Makeup Primer

Anmeldelse av The Ordinary High Spreadability Fluid Primer 30ml Primer i fokus

Velkommen til vår detaljerte gjennomgang av ‘The Ordinary High Spreadability Fluid Primer 30ml’. Denne primeren fra The Ordinary har fått mye oppmerksomhet i skjønnhetsverdenen for sin evne til å forberede huden optimalt for sminke, og forbedre varigheten av sminken. I denne gjennomgangen vil vi se nærmere på dens formel, ytelse, og om den lever opp til all hype.’The Ordinary High Spreadability Fluid Primer 30ml’ er designet for å gjøre huden glatt og jevn, for å gi sminke et perfekt underlag. I tillegg lover den å forbedre og betydelig forlenge levetiden på sminken din. Betyr dette at du kan si farvel til utjevnende fundament og forsvinnende bronzer midt på dagen? Vi har alle de detaljerte svarene her.

Interessant nok er The Ordinary et merke som har vakt stor oppsikt i skjønnhetsindustrien siden lanseringen. Med sine prisvennlige og høyeffektive produkter, har de raskt blitt en favoritt blant makeup-guruer og skjønnhetsbloggere. Vi vil også ta en titt på merkets bakgrunn og filosofi, for å gi deg et mer helhetlig bilde av hvem de er og hva de står for.

Produktet har faktisk blitt nøye testet og analysert i en større test vi utførte tidligere. Resultatene av denne testen kan du lese mer om her. Vi vil vise deg hvor godt ‘The Ordinary High Spreadability Fluid Primer 30ml’ sammenligner seg med andre primere på markedet, basert på vår tidligere test.

Gjennomgang av The Ordinary High Spreadability Fluid Primer 30ml

En god primer kan virkelig være en gamechanger for sminkeapplikasjonen. Den er nøkkelen til en fin, glatt overflate for resten av sminken og kan også bidra til å øke varigheten av sminke. The Ordinary High Spreadability Fluid Primer er en primer som lover å gi en feilfri, glatt finish, og vi har testet denne primen for å se om den lever opp til løftene sine.

Førsteinntrykk

The Ordinary High Spreadability Fluid Primer kommer i en enkel, minimalistisk flaske med dropperaplikasjon, noe som gir produktet et luksuriøst preg. Konsistensen er lett og glatt, og den absorberes raskt i huden uten å etterlate noe klebrig eller fetet etterbehandling.

De første resultatene er imponerende – den ser virkelig ut til å glatte ut huden og gi en god base for sminken. Den synes å bidra til å minimere utseendet på porer og fine linjer og gir huden en silkeaktig glans.

Ytelse

Når det gjelder primers, gjør The Ordinary High Spreadability Fluid Primer det den sier det vil gjøre. Dette gir en ekstremt glatt overflate som gjør sminkeapplikasjonen eksemplarisk.

Sammensatt av høy fleksibilitet av silikonpartikler, gir denne primeren et høyt spresegenskap. Dette kan være et flott valg hvis du har tørr hud, da den har en fantastisk hydrerende effekt. De som har fet hud kan også bruke denne, da den absorberes raskt i huden og etterlater en matt finish.

Konklusjon

The Ordinary High Spreadability Fluid Primer gjør mer enn å bare forberede huden din for sminke. Den forbedrer teksturen, tonefargen, og varigheten av sminke, noe som gjør dette til et allsidig tillegg til din skjønnhetsrutine.

Med hensyn til pris og ytelse, er dette en fantastisk primer valg. Det gjør alt det lover, og gjør et utmerket stykke arbeid å holde huden jevn og sminken feilfri. Så hvis du er på utkikk etter en primer for å gi deg en silkemyk, porefri hud, vil vi absolutt anbefale The Ordinary High Spreadability Fluid Primer.

  • Effektivitet
  • Ingredienskvalitet
  • Brukervennlighet
  • Prisverdi
4.1

Om forfatteren

Nora Hennig

Nora

Legg igjen en kommentar