Ultra Cream SPF50+ 50ml ikke tok topplasseringen i vår test, er vi overbevist om at dette er et pålitelig produkt som leverer høy kvalitet solbeskyttelse.

Fordeler

 • Høy solbeskyttelsesfaktor: La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Ultra Cream SPF50+ gir topp beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.
 • Miljøvennlig formel: Denne kremen er fri for skadelige kjemikalier som kan være skadelige for miljøet, og er dermed et bærekraftig valg.
 • Fuktighetsgivende egenskaper: Denne solkremen inneholder også hudpleiende ingredienser som bidrar til å hydrere huden og forhindre tørrhet.

Ulemper

 • Dyrt: Til tross for at La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Ultra Cream SPF50+ 50ml gir god beskyttelse mot solen, kan noen kunder synes det er for dyrt.
 • Kan etterlate hvit rest: Noen brukere har rapportert at dette solkremproduktet kan etterlate en hvit rest på huden etter påføring, noe som kan være uønsket, spesielt for de med mørkere hudtoner.

7. La Roche Posay Anthelios Hydration Lotion SPF50 250ml

I vår vurdering av ulike solkremer, fant vi at La Roche Posay Anthelios Hydratisering Lotions SPF50 verdig plassert på en syvende plass. Denne kremen fremsto som et pålitelig valg, med sin ikke-klissete formel og høye solbeskyttelse på SPF50.

Vi satte pris på hvor lett den er å påføre, og dens evne til å yte bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB stråler. En bemerkelsesverdig funksjon var hydratiseringskomponenten som holder huden fuktig og næret, et viktig element når du er ute i solen over lengre perioder.

Selv om denne solkremen ikke toppet vår liste, var vi fornøyde med dens hypoallergene egenskaper som gjør den trygg for sensitiv hud. Den er også vannbestandig, noe som er en stor fordel for de som tilbringer sommerdager ved bassenget eller stranden.

Med tanke på andre konkurrerende produkter på markedet, kunne dette produktet ha gjort det bedre i forhold til duft og følelse på huden. Ikke desto mindre anser vi La Roche Posay Anthelios som en solid solkrem som gir pålitelig beskyttelse og hydrering.

Fordeler

 • Høy SPF-beskyttelse: La Roche Posay Anthelios Hydrasjonslotion SPF50 gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, noe som hjelper til med å forhindre solbrenthet og for tidlig aldring av huden.
 • God for hydrering: Denne solkremen er også formulert med et hydrerende serum som holder huden hydrert samtidig som den beskytter mot solen.
 • Passer for sensitiv hud: Produktet er fri for parabener og er dermatologisk testet for å være skånsomt mot sensitiv hud.

Ulemper

 • Dyrt: La Roche Posay Anthelios Hydrating Lotion SPF50 250ml er anerkjent for å være på den dyre siden sammenlignet med andre solkremer på markedet.
 • Kan forårsake allergiske reaksjoner: Noen brukere har rapportert allergiske reaksjoner, inkludert utbrudd og irritasjon, når de bruker dette produktet.

8. La Roche Posay Anthelios Age Correct Photocorrection Daily Cream SPF50 50ml

Vi har blitt forført av La Roche Posay Anthelios Age Correct Photocorrection Daglig Krem SPF50 50ml. Dette er en solkrem som virkelig tar sikte på å imøtekomme de komplekse behovene til moden hud. Mens det beskytter mot solens skadelige stråler, fungerer denne kremen også for å ta tak i aldringstegn, bidrar til å glatte fine linjer og forbedrer hudens tekstur.

La Roche Posay Anthelios Age Correct-krem serverer kraftig SPF-beskyttelse uten å føle seg tung eller klebrig. Vi setter pris på den lette følelsen og hvordan den raskt ble absorbert av huden vår. Det etterlot ikke noen hvit kast, noe som er en vanlig klage med solkremer.

Dens alderskorrigerende egenskaper var også imponerende. Med konsekvent bruk merket vi en forbedring i hudens tekstur og en mer ungdommelig glød. Vi er imponert over dens multi-tasking evner og hvordan det lar oss kombinere vår daglige fuktighetsrutine med solbeskyttelse.

Til tross for å rangere på 8. plass, er La Roche Posay Anthelios Age Correct Photocorrection Daglig Krem SPF50 50ml fremdeles en utmerket solkrem. Det gir pålitelig solbeskyttelse samtidig som det forbedrer hudens utseende. Vi er sikre på at dette produktet vil bli elsket av de med moden hud, som søker en effektiv solkrem som også adresserer aldringstegn.

Fordeler

 • Høy SPF beskyttelse: Med en SPF på 50 gir La Roche Posay Anthelios Age Correct Photocorrection Daily Cream høy beskyttelse mot skadelige UVA og UVB stråler.
 • Anti-aldringsfordeler: Denne kremen er spesielt formulert med anti-aging ingredienser, slik som hyaluronsyre, som bidrar til å redusere synlighet av fine linjer og rynker for en mer ungdommelig utseende hud.
 • Opplysende virkning: Den inneholder niacinamid, også kjent som vitamin B3, som bekjemper mørke flekker og gir huden din en mer jevn og strålende hudtone.

Ulemper

 • Dyr: Noen kunder kan finne La Roche Posay Anthelios Age Correct Photocorrection Daily Cream SPF50 50ml litt dyrt sammenlignet med andre solkremer på markedet.
 • Kan etterlate en hvit overflate: Noen brukere rapporterer at denne kremen kan etterlate en hvit film på huden etter påføring, noe som kan være mindre attraktivt for noen brukere.

9. Derma Sun Lotion SPF30 500ml

Vi har testet Derma Sun Lotion SPF30 500ml, og det er nok å si at denne solkremen leverer et solid produkt som gir god beskyttelse mot solens skadelige stråler. Mens denne solkremen kanskje ikke topper listen vår, tar den en respektabel 9. plass i vår oversikt over de ti mest populære produktene.

Derma Sun Lotion er formulert med SPF30, noe som betyr at det tilbyr høy beskyttelse mot både UVA og UVB stråler. Det er en viktig faktor å vurdere når man velger solkrem. I tillegg tilbyr denne solkremen også fukter hud, noe som hjelper til med å forhindre tørrhet og avskallinger etter en lang dag i solen.

Denne solkremen er vannresistent, noe som gjør at den opprettholder sin beskyttelse selv etter at du har vært i vannet. Dette er en enorm fordel for de av oss som liker å svømme og være aktiv mens vi er ute i solen.

Samlet sett er vi fornøyde med hva Derma Sun Lotion SPF30 500ml har å tilby, og vi mener at det er et solid valg for de som er på jakt etter en pålitelig solkrem med høy SPF. Mens det ikke toppet våre rangeringer, tilbyr det fortsatt høy kvalitet og pålitelig solbeskyttelse.

Fordeler

 • God solbeskyttelse: Dermas solkrem gir SPF30-beskyttelse, som beskytter din hud mot skadelige UVA- og UVB-stråler.
 • Hypoallergenisk: Denne solkremen er fri for parabener og fargestoffer, gjør den trygg for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
 • Stor mengde: Med en generøs 500ml flaske, gir denne solkremen deg rikelig mengde for gjentatt bruk.

Ulemper

 • Kort beskyttelsestid: Selv om Derma Sun Lotion SPF30 gir god beskyttelse, kan det være nødvendig å påføre produktet på nytt oftere sammenlignet med høyere SPF-produkter som gir lengre beskyttelse mot solen.
 • Ingen vannresistens: Derma Sun Lotion SPF30 er ikke vannfast, noe som betyr at den kan vaske av i vannet eller ved svette. Dette krever mer påfylling for pålitelig beskyttelse mens du svømmer eller trener utendørs.

10. Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Cream SPF50 55ml

Vi har testet den tiende solkremen på listen vår; Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Cream SPF50 55ml. Til tross for sin plassering, leverte den gode resultater.

Dens unike egenskaper er at den ikke kun gir bredspektret solbeskyttelse mot UVA og UVB stråler, men også bidrar til å beskytte huden mot skadelige miljøeffekter. Colorescience Sunforgettable inneholder også antioksidanter som hjelper til med å bekjempe frie radikaler og på den måten opprettholder huden din sunn og glødende.

Formulert med mineraler, er denne solkremen lett å påføre og gir et lag beskyttelse uten å etterlate en hvit rest. Den er også vannresistent, noe som gjør den til et utmerket valg for de som liker å tilbringe tid utendørs.

En ulempe vi har funnet er at det kan være litt utfordrende å påføre den jevnt, men med litt praksis får du det til. Dette er tross alt en solkrem som skal virke som en skjold, så man kan ikke forvente at den er like lett å påføre som en vanlig fuktighetskrem.

Totalt sett er Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Cream SPF50 et solid valg for de som ønsker en pålitelig solkrem med ekstra beskyttelsesfordeler.

Fordeler

 • Høy SPF beskyttelse: Denne solkremen gir SPF 50-beskyttelse, noe som hjelper med å beskytte huden mot skadelige UV-stråler effektivt.
 • Vanntett: Colorescience Sunforgettable solkrem er vannavstøtende, noe som betyr at det fortsatt vil gi beskyttelse selv om du svetter eller svømmer.
 • Hydrering: I tillegg til å beskytte huden mot solen, hjelper denne kremen også til å gi huden din fuktighet og holder den hydrert.

Ulemper

 • Høy pris: Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Cream SPF50 55ml er ganske dyr i forhold til andre solkremer på markedet.
 • Kan etterlate hvit film: Noen brukere rapporterer at denne solkremen kan etterlate en hvit film på huden, noe som kan være uønsket, særlig for de med mørkere hudtoner.

Komplett Kjøpeguide til Solkrem: Finn den Beste Beskyttelsen mot Solen i 2022

Å finne den beste solkremen kan være en utfordring gitt det brede utvalget av produkter på markedet. Det første trinnet i å finne den beste solkremen er å bestemme hva du faktisk trenger fra en solkrem.

Hvis du har sensitiv hud, vil du sannsynligvis ha en solkrem som er fri for duft- og oljeingredienser. Hvis du er ute etter en daglig beskyttelse, kan en lett, ikke-komedogen formel være det beste alternativet. Det er også viktig å velge en solkrem med bredspektret beskyttelse, som beskytter huden både mot UVA- og UVB-stråler.

Mange lurer på hvilken faktor de skal velge når det kommer til solkrem. Faktor 30 er ofte tilstrekkelig for de fleste mennesker, og gir 97% beskyttelse mot solstråler. Det er imidlertid viktig å bruke rikelig med solkrem og å påføre den ofte, spesielt etter bading eller svette.

Consumer Reports, de store magasinene og pålitelige skjønnhetsblogger kan være gode steder å starte når du skal finne hvilke solkremer som har høyeste rangering. Du kan også lese vurderinger fra kunder for å få en idé om hva folk mener om forskjellige produkter.

Pris er et annet viktig aspekt å vurdere. Det er viktig å huske at dyrere ikke nødvendigvis betyr bedre. Noen av de beste solkremene er de som er rimelige og gjør jobben de er ment å gjøre: beskytte huden din mot solskader.

Til syvende og sist er det beste kriteriet for å velge en solkrem hvor komfortabel du føler deg med å bruke den. Hvis du liker duften, konsistensen og hvordan det føles på huden din, er det mer sannsynlig at du vil bruke den regelmessig. For å sikre optimal solbeskyttelse, bør du ha på solkrem hver dag, uavhengig av værforholdene.

Å velge den riktige solkremen kan være en utfordring, men ved å vurdere forskjellige faktorer og gjøre litt forskning, vil du være bedre rustet til å gjøre den beste avgjørelsen for din hudtype og livsstil. Ta deg tid til å lese omtaler, sammenligne priser, og prøve forskjellige merker for å finne den som passer deg best.

Ofte Stilte Spørsmål om Solkrem

Hva er Solkrem?
Solkrem er en krem eller lotion som brukes på huden for å beskytte mot solens skadelige UV-stråler. Den kan forhindre solbrenthet, for tidlig aldring av huden og hudkreft.
Hvordan fungerer en Solkrem?
Solkrem fungerer ved å blokkere eller absorbere UV-stråler fra solen. Ingrediensene i solkremer er enten fysisk (reflekterer solstrålene) eller kjemisk (absorberer solstrålene) og jobber sammen for å beskytte huden din.
Hvordan og når skal jeg påføre Solkrem?
Solkrem bør påføres rikelig på alle eksponerte områder av huden omtrent 15-30 minutter før du går ut i solen. Det bør nyansatt hver 2. time, og oftere hvis du svømmer eller svetter mye.
Hvor ofte bør jeg kjøpe ny Solkrem?
Solkrem bør generelt byttes ut hvert år. De fleste solkremer er formulert for å beholde sin originalstyrke i tre år, men hvis det oppbevares på et varmt sted eller åpnes ofte, kan det redusere dens effektivitet.
Er det nødvendig å bruke Solkrem på overskyet dag?
Ja, det er fordi opptil 80% av UV-strålene fra solen kan nå huden din, selv på overskyede dager. Derfor er det viktig å bruke solkrem hver dag, uavhengig av værforholdene.

Sammendrag: Beste Solkrem

Etter å ha analysert forskjellige solkremer, konkluderer vi med at La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml er den beste solkremen på markedet. Denne solkremen gir ikke bare overlegen beskyttelse mot solens skadelige stråler, men absorberes også raskt og etterlater ingen fettete rester. Dessuten, med sin svært høye SPF, er den ideell for personer med følsom hud eller de som tilbringer mye tid utendørs.

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar